not: (anlaşılmıyo olabilir)bu kişiyi çıkardım hayatımdan
Merhaba kızlar
10 yıldır tanıdığım arkadaşım 5 yıllık evliliğine ihanet ediyor bunu bana gözyaşları içinde anlatmıştı o dönem eşiyle çok sorunları vardı ve ayrılmak istiyordu ben bişey diyemedim çünkü psikolojisi iyi değildi eski sevgilisiyle olan ten uyumu vs eşiyle yakalayamamış, takıntılı, biraz cimri bi adam meselesi bunlardı
Sevgilisi ise hala bekar ama çapkın güvenilmez birisi diye ona güvenip ayrılamadı neyse üzerinden baya geçti ben bi seferlik boşluktan yanıldığını düşünüyordum bide adam yurtdışına yerleşmişti o yüzden görüşmeye devam ettiklerini hiç düşünmemiştim konusunu bile açmıyordum
Arkadaşım bigün bana x le buluşması gerektiğini x in çok kötü durumda olduğunu eşine,benim babamın vefat ettiğini (babam sağ) benim yanıma geleceği yalanını söylediğini yazdı
Ben tabi şok oldum bütün sinirlerim tepeme çıktı nasıl böyle birşey söylersin bi süre telefonumu açamadı çünkü eşi yanındaydı !
Sevgilisine doğru yoldayken aradı ben saydırmaya başladım nasıl böyle büyük bir yalanın içine beni sokarsın o herif her çağırdığında koşmak zorunda mısın? Biz eşinle yüzyüze gelmicez mi hiç benim yüzüm kızarmıcak mı? Üstelik benim eşimle de tanıştı başın saolsun dese eşim ne diyosun sen demeyecek mi
Bir daha beni bu konuda kullanma lütfen dedim arkadaş onu strese soktuğumu ne güzel rahattım beni gerdin ne var bunda gibi konuşunca iyice delirdim
Ve bu kişi benim evliliğimdeki sıkıntıdan dolayı sürekli boşan diyen birisi evet ayrılacak kadar ciddi bir problemim var ama beklediğime değecek şeyler de var kendisi ayrılmak yerine bu yolu tercih etti
Ben bu kızı severdim onca senemiz geçti şimdi tek üzüldüğüm bu arkadaşlığın içine etmesi bu kadar rahat koca koca yalanlar söyleyen insana nasıl güveneyim artık zaten arkadaşım az dı bu da bitti şimdi

Öyle anlatmak istedim teşekkürler