arkadasimin eşini arayan kadin?

öyle demedi belkide kız uyduruyor . kız bunu söylüyor .kız arkadaşımı üzmek için herşeyi söyler

Kızın, arkadaşınızı üzmek için herşeyi söyleceği kanaatine nasıl vardınız? Arkadaşınızı üzmek istese arkadaşınıza ulaşmaya çalışmaz mıydı ? Görüp göremeyeceği kesin olmayan bir telefona sms mi gönderirdi amacı bu olsa? Diyelim ki arkadaşınızın göreceğinden emindi amacı onu üzmek olsa başka şeyler yazmaz mıydı ?

Son düzenleme:
Oha ya para var kariyer var istediğiyle yatar ne demek..ne yediniz ne içtiniz siz?
Diğer tüm kızlar yatılabilir kızdı (zaten de yatmışlar). Ama adam artık adam oldu, hidayete erdi, karısına çok aşık, bu kadar zaman evlenmediğine pişman.

Konu sahibesi "adam sevmeden evlenecek bir tip değil" diye arkadaşına paye çıkarıyor ama birkaç mesaj önce "arkadaşım bitti bu iş deyip ayrıldı adam evlenmek istemiyordu kızı üzüyordu çünkü" yazmış.

Biz ne dersek diyelim. Adam zengin, kariyeri var, yattığı kalktığı elinin kiridir diyecekler. O zaman bizim fikrimizi niye soruyorlar onu anlamıyorum.

Yok yok eğitim şart teorisi de çöktü

sizin gibi okumuş etmiş kendi ayakları üzerinde durabilen insanların bu kadar kendini erkeğe bagımlı hissetmesi ne kadar acı. peşinden çok koştu,ayrılırlarsa ölür gibi laflar etmişsiniz . onu geçtim saatlerdir kadını itin g.ne soktunuz yahu allah sizin gibilerin hışmından korusun valla. özellikle siz diyorum sizinde arkadasınızın da aynı dusundugu acık cunku. ben ne olcak söyliyim böyle devam edicek bi de bebek yapılcak eşi illa yapcak demiyorum ama kuvvetle muhtemel böyle icraatlar yapıcak bahanesi savunması hazır ZENGİN İSTEDİGİYLE YATABİLCEK BİRİ. AMA O SİZİ SECTİ. BASKASINDA UMDUGUNU BULAMADI. savunmasını dahi eline siz veriyorsunuz. valla acıdım

ikisi de yeni hat alsın.adam numara almaya yanaşmazsa o zaman işte sıkıntı var

Konu sahibi avrupai ya o yüzden hiçbirimiz anlayamadik sanirim. Şurada herkes ayni yorumu yapti birine de evet olabilir demedi hep adami savundu. Birazdan hepiniz kezbansiniz diye atarlanmaya başlarsa şaşirmayacağim.
Ben uyardım dostum bikaç sayfa önce dikkat edin diye

Konu sahibi avrupai ya o yüzden hiçbirimiz anlayamadik sanirim. Şurada herkes ayni yorumu yapti birine de evet olabilir demedi hep adami savundu. Birazdan hepiniz kezbansiniz diye atarlanmaya başlarsa şaşirmayacağim.
Esas kız kocasına arkadaşı kadar bağlı değildir muhtemelen..arkadaş kor kurşunlara atacak kendini sözde arkadaşının kocası için..enişte sevgisine bak

ne yazsın daha ne kızın yaşlılığı kaldı ne boynuzladığı neler neler yazmış . arkadaşım tehdit etmiş hatası bu .

Ebsas kız kocasına arkadaşı kadar bağlı değildir muhtemelen..arkadaş kor kurşunlara atacak kendini sözde arkadaşının kocası için..enişte sevgisine bak
itiraf ediyorum benim o esas kadın . hayret birşey !öyle olsa söylerim .inanmıyorsanız yazmayın!

takıntılı ruh hastası bir kız için sevdiği adamı bıraksın mı bu yani ?

itiraf ediyorum benim o esas kadın . hayret birşey !öyle olsa söylerim .inanmıyorsanız yazmayın!
Benim özgür irademe müdahale edemezsin..o kadar yazdım yazdım cevap alamadım da buna mı cevap veriyorsun bu nasıl yara..şu an ağzınla kuş tutsan umurumda olmaz kardeşim..

Kirmizi isaretledigim yere bakar misiniz? Bence burda adam kiza icini dokmus resmen. Bana yalan gibi gelmedi. Nitekim bakin arkadasiniz aldatildigi halde adamdan ayrilmiyor. Birde cocuk yapmak istiyor. Adamin dediklerini dogruluyor. Yani takilmis adama birakmiyor.

Benim özgür irademe müdahale edemezsin..o kadar yazdım yazdım cevap alamadım da buna mı cevap veriyorsun bu nasıl yara..şu an ağzınla kuş tutsan umurumda olmaz kardeşim..
ay ne olursun umrunda olsun .
siz benimle bir önceki konudaki davayı niye buraya gelip konuşuyorsunuz . bu benim konum bile değil .
benle ilgisi yok diyorum
benim fikrim bu çünkü tarafları ben tanıyorm
niye evlensin bu kızla madem zaten koynuna giricek gönüllüler varken ?

adam niye evlensin istemese peki ?
zorla kim evlenir ?

AY VALLA ÇILDIRTIRSINIZ İNSANI SEVGİCAN HANIMCIM YAŞLI DİYEN EŞİ DEĞİLMİ KIZ DEMEMİŞ Mİ EŞİN BÖYLE DİYO DİYE
evet aynen . ama doğru mu bakalım . belki kız yalan söylüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…