konu aldattı mı aldatmadı mı farkındayım ama bu yazılanlara bir şey yazmak istedim...
çok yakın evli arkadaşlarım var ve gidip evlerinde kalırım... kalmasamda gece yarılarına kadar birlikte vakit geçiririz...
hem eşleri hemde kendileri kardeşim gibidir... içimde onlara karşı en ufak fesatlık yoktur... şimdi söz aşamasındayım ve sözlümlede çok gider geliriz..
pardon ama insan en yakınına güvenip evine alamayacaksa eşlerini eve kapatıp kapıyı kitlemeli mi? bu mu size göre hayat?
nasıl bir hayat yaşadınız veya nasıl böyle yorum yapabilecek olayları tecrübelerinize katabildiniz bilmiyorum ama eve her giren bayan kocanızı çalmaz....
bence bu olay dediğiniz gibi saflıkta değil asla... sadece güven.. hem kendinize hemde eşinize hemde arkadaşınıza.... umarım karşınıza gerçekten güvenebileceğiniz insanlar çıkar...
çünkü bu tedirginlikler , bu boş şüpheler arkadaş ve aile ilişkilerini bozuyor ve sizin gibi düşünenler sayesinde de dostluk kavramı önem kaybediyor...
benim annemin arkadaşlarıda gelip günlerce kalırlar bizde nerden baksanız 25-30 senelik arkadaşlar heralde annem kocamı çalar diye düşünseydi bu kadar kardeş olamazlardı.
yazdığınız bence talihsiz bir açıklama olmuş... bulunduğum şehirden başka bir şehire gelin gidicem ve sırf arkadaşlarım gelip kalsın diye misafir odası yapıcam neyse ki kocamda gözleri yok :))