• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın eşi

Semiraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
81
22
88
Slm bayanlar. Arkadaşıma yardımcı olun lütfen. Arkadaşım 1,5 yıllık evli. Kocası arkadaşımın gittiğine geldiğine karışmıyor. Arkadaşım birgün için bizde yatıya kalmak istedi. Hiç sorun etmedi. Sonra diğer günde geliyorum beni karşıla dedi. Vakit akşam vakti. Yol tenha. Başımı yıkadım hasta olurum çıkamam dedi. Arkadaşım dondu kaldı. İşter gel ister kal dedi. Ayrıca cinsel yönden de altı ay karısına yaklaşmıyor. Kadının zorlaması ile olmuş. Çocuk yok. Doktora gitmiyor. Karısına hizmetçi diyor. Karısına lakap takıyor. Karısı o eve gelince çok ilgileniyor diye 'dino'diyormuş. Arkadaşım çoçuk yok ken biraz daha süre verip düzelmezse boşanayım diyor. Kızın babası on yıldır alzheimer hastası. Ailedede sıkıntı var. Anne kalp hastası. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Ne olur çıkar bir yol gösterin bekar olduğum için yardımcı olamıyorum.

Slm bayanlar. Arkadaşıma yardımcı olun lütfen. Arkadaşım 1,5 yıllık evli. Kocası arkadaşımın gittiğine geldiğine karışmıyor. Arkadaşım birgün için bizde yatıya kalmak istedi. Hiç sorun etmedi. Sonra diğer günde geliyorum beni karşıla dedi. Vakit akşam vakti. Yol tenha. Başımı yıkadım hasta olurum çıkamam dedi. Arkadaşım dondu kaldı. İşter gel ister kal dedi. Ayrıca cinsel yönden de altı ay karısına yaklaşmıyor. Kadının zorlaması ile olmuş. Çocuk yok. Doktora gitmiyor. Karısına hizmetçi diyor. Karısına lakap takıyor. Karısı o eve gelince çok ilgileniyor diye 'dino'diyormuş. Arkadaşım çoçuk yok ken biraz daha süre verip düzelmezse boşanayım diyor. Kızın babası on yıldır alzheimer hastası. Ailedede sıkıntı var. Anne kalp hastası. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Ne olur çıkar bir yol gösterin bekar olduğum için yardımcı olamıyorum.
1.5 yıllık evli 6 aydır cinsellik yok.dino da neyin nesiymiş tuhaf tuhaf lakaplar ilgenme yok.arkadaşının annesi babası hasta olabilir boşanmasına engel değil fakat önce bir evlilik danışma yerleri var gitsinler beraber dicemde tabi öyle bir adam sanmıyorum gitsin.

"gittiğine geldiğine karışmıyor" bence bu her zaman kötü bi durum değil.
" Başımı yıkadım hasta olurum çıkamam.İster gel ister kal" bu cümleleri ne üslupla söyledi?
"hizmetçi, lakap, dino" terbiyesizliğin alası.

arkadaşınız çocuk konusunu uzun bi süre düşünmesin bence.
en önemlisi, eşiyle bu üslubu, sözleri hakkında konuşmayı denedi mi hiç

Bu adamla hangi sebeple evlenmis arkadasiniz..

Resmen Öküzlük ya
Karşılayamam saçını yıkadım ne demek.ayrılmaya niyeti yokska da hemen çocuk yapmasın

"gittiğine geldiğine karışmıyor" bence bu her zaman kötü bi durum değil.
" Başımı yıkadım hasta olurum çıkamam.İster gel ister kal" bu cümleleri ne üslupla söyledi?
"hizmetçi, lakap, dino" terbiyesizliğin alası.

arkadaşınız çocuk konusunu uzun bi süre düşünmesin bence.
en önemlisi, eşiyle bu üslubu, sözleri hakkında konuşmayı denedi mi hiç
İster gel ister gelme demedi direkt. Geliyorum yol çok tenha. Direkt ben çıkamam hasta olurum diyor. Kapatıyorum diye telefonu kapattı.

cinsellik yok ilgi yok saygı yok belli sevgide yok .

dino hizmetçi neymiş ? ayı yogi desin arkadaşında kovsun evden ailesinede alıştıra alıştıra söylesin sonradan

adam belli sıkıntılı ama ne oldu da bu duruma geldiler? hep bi böyleydi bu adam yaaaa

En kısa sürede boşanma davasını açsın.

Süre falan vermesin.

Gitsin babası ve annesi ile ilgilensin.
Babası ile yeterince zaman geçirsin eğer hala hatırladığı bir şeyler varsa.

Annesini de mutlu etsin. Onları kaybederse eşinden ayrıldığından daha çok üzülecektir.

Zamanını bu boş beleş adamla harcamasın.

Cocuk yok, neyin süreci? Ayrica cok da fazla evli degillermis. Tabi bekara karı bosamak kolaydir. Kocası sevmiyor onu sanirim.

Yok artik daha neler bu kadarinada pesssss. Ne demek ya sacimi yikadim hasta olurum.. Insan sevsede sevmesede eşini gider alir .. Lakap takmak da neyin nesi dinonun ahirimi derler ya orda ko dino koprktir. Arkadasiniza nasil boyle bir lakap takar o g...kali eşi.. Madem oyle niye evlenmis el surmuyor . hakaret ediyor .. Vs..
Arkadasin vursun kicina tekmeyi herkes kendi yoluna . annesine babasina baksin faydasi dokunsun bari hakedenlere

Yok artik daha neler bu kadarinada pesssss. Ne demek ya sacimi yikadim hasta olurum.. Insan sevsede sevmesede eşini gider alir .. Lakap takmak da neyin nesi dinonun ahirimi derler ya orda ko dino koprktir. Arkadasiniza nasil boyle bir lakap takar o g...kali eşi.. Madem oyle niye evlenmis el surmuyor . hakaret ediyor .. Vs..
Arkadasin vursun kicina tekmeyi herkes kendi yoluna . annesine babasina baksin faydasi dokunsun bari hakedenlere

Not: dino yazmisim dingo olucak .. Kisaltmasi ni yazdiginizi dusunerek dino dedim

Not: dino yazmisim dingo olucak .. Kisaltmasi ni yazdiginizi dusunerek dino dedim
Taş devrinde dino diye bir köpek mi dinazor mu neyse onu diyor. Çakmaktaş gelince dino üzerine atlar ya. Arkadaşım eşi eve gelince sarılıp öper miş. Bundan dolayı dino diyor

Back
X