Arkadaşımın eşini aldatması ve kullanılmam

macbethlady

“Fa” da olur ama “do” gibi olmaz
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
434
615
23
not: (anlaşılmıyo olabilir)bu kişiyi çıkardım hayatımdan
Merhaba kızlar
10 yıldır tanıdığım arkadaşım 5 yıllık evliliğine ihanet ediyor bunu bana gözyaşları içinde anlatmıştı o dönem eşiyle çok sorunları vardı ve ayrılmak istiyordu ben bişey diyemedim çünkü psikolojisi iyi değildi eski sevgilisiyle olan ten uyumu vs eşiyle yakalayamamış, takıntılı, biraz cimri bi adam meselesi bunlardı
Sevgilisi ise hala bekar ama çapkın güvenilmez birisi diye ona güvenip ayrılamadı neyse üzerinden baya geçti ben bi seferlik boşluktan yanıldığını düşünüyordum bide adam yurtdışına yerleşmişti o yüzden görüşmeye devam ettiklerini hiç düşünmemiştim konusunu bile açmıyordum
Arkadaşım bigün bana x le buluşması gerektiğini x in çok kötü durumda olduğunu eşine,benim babamın vefat ettiğini (babam sağ) benim yanıma geleceği yalanını söylediğini yazdı
Ben tabi şok oldum bütün sinirlerim tepeme çıktı nasıl böyle birşey söylersin bi süre telefonumu açamadı çünkü eşi yanındaydı !
Sevgilisine doğru yoldayken aradı ben saydırmaya başladım nasıl böyle büyük bir yalanın içine beni sokarsın o herif her çağırdığında koşmak zorunda mısın? Biz eşinle yüzyüze gelmicez mi hiç benim yüzüm kızarmıcak mı? Üstelik benim eşimle de tanıştı başın saolsun dese eşim ne diyosun sen demeyecek mi
Bir daha beni bu konuda kullanma lütfen dedim arkadaş onu strese soktuğumu ne güzel rahattım beni gerdin ne var bunda gibi konuşunca iyice delirdim
Ve bu kişi benim evliliğimdeki sıkıntıdan dolayı sürekli boşan diyen birisi evet ayrılacak kadar ciddi bir problemim var ama beklediğime değecek şeyler de var kendisi ayrılmak yerine bu yolu tercih etti

Ben bu kızı severdim onca senemiz geçti şimdi tek üzüldüğüm bu arkadaşlığın içine etmesi bu kadar rahat koca koca yalanlar söyleyen insana nasıl güveneyim artık zaten arkadaşım az dı bu da bitti şimdi😔
Öyle anlatmak istedim teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
10 yıldır tanıdığım arkadaşım 5 yıllık evliliğine ihanet ediyor bunu bana gözyaşları içinde anlatmıştı o dönem eşiyle çok sorunları vardı ve ayrılmak istiyordu ben bişey diyemedim çünkü psikolojisi iyi değildi eski sevgilisiyle olan ten uyumu vs eşiyle yakalayamamış, takıntılı, biraz cimri bi adam meselesi bunlardı
Sevgilisi ise hala bekar ama çapkın güvenilmez birisi diye ona güvenip ayrılamadı neyse üzerinden baya geçti ben bi seferlik boşluktan yanıldığını düşünüyordum bide adam yurtdışına yerleşmişti o yüzden görüşmeye devam ettiklerini hiç düşünmemiştim konusunu bile açmıyordum
Arkadaşım bigün bana x le buluşması gerektiğini x in çok kötü durumda olduğunu eşine,benim babamın vefat ettiğini benim yanıma geleceği yalanını söylediğini yazdı
Ben tabi şok oldum bütün sinirlerim tepeme çıktı nasıl böyle birşey söylersin bi süre telefonumu açamadı çünkü eşi yanındaydı !
Sevgilisine doğru yoldayken aradı ben saydırmaya başladım nasıl böyle büyük bir yalanın içine beni sokarsın o herif her çağırdığında koşmak zorunda mısın? Biz eşinle yüzyüze gelmicez mi hiç benim yüzüm kızarmıcak mı? Üstelik benim eşimle de tanıştı başın saolsun dese eşim ne diyosun sen demeyecek mi
Bir daha beni bu konuda kullanma lütfen dedim arkadaş onu strese soktuğumu ne güzel rahattım beni gerdin ne var bunda gibi konuşunca iyice delirdim
Ve bu kişi benim evliliğimdeki sıkıntıdan dolayı sürekli boşan diyen birisi evet ayrılacak kadar ciddi bir problemim var ama beklediğime değecek şeyler de var kendisi ayrılmak yerine bu yolu tercih etti

Ben bu kızı severdim onca senemiz geçti şimdi tek üzüldüğüm bu arkadaşlığın içine etmesi bu kadar rahat koca koca yalanlar söyleyen insana nasıl güveneyim artık zaten arkadaşım az dı bu da bitti şimdi😔

Ben olsam bu arkadaşımı silerdim hayatımdan

Görüşmeyin? Kocaman insanlarsınız. Hadi ergenlikte gençlikte aman yalnız kalırım diye insanlar birbirlerini idare ediyorlar da sizin ne zorunuz var anlamadım. Bu gidişle eşinizle bile aranız açılır.
Sonunu okumadınız sanırım bitti dedim arkadaşlığımız

Biz eşinle yüzyüze gelmicez mi hiç benim yüzüm kızarmıcak mı
Ben böyle bir arkadasimin sırrını veya yalanını saklamazdım çünkü o yalan banada yük olacak vicdani olarak. Eşiyle sosyal medyanızda takiplesiyorsanız babanizla foto atın öğrensin yalan olduğunu. şüphelensin karısından sizi kullanan sözde arkadaşınız da kendine çeki düzen versin ve şutlayın hayatınızdan.

Böyle büyük yalanlar söyleyen biri herseyi yapar. ortaya çıkarsa eşim duyarsa diye tedirgin olmayın ki ortaya cikacaktir. Babanız hayatta mi belirtmemissiniz ama çok iğrenç bi yalan iletisimi kesin kesinlikle

Nasıl bir arkadaş rahatlıkla benim sağ babamı ölümle yan yana getirip eşine yalan söyler?
Arkadaşlığı bitirmeyi bırakın, cümle aleme rezil ederim.

Arkadaşız diye tilkilik yapmasın. Kurt gibi parçalarım. Az bile tepki vermişsiniz.

Not: gerçi eşini aldatan birinin ahlaki seviyesinin ne denli düştüğünü göz önünde bulundurmak lazım.

Bulundurdum şimdi, hala parçalarım.

Merhaba kızlar
Arkadaşım bigün bana x le buluşması gerektiğini x in çok kötü durumda olduğunu eşine,benim babamın vefat ettiğini benim yanıma geleceği yalanını söylediğini yazdı

Canım sil gitsin değmez arkadaş bulunur dost bulunmaz

O yokunu seçmiş karaktersiz elbet bir gün yakalanacak

Sen bu karaktersizligin içinde olma tuz kadar faydan olsa bile ah alırsın

Kendini o adamın yerine koy ve bir daha asla görüşme

Ben böyle bir arkadasimin sırrını veya yalanını saklamazdım çünkü o yalan banada yük olacak vicdani olarak. Eşiyle sosyal medyanızda takiplesiyorsanız babanizla foto atın öğrensin yalan olduğunu. şüphelensin karısından sizi kullanan sözde arkadaşınız da kendine çeki düzen versin ve şutlayın hayatınızdan.
Vicdani olarak yüktü zaten ama öyle bi anlattı ki ilkin çok pişman olmuştu ruhen iyi değildi sadece nasihat verdim bu da ondan yüz buldu sanırım ama böyle bir yüz olamaz sağ babamı öldürdü nasıl aşksa o palas pandıras koşup gittiği
Eşiyle takipleşmiyoruz ama demekki adama nasıl rol yaptıysa inanmış insanın içinde az da olsa şüphe olsa ver numarasını bi başsağlığı dileyim der bir kez yüz yüze tanışmıştık samimiyetimiz yoktu.kızı çıkardım hayatımdan kendi yalanlarında çırpınsın dursun

Nasıl bir arkadaş rahatlıkla benim sağ babamı ölümle yan yana getirip eşine yalan söyler?
Arkadaşlığı bitirmeyi bırakın, cümle aleme rezil ederim.

Arkadaşız diye tilkilik yapmasın. Kurt gibi parçalarım. Az bile tepki vermişsiniz.

Not: gerçi eşini aldatan birinin ahlaki seviyesinin ne denli düştüğünü göz önünde bulundurmak lazım.

Bulundurdum şimdi, hala parçalarım.
Küfür hakaret ettim sadece reziliği kendiliğinden olucak zaten çekirge 3. Ye sıçrayamayacak

Son düzenleme:
Çok tehlikeli biriyle arkadaşsınız. Annemin kızı olsa bu kişiyi hayatımdan çıkarırım. silin hayatınızdan hemen yoksa başınız çok ağrır bu kişi olayın içinden sıyrılır kabak sizin başınıza patlar
Gerçekten öyle,ben bi önlem aldım olay patlayınca kendimi aklayabileceğim ama her ne şekilde olursa olsun bu işin içinde adımın geçmesi bile iğrenç

Back
X