öyle demedi belkide kız uyduruyor . kız bunu söylüyor .kız arkadaşımı üzmek için herşeyi söyler
Diğer tüm kızlar yatılabilir kızdı (zaten de yatmışlar). Ama adam artık adam oldu, hidayete erdi, karısına çok aşık, bu kadar zaman evlenmediğine pişman.Oha ya para var kariyer var istediğiyle yatar ne demek..ne yediniz ne içtiniz siz?
Yok yok eğitim şart teorisi de çöktüDiğer tüm kızlar yatılabilir kızdı (zaten de yatmışlar). Ama adam artık adam oldu, hidayete erdi, karısına çok aşık, bu kadar zaman evlenmediğine pişman.
Konu sahibesi "adam sevmeden evlenecek bir tip değil" diye arkadaşına paye çıkarıyor ama birkaç mesaj önce "arkadaşım bitti bu iş deyip ayrıldı adam evlenmek istemiyordu kızı üzüyordu çünkü" yazmış.
Biz ne dersek diyelim. Adam zengin, kariyeri var, yattığı kalktığı elinin kiridir diyecekler. O zaman bizim fikrimizi niye soruyorlar onu anlamıyorum.
Kızı tanimiyorsun bile nasil bu kadar rahat atip tutuyorsun?öyle demedi belkide kız uyduruyor . kız bunu söylüyor .kız arkadaşımı üzmek için herşeyi söyler
Konu sahibi avrupai ya o yüzden hiçbirimiz anlayamadik sanirim. Şurada herkes ayni yorumu yapti birine de evet olabilir demedi hep adami savundu. Birazdan hepiniz kezbansiniz diye atarlanmaya başlarsa şaşirmayacağim.Yok yok eğitim şart teorisi de çöktü
ikisi de yeni hat alsın.adam numara almaya yanaşmazsa o zaman işte sıkıntı varKizlar merhaba.su an is yerindeyim.arkadasimda yanimda.bana birsey anlatti konu acmaya karar verdim bende..kendiside okuyor burayi şu an.hemen üye olamayacagi icin benimkinden yaziyoruz..
konu su arkadasim evleneli iki hafta oldu.4 senelik bir iliskinin ardindan evlendiler.dun arkadasimin esine bir msj gelmis.kizin biri saydirmus.iste beni kandirdin hakkimi helal etmiyorum hakaretler beddualar ..arkadasimda msjlari görmüş kizi aramis kiz basta acmamis teli .arkadasim israrla aramis sen benim esimden ne istiyorsun diye..kizda beni kandirdi senin icin benim pesimde onu istemiyorum o kiz bana göre yasli falan demis.ki arkadasimla esi ayni yastalar.arkadasim deliye donmus kiza hakaret etmis cok kizmis çünkü. Esine sormus eside o kizla bir iki sene once birseyler yasadigini ama kizin takinti yapip boyle rahatsiz ettigini anlatmış. .arkadaşım huzursuz oldu daha yeni evli..iliskimiz biraz problemliydi o ara diyor yani esinin o donemde o kizla ufak bir iliski yasadigi donemde..ben tarafsiz olamiyorum sevdigim bir arkadaşım ve gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
Ben uyardım dostum bikaç sayfa önce dikkat edin diyeKonu sahibi avrupai ya o yüzden hiçbirimiz anlayamadik sanirim. Şurada herkes ayni yorumu yapti birine de evet olabilir demedi hep adami savundu. Birazdan hepiniz kezbansiniz diye atarlanmaya başlarsa şaşirmayacağim.
Esas kız kocasına arkadaşı kadar bağlı değildir muhtemelen..arkadaş kor kurşunlara atacak kendini sözde arkadaşının kocası için..enişte sevgisine bakKonu sahibi avrupai ya o yüzden hiçbirimiz anlayamadik sanirim. Şurada herkes ayni yorumu yapti birine de evet olabilir demedi hep adami savundu. Birazdan hepiniz kezbansiniz diye atarlanmaya başlarsa şaşirmayacağim.
ne yazsın daha ne kızın yaşlılığı kaldı ne boynuzladığı neler neler yazmış . arkadaşım tehdit etmiş hatası bu .Kızın, arkadaşınızı üzmek için herşeyi söyleceği kanaatine nasıl vardınız? Arkadaşınızı üzmek istese arkadaşınıza ulaşmaya çalışmaz mıydı ? Görüp göremeyeceği kesin olmayan bir telefona sms mi gönderirdi amacı bu olsa? Diyelim ki arkadaşınızın göreceğinden emindi amacı onu üzmek olsa başka şeyler yazmaz mıydı ?
itiraf ediyorum benim o esas kadın . hayret birşey !öyle olsa söylerim .inanmıyorsanız yazmayın!Ebsas kız kocasına arkadaşı kadar bağlı değildir muhtemelen..arkadaş kor kurşunlara atacak kendini sözde arkadaşının kocası için..enişte sevgisine bak
nosunu değiştirmişikisi de yeni hat alsın.adam numara almaya yanaşmazsa o zaman işte sıkıntı var
AY VALLA ÇILDIRTIRSINIZ İNSANI SEVGİCAN HANIMCIM YAŞLI DİYEN EŞİ DEĞİLMİ KIZ DEMEMİŞ Mİ EŞİN BÖYLE DİYO DİYEne yazsın daha ne kızın yaşlılığı kaldı ne boynuzladığı neler neler yazmış . arkadaşım tehdit etmiş hatası bu .
takıntılı ruh hastası bir kız için sevdiği adamı bıraksın mı bu yani ?sizin gibi okumuş etmiş kendi ayakları üzerinde durabilen insanların bu kadar kendini erkeğe bagımlı hissetmesi ne kadar acı. peşinden çok koştu,ayrılırlarsa ölür gibi laflar etmişsiniz . onu geçtim saatlerdir kadını itin g.ne soktunuz yahu allah sizin gibilerin hışmından korusun valla. özellikle siz diyorum sizinde arkadasınızın da aynı dusundugu acık cunku. ben ne olcak söyliyim böyle devam edicek bi de bebek yapılcak eşi illa yapcak demiyorum ama kuvvetle muhtemel böyle icraatlar yapıcak bahanesi savunması hazır ZENGİN İSTEDİGİYLE YATABİLCEK BİRİ. AMA O SİZİ SECTİ. BASKASINDA UMDUGUNU BULAMADI. savunmasını dahi eline siz veriyorsunuz. valla acıdım
Benim özgür irademe müdahale edemezsin..o kadar yazdım yazdım cevap alamadım da buna mı cevap veriyorsun bu nasıl yara..şu an ağzınla kuş tutsan umurumda olmaz kardeşim..itiraf ediyorum benim o esas kadın . hayret birşey !öyle olsa söylerim .inanmıyorsanız yazmayın!
takıntılı ruh hastası bir kız için sevdiği adamı bıraksın mı bu yani ?
Kirmizi isaretledigim yere bakar misiniz? Bence burda adam kiza icini dokmus resmen. Bana yalan gibi gelmedi. Nitekim bakin arkadasiniz aldatildigi halde adamdan ayrilmiyor. Birde cocuk yapmak istiyor. Adamin dediklerini dogruluyor. Yani takilmis adama birakmiyor.kız kendi itiraf ediyor 2 seneden beri görmediğini ama kız beni kandırdı kullandı falan diyormuş . seni aldattı benle demiş ki ayrıydılar o zaman . seni boynuzladı demiş benle . arkadaşıma kocan sen yaşlısın çirkinsin benim peşime takıldı gitmiyor peşimden dedi demiş .arkadaşımın tehdit etmesi tabi yanlış ama birşeyler söylemiş işte .kız da az değil .arkadaşımı kırmak için neler söylemiş .
ay ne olursun umrunda olsun .Benim özgür irademe müdahale edemezsin..o kadar yazdım yazdım cevap alamadım da buna mı cevap veriyorsun bu nasıl yara..şu an ağzınla kuş tutsan umurumda olmaz kardeşim..
adam niye evlensin istemese peki ?Kirmizi isaretledigim yere bakar misiniz? Bence burda adam kiza icini dokmus resmen. Bana yalan gibi gelmedi. Nitekim bakin arkadasiniz aldatildigi halde adamdan ayrilmiyor. Birde cocuk yapmak istiyor. Adamin dediklerini dogruluyor. Yani takilmis adama birakmiyor.
evet aynen . ama doğru mu bakalım . belki kız yalan söylüyor .AY VALLA ÇILDIRTIRSINIZ İNSANI SEVGİCAN HANIMCIM YAŞLI DİYEN EŞİ DEĞİLMİ KIZ DEMEMİŞ Mİ EŞİN BÖYLE DİYO DİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?