arkadaşimin eşi :(

Arkadaşıma da bağlı bu tabii.Kalkipta bana cemkirip olay çıkartacak biriyse ,bosanmayacagindan eminsem söylemem. Ama bunu olgun karşılayıp cocuklarini alıp bosayack biriyse söylerim NET!!!

elimde kanit yok gozumle gordum esimde biliyor. sakin soyleme bosanirlar diyor. arkadasimin esi benim esimle ortaklar. ben esim sayesinde tanistim ve arkadas olduk.
Eşine bakma ya erkek beyni neticede aldatiyorsa boşanmayı göze alacak adam bence bi şekilde kanıt toplamaya bak sonuçta eşinin de arkadaşı daha kolay olur sanırım

Arkadaşınız ,duruşu dik,hayata karşı gerçekçi değilse ve eşine bağımlı ise söylemeyin....Ama kendine güven duyan,gelecekte de çocuklarını bilinçli yetiştirebilecek,iftira diye yırtınmayacak,iyilik ettin diyecek biriyse söyleyin....

Ben olsam oluruna birakirdim. Eninde sonunda eşi öğrenecek. Öyle rahat e demiyorsan. Fotosunu çek zarfa koy kapısının önüne bırak. Hiç birşey demeden çık. Arkadaşın kocasının yaptıklarını ogrenir

Arkadaşlık dereceme bağlı. Ama yakın arkadaşımsa onun salak yerine konulmasına asla ama asla izin vermem. Gider anlatır beraber bi plan kurarım

elimde kanit yok gozumle gordum esimde biliyor. sakin soyleme bosanirlar diyor. arkadasimin esi benim esimle ortaklar. ben esim sayesinde tanistim ve arkadas olduk.
evvyahhlar olsun..adamlar birbirlerini korruur.. ooyyy keşke kocan bilmeseymiş..
nasıl gördün bi yaz bakalım ?

ben sevdiğim insanların bu duruma düşmesin sessiz kalamazdım.yakın bir arkadaşım ise kesinlikle söylerdim..eşini affeder veya etmez o kendi bileceği birşey,kendi üstüme düşüni yapardım..
hatta bu yüzden benimle küsecekse de kendi bileceği şey..

arkadaşının verdiği tepkide önemli aslında..belki sana inanmayacak ama dolaylıda olsa yinede söylemelisin...

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:

Valla bu gerçekten büyük bir sorumluluk sanırım ben yapamazdım.
İLLAKİ biryerden kopacak ve gün ışığına çıkacak
Yalan neticede birşekilde kendini gösterir.

boşanabilecek durumda mı değil mi? boşanmayıp mutsuz mutsuz devam edeceğini biliyorsam söylemezdim. nasılsa öğrenir bir gün karşısına çıkarır allah.

evvyahhlar olsun..adamlar birbirlerini korruur.. ooyyy keşke kocan bilmeseymiş..
nasıl gördün bi yaz bakalım ?
ya once o kadini isleri icin zannettim. esimle ortagi fabrika kuruyorlar. istanbul disina tasindik. ortaginin esi istanbulda kaldi.ben esimle sehir disina geldim once esim bayan icin tercuman dedi. sonra heryere birlikte gittiklerini farkettim esime sodum bisey yok dedi. bi aksam disari ciktik eglenmek icin adamla kadini sarmas dolas gordm. esimde sen.karisma diyor.

Yakınlık derecenin nedir ?

Allah korusun benim başıma böyle bir şey gelse, arkadaşım bana soylemezse onu asla affetmem.

Hiç böyle bir duruma şahit olmak istemezdim. Zor

kanka gibi degiliz ama surekli gorusuruz eslerimiz ortak is yapmaya karar verdigi icin daha da samimi olacqgimiz kesin :( hatta onlarda sehir disina gelicek birbirimize yakin oturalim diyor

Kesinlikle farkı hesap açıp elimde kanıtımla direk söylerdim.

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:

Bu konularda çok çelişkiliyim artık. :işsiz:
Ben aldatılıyorsam bir arkadaşım yakınım görüp söylemiyorsa çok üzülürüm.
Öte yandan ilk elden şahit oldum ki bazı kadınlar öğrensede hiçbir şey yapmıyor. bknz: annem Babamın annemi aldattığını söylediğme yıllar sonra pişman oldum. Üstelik babam bu annenizle benim aramda diyip sıyrılmıştı işten. Yani bana bile düşmüyormuş.
Arkadaşınız yakınsa konu hakkında aldatma vs durumları hakkında az çok tepkisini bilirsiniz diye düşünüyorum. Yine en iyi siz bilirsiniz.

ya once o kadini isleri icin zannettim. esimle ortagi fabrika kuruyorlar. istanbul disina tasindik. ortaginin esi istanbulda kaldi.ben esimle sehir disina geldim once esim bayan icin tercuman dedi. sonra heryere birlikte gittiklerini farkettim esime sodum bisey yok dedi. bi aksam disari ciktik eglenmek icin adamla kadini sarmas dolas gordm. esimde sen.karisma diyor.
oohhh bu ortak ve seninki herşeyi biliyorlar.eyyvahh eyvaahh.. daha kötüleşti durum...

ben 1 kere boyle bırını uyardım
bın pısman oldum
sonra onlar ıyı oldu ben kotu oldum gorusmuyoruz

hıc karısmamak lazım aıle ıslerıne kadın ogrencekse kendısının karsısına gelsın ogrensın kı boyle seyler enı sonu ortaya cıkıyor zaten

kanka gibi degiliz ama surekli gorusuruz eslerimiz ortak is yapmaya karar verdigi icin daha da samimi olacqgimiz kesin :KK43: hatta onlarda sehir disina gelicek birbirimize yakin oturalim diyor
iş arkadaşları samimi olsun ama hanımlar lütfen samimi olmasınlar. yarın iş bozulacak sizde bozulacaksınız.
siz küsseniz kocalarınız da birbirine surat asacak. kocalar yan yana gelmek isticek o diyecek senin karın öteki diyecek senin kocan.. üüfff
valla arkadaşım benim tanıdığım olsa ne yapacağımı bilirim. hatta arkadaşım ise gider o diğer kadını yolarım işinden aşından ederim de..herkes kendi ark. tanır.
iyi düşün taşın.
ama sunu nbet diyeyim. senin eşin senin bunu gördüğünü bildiği için ortağına kesin demiştir. hatta oğlum bula bula orayaı mı buldunuz eğlenecek..al işte gördü benim ki..aannam söyleer mi la benim kine ? yok tembihledim yapmaz ölyle şey...
al sana diyolog...

Kendini deşifre etmeden bilgilendir en doğrusu.

Back
X