arkadaşimin eşi :(

ben 1 kere boyle bırını uyardım
bın pısman oldum
sonra onlar ıyı oldu ben kotu oldum gorusmuyoruz

hıc karısmamak lazım aıle ıslerıne kadın ogrencekse kendısının karsısına gelsın ogrensın kı boyle seyler enı sonu ortaya cıkıyor zaten
cok sevdiğim biriyse ben söylerim. eger beni lanetler okuyarak kovalayacaksa da kovalasın. ben doğru bildigimi yaparım. ve elbette sucu soyleye atmak kolaydır. yuvamı yıktın pis sahtekar kadın, beni kandırdınnn allçakkk...kocam sütten cıkmış ak kaşık sen uyduruyorsun yalanncııı tokatt sen "ama ama ben görrmü" bir tokaattta buradan...
:KK70:

cok sevdiğim biriyse ben söylerim. eger beni lanetler okuyarak kovalayacaksa da kovalasın. ben doğru bildigimi yaparım. ve elbette sucu soyleye atmak kolaydır. yuvamı yıktın pis sahtekar kadın, beni kandırdınnn allçakkk...kocam sütten cıkmış ak kaşık sen uyduruyorsun yalanncııı tokatt sen "ama ama ben görrmü" bir tokaattta buradan...
:KK70:
:D

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:
2 çocuk 5 çocuk farkedermi ?
Aldatmanin bence hic bir aciklamasi yok, Arkadaşina direk söylemek yerine dolayli yollarla anlatmayi dene; ya da sosyal alemde hesaplari varsa elinde buyuk kanit olabilir ama tabi arkadasinda önemli sana inanmasi gerek... Sonra sen kumpasa getirdin demesin.

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:

ben böyle bir konuda empati yaptığımda kendim bilmek isteyeceğim için söylerdim herhalde ..

karı koca arasına girilmez..
asla bu konuda bırak arkadaşına kimseye konuşma
yarın bir gün nasılsa ayağına dolanır siz gördüyseniz başkasıda görecektir ama sebeb olmayın sakın!

:KK12:
Arkadasimin esi diyorsun bu nasil arkadaslik ..ne dusunurse dusunsun bence once kocasiyla konus gordum de arkadasima soylemezsem yuk altina girerim de.ne bileyim iste belkide senin gordugun gibi degildir belki bir akraba bi arkadas falandir ~olamazmi~

ya once o kadini isleri icin zannettim. esimle ortagi fabrika kuruyorlar. istanbul disina tasindik. ortaginin esi istanbulda kaldi.ben esimle sehir disina geldim once esim bayan icin tercuman dedi. sonra heryere birlikte gittiklerini farkettim esime sodum bisey yok dedi. bi aksam disari ciktik eglenmek icin adamla kadini sarmas dolas gordm. esimde sen.karisma diyor.
adamın sizi böyle bir duruma sokması saçmalık...yani iş yaptığı insanların arasına metresini sokmak nedir yahu...
siz karısına gidip söyleseniz bu sefer eşinizle arası bozulacak..iş durumları etkilenecek...bence en doğrusu eşinizin oratğıyla konuşması,bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemesi ve bir daha metresini getirmemesini aksi halde ,sizi tutamayacağını söylemesi....

ortada bir ortaklık olmasaydı direk söylerdim ama ortaklık olduğu için ve içimi rahatlatmak için sadece ufaktan beni suçlayamayacak şekilde çıtlatırdım.

cok kotu bi durum ya
soyle dusunuyorum en yakin arkadasim hamile onun basina gelse heralde once kocasinla konusurdm ay Allah basa vermesin

bir gün hocadan dinlemiştim. söylenmemesi gerekiyomuş. boşver karışma kendisi bir gün öğrenir. belkide adamın kullanıp atacağı bir kadındır. evli bir adamla gezen kadından ne beklenir

Ohhh ne guzel yaa. Adam kullanip atacak diye ben göz yumucam oyle mi? Saka mi yapiyosun??
Sen aldatilsan boyle mi dersin?? Amaaan adamin elinin kiri. He canim he.
Aldatan adam bi kere zina ettigi icin nikahi dusuyor. Karisiyla nikahi dusmus oldugu icin de haram oluyorlar. O nasil hocaymis acaba!..

Konu sahibi ben olsam dolayli yoldan da olsa soylerdim. Allah kimsenin basina vermesin..

öğrenmesi için elimden gelen her şeyi yapardım boşanıp boşanmamak onun meselesi

aslinda ilk yorumunuza gore farkli bir aciklama yapacaktim ama esiniz "karisma" diyorsa karismamaniz uygun duser. nehael nehael

ilk yapacagim yorum da su olacakti:

eger ki cok yakin arkadasim ise bu kisi, zaten esi de arkadasimdir. dolayisiyla ben er kisi ile konusurdum. arkadasim bu durumdan cok etkilenecek ama bosanamayacak bir kisi ise, adamin sebeplerini dinler, bitecek bir seyse arkadasima hic yansitilmamasini saglardim. yok ciddi bir iliski ise ve adam da arkadasimi gozden cikardiysa, arkadasimla bunu konusacagimi ve arkadasimin yara almadan bir ayrilik gerceklestirmesi icin cabalardim.

ancak sizin durumda esiniz bu kisinin hovardaligini ve her gecenin sabahinda evine dondugunu biliyor olsa gerek ki size boyle bir tembihte bulundu. sessizde kalin.

eminim kesinlikle ayrilir yada buyuk bi kavga edecekleri kesin
İşte sorun burda ayrılır mı ya da büyük bir kavga mı ederler.
Gerçekten ayrılıp ayrılmayacağını bilemeyiz.İnsan başına gelmeyince lafta ayrılırım diyor ama.Bir de ayrılmazsa,adam onu ikna ederse pişmanım filan derse kötü sen olursun.Bir de eşleriniz ortak iş yapıyormuş.
Ve ben aldatılan kadın hisseder diyorum.

Ohhh ne guzel yaa. Adam kullanip atacak diye ben göz yumucam oyle mi? Saka mi yapiyosun??
Sen aldatilsan boyle mi dersin?? Amaaan adamin elinin kiri. He canim he.
Aldatan adam bi kere zina ettigi icin nikahi dusuyor. Karisiyla nikahi dusmus oldugu icin de haram oluyorlar. O nasil hocaymis acaba!..

Konu sahibi ben olsam dolayli yoldan da olsa soylerdim. Allah kimsenin basina vermesin..
yuva yıkanın yuvası olmaz tatlım. kendisi yakalar öğrenir

katılıyorum... ya ben zaten anlamıyorum bekar erkekler torbaya mı falan mı gırı de bu tarz kadınlar evlı cocuklu erkeklerın pesındeler.. tabı tek sucu kadınlara bulmuyorum bı yuvası oldugu halde dunya zevkı ıcın karısını cocugunu unutan erkeklerde de var hata... napayım kızıyorum boyle seylerı duyunca :KK53::KK53::KK53:
ya tabiki en büyük hata erkeklerin. ama bile bile evli adamlarla gezen kadınlara ayar oluyorum

ya tabiki en büyük hata erkeklerin. ama bile bile evli adamlarla gezen kadınlara ayar oluyorum

aynen dıyorum ya bekar erkeklerle gıdın bırlıkte olun ne ıstıyosunuz evlı adamlardan... ama bı yerde okumustum bu tarz kadınlarda evlı adamları bastan cıkarmak daha cezbedıcı gelıyormus karısının elınden aldım caldım kocanı dıye kendınılerını tatmın edıyorlrmıs...

Back
X