arkadaşimin eşi :(

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :(

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:

vala boyle durumlar zordur... soylesen sana ınanmayacaktır cunku esı bır sekılde karısını ıkna edcektr. ve sen kotu kadın olabılırsın... esıyle konus gordugunu soyle dıcem ama aldatan erkek her turlu yalanın altundan cok guzel kalkabılıyor... allah yardımcın olsun :(

sizin yerinize kendimi koyuyorum ama asla söylemezdim,karı koca arasına girilmez

canım bence elinde bkaç kanıtın olsun öle söyle. ne biliim foto yada onun gibi kesin görebileceği şeyler...

Yakin arkadasimsa soylerim,o da bilir benim baska bir amacim olmadigini cunku

ne kadar zor bir durum, ne yapsan zor, ama anlamasını sağlamak en doğrusu sanırım

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:
bir gün hocadan dinlemiştim. söylenmemesi gerekiyomuş. boşver karışma kendisi bir gün öğrenir. belkide adamın kullanıp atacağı bir kadındır. evli bir adamla gezen kadından ne beklenir

kesinse, yani gerçekten kesinse, gizli bi şekilde öğrenmesini sağlardım.

çünkü ben aldatılan kadın olsam ve arkadaşım bunu biliyo olsa bana söylemesini isterdim.

karı koca aarasına girilmez kısmına inanmıyorum. hal böyleyse girilir.

ha kadın biliyoda susuyorsa bilemiycem. işte o yüzden gizli bi şekilde öğrenmesini sağlamak en mantıklısı.

bir gün hocadan dinlemiştim. söylenmemesi gerekiyomuş. boşver karışma kendisi bir gün öğrenir. belkide adamın kullanıp atacağı bir kadındır. evli bir adamla gezen kadından ne beklenir

katılıyorum... ya ben zaten anlamıyorum bekar erkekler torbaya mı falan mı gırı de bu tarz kadınlar evlı cocuklu erkeklerın pesındeler.. tabı tek sucu kadınlara bulmuyorum bı yuvası oldugu halde dunya zevkı ıcın karısını cocugunu unutan erkeklerde de var hata... napayım kızıyorum boyle seylerı duyunca :KK53::KK53::KK53:

oha sahte hesap açıp birden bire karşılaşıp yüreğine inerse? hiç düşündün mü
birde bana isimsiz biri msj atsa forograf bile olsa inanmam.
ama kanki diyeceğim ark. görüp söylemez ise cok kızarım. ama ben söyler miyim kısmını cooookkk düşünürüm. iyice emin olurum.
zamanında çalıştım. yeri geliyor iş yerinde sorun olan şeyi bir kahve içip konuştuğum arkadaşşarım olmuştur. yada iş yemeklerinde akşam beni eve bırakan arkadaşlar olmuştur.
bu yüzden gördüm cafe oturuyordu karşıklı oturup gülüyorlardı, arabadan inerken kadın ona gülüp grş dedi indi filan gibi şeyler cok farklı ve iyi değerlendirilmeli.
ama öpüştüler elleştiler ele elerdi dersen o zaman iş değişir.
düşünüp düşünüp işin içinden çıkamazsam ve arkadaşım mutluysa, eşi ile arası iyiyse susmayı bile tercih edebilirim.
durum zor.
ama tek bir arkadaşım var kocasını hiç sevmem. onun kocasını görsem aldattgıına da kesin gözüyle bakıyorsam 1 gr teraddüt etmem söylerim. isterse bana küffür etsin, sen benim ark. değilim defol dese ona bile razıyım.

elimde kanit yok gozumle gordum esimde biliyor. sakin soyleme bosanirlar diyor. arkadasimin esi benim esimle ortaklar. ben esim sayesinde tanistim ve arkadas olduk.

Eşiniz sizi aldatsa ve arkadaşınız bunu bilse, size söylemesini mi saklamasını mı tercih ederdiniz?
Bu soruya vereceğiniz cevaba göre hareket edin.

Ben mutlaka söylerdim, bana da söylenmesini isterdim.

elimde kanit yok gozumle gordum esimde biliyor. sakin soyleme bosanirlar diyor. arkadasimin esi benim esimle ortaklar. ben esim sayesinde tanistim ve arkadas olduk.

Ohooo iki ucu b...lu değnek.

Bence söylenmeli ama nasıl???

Back
X