- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine bakma ya erkek beyni neticede aldatiyorsa boşanmayı göze alacak adam bence bi şekilde kanıt toplamaya bak sonuçta eşinin de arkadaşı daha kolay olur sanırımelimde kanit yok gozumle gordum esimde biliyor. sakin soyleme bosanirlar diyor. arkadasimin esi benim esimle ortaklar. ben esim sayesinde tanistim ve arkadas olduk.
evvyahhlar olsun..adamlar birbirlerini korruur.. ooyyy keşke kocan bilmeseymiş..elimde kanit yok gozumle gordum esimde biliyor. sakin soyleme bosanirlar diyor. arkadasimin esi benim esimle ortaklar. ben esim sayesinde tanistim ve arkadas olduk.
arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken![]()
ya once o kadini isleri icin zannettim. esimle ortagi fabrika kuruyorlar. istanbul disina tasindik. ortaginin esi istanbulda kaldi.ben esimle sehir disina geldim once esim bayan icin tercuman dedi. sonra heryere birlikte gittiklerini farkettim esime sodum bisey yok dedi. bi aksam disari ciktik eglenmek icin adamla kadini sarmas dolas gordm. esimde sen.karisma diyor.evvyahhlar olsun..adamlar birbirlerini korruur.. ooyyy keşke kocan bilmeseymiş..
nasıl gördün bi yaz bakalım ?
arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken![]()
oohhh bu ortak ve seninki herşeyi biliyorlar.eyyvahh eyvaahh.. daha kötüleşti durum...ya once o kadini isleri icin zannettim. esimle ortagi fabrika kuruyorlar. istanbul disina tasindik. ortaginin esi istanbulda kaldi.ben esimle sehir disina geldim once esim bayan icin tercuman dedi. sonra heryere birlikte gittiklerini farkettim esime sodum bisey yok dedi. bi aksam disari ciktik eglenmek icin adamla kadini sarmas dolas gordm. esimde sen.karisma diyor.
iş arkadaşları samimi olsun ama hanımlar lütfen samimi olmasınlar. yarın iş bozulacak sizde bozulacaksınız.kanka gibi degiliz ama surekli gorusuruz eslerimiz ortak is yapmaya karar verdigi icin daha da samimi olacqgimiz kesinhatta onlarda sehir disina gelicek birbirimize yakin oturalim diyor