Yani bunca mesajdan sonra su anlasiliyor. Evet siz zaman zaman konular acan bir uyesiniz. Son konunuzda da bazi tartismalar ve banlanmalar oldu. Belkide bu yuzden boyle uyduruk bir konu actiniz. Surekli yanlisi alay edercesine savunup, burdaki kadinlarla egleniyorsunuz aklinizca. Yoksa butun bu hikayenin ve savunmalarinizin dogru olmasi cok daha trajikomik.hayır en son 2 sene önce gördüm demiş ne zaman diye sorunca .arada böyle kız msj atıyormuş sen beni üzdün allah cezanı versin beni kullandın diye .olay bu .evlenincede yine atmış msj .yalvarmasada niyeti çok açık . adamla artık duyguları olmasa negatif bile olsa msj atmaz kapı duvar olur .
ne denir biliyo musun tamam etme denir ikisi arasındaki şeyin hakkına da bi karısmasın arkadasınız bi zahmet. sonra da o kocaya bunun hesabı sorulur iş kadınla ilgili bi şeye gelince tehditler havada ucusuyor ama eşe gelince nedense tık yok . bir de dikkatmi sürekli birkac gun lafını vurgulamanız cekti ay olunca da bi kac gun olunca da bi gün olunca da farketmiyor bi kez yapılmış mı evet ona bakılıray şiştim savunmayacağım . ama senin kocanı biri arasa biz sen evlenmeden önce sevgiliyken siz seviştik bir kaç gün hakkımı ona helal etmiyorum dese acaba ne yaparsın merak ediyorum .
ertafında onca kız varken yinede arkadaşımla evlendiğine göre demek ki sevmiş kızı .ben böyle düşünürüm .sonuçta alternatifleri vardı .
Ne diyebilirim canim baska? Cabuk hakkini helal et yoksa seni oldururum mu diycem? Hak kisiseldir. Kocama hakkini helal etmeyen insanlar varsa, bu kocamin sorunudur benim degil.eminim öyle dersin .
Bence bunlar arkadaşınızı üzmek için değil arkadaşınızın kocasının kim olduğunu göstermek için söylenmiş sözler. Kısaca "kocan seninle ilgili negatif düşüncelere sahip olduğunu söyledi beni bunlarla kandırdı " diyor.ne yazsın daha ne kızın yaşlılığı kaldı ne boynuzladığı neler neler yazmış . arkadaşım tehdit etmiş hatası bu .
hehe işim yok öyle yapıyorum . ben aldatma konularında çok sertim bilen bilir . bunun aldatma olduğuna inanmadım dedim .aldatmışta olabilir kimse bilemez .Yani bunca mesajdan sonra su anlasiliyor. Evet siz zaman zaman konular acan bir uyesiniz. Son konunuzda da bazi tartismalar ve banlanmalar oldu. Belkide bu yuzden boyle uyduruk bir konu actiniz. Surekli yanlisi alay edercesine savunup, burdaki kadinlarla egleniyorsunuz aklinizca. Yoksa butun bu hikayenin ve savunmalarinizin dogru olmasi cok daha trajikomik.
e yapıcam diyor bana mı sorcak .çocuk istiyorum çok seviyorm onun çocuğun doğurcam diyor . gidip engelleyeyim mi ?bencede beklesin bir sene . yaşım geçiyor diyor bu seferde .Sen şunda yanılıyorsun etrafında birçok alternatif vardı ama arkadaşımla evlendi diyorsun. Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Çevremde çok iyi geliri kariyeri olup sevmeden evlenen insanlar var. Herkes aşk evliliği yapmıyor. Hatta bu kesim pek aşk evliliği yapmıyor genelde mantık evliliği ve alışkanlık oluyor. Arkadaşını gerçekten çok sevseydi başkasıyla olmazdı. Sen olur musun mesela çok sevdiğin bir insan varken başkasını gözün görür mü? Ona umutlar verebilir misin çiviçiviyi söker desen bile insanda bir durgunluk olur balıklama atlamaz. Arkadaşını yanlış yönlendiriyorsun çocuk yapmasın hemen.
Sen böyle sevmese evlenmez dersen arkadaşına bu yönde telkin verirsen olmaz. Aksi yönünü de belirtki ben haklıyım diyr kurmasın kafasında. Zaten arkadaşının iyi olduğunu düşünmüyorum ben onsuz ölürüm diye yola çıkmış ne yaşarsa yaşasın kabul eder. Ömrünü ziyan eder bu tipler. Daha öncede yazdım bağımlılıktan kurtulmalı. Bak ben çok sevdiğim eşimle ayrılıyorum canım yanıyor üzgünüm ama onsuz ölürüm demiyorum. Nitekim ölmem de ne münasebet bir insan için neden öleyim. Bunun aksini düşünmek sağlıksızlık belirtisi.e yapıcam diyor bana mı sorcak .çocuk istiyorum çok seviyorm onun çocuğun doğurcam diyor . gidip engelleyeyim mi ?bencede beklesin bir sene . yaşım geçiyor diyor bu seferde .
allah sana sabırlar versinSen böyle sevmese evlenmez dersen arkadaşına bu yönde telkin verirsen olmaz. Aksi yönünü de belirtki ben haklıyım diyr kurmasın kafasında. Zaten arkadaşının iyi olduğunu düşünmüyorum ben onsuz ölürüm diye yola çıkmış ne yaşarsa yaşasın kabul eder. Ömrünü ziyan eder bu tipler. Daha öncede yazdım bağımlılıktan kurtulmalı. Bak ben çok sevdiğim eşimle ayrılıyorum canım yanıyor üzgünüm ama onsuz ölürüm demiyorum. Nitekim ölmem de ne münasebet bir insan için neden öleyim. Bunun aksini düşünmek sağlıksızlık belirtisi.
Madem ayrılarken kızla birlikte olmuş kız nerden biliyo arkadaşınızı? Nasıl bahsi geçmiş de arkadaşınızın eşi arkadaşınız hakkında böyle şeyler söylemiş?Adam p kizla evlenmicem o bana gore yasli demis kizin iddiasi bu...
kiz bir kac gun kalmis adamin evinde...iliski bundan ibaretmis...yani adam kizi kullanmis ..kizda takinti yapmis ki yapabilir bu durumda..
Teşekkür ederim. Allah kimsenin mutluluk hayallerini yarım bırakmasın. Hayat devam ediyor işte. Sen söylediysen yapacak şeyin yok arkadaşın kendisi düşünmeli.allah sana sabırlar versin
bilmiyorum bende sevdiğimden ayrıldığım için belki hassasım bu konuda . severken ayrılmak çok acı .
ben ona dedim bekle hemen yapma . ama yapıcam diyor o kıza kaptırmam eşimi diyor . şimdi ben ne yapayım ki .
Madem ayrılarken kızla birlikte olmuş kız nerden biliyo arkadaşınızı? Nasıl bahsi geçmiş de arkadaşınızın eşi arkadaşınız hakkında böyle şeyler söylemiş?
Yesssss!Madem ayrılarken kızla birlikte olmuş kız nerden biliyo arkadaşınızı? Nasıl bahsi geçmiş de arkadaşınızın eşi arkadaşınız hakkında böyle şeyler söylemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?