Pardon da neden hep kızı suçluyorsunuz. At gözlüklerini çıkarın artık. Adamın hiç mi suçu yok? Böyle yaparak neden kıçını kaldırıyorsunuz adamın anlamadım. Tüm yorumlarınızı okursanız adamın avukatlığını yapıyormuş gibi gib haliniz var. Tekrar tekrar söylüyorum adam sütten çıkma ak kaşık değil, arkadaşınız da aldatılmış. NET.Diyelim ki oyle yinede kiz gurursuz..bitmis gitmis adam artik pesini birakmasi gerekirdi....
arkadaşı değilde olayın baş kahramanı kendisi gibi dimiPardon da neden hep kızı suçluyorsunuz. At gözlüklerini çıkarın artık. Adamın hiç mi suçu yok? Böyle yaparak neden kıçını kaldırıyorsunuz adamın anlamadım. Tüm yorumlarınızı okursanız adamın avukatlığını yapıyormuş gibi gib haliniz var. Tekrar tekrar söylüyorum adam sütten çıkma ak kaşık değil, arkadaşınız da aldatılmış. NET.
Kıza gurursuz diyorsunuz da kız o zaman arkadaşınızı biliyor muydu bakalım. kimbilir adam ona neler dedi? Bitmiş gitmiş olduğunu nerden biliyorsunuz? bitmemiş demek ki kız beddualar ediyor.
Bu konu bana hiç yabancı gelmedi. Üzgünüm ama kıza boşa hakaret etmiş arkadaşın adam gibi dinleyip anlasaydı. Kızdan değil eşinden şüphelensin. Kızı yalan dolanla kullanmış demekki kızda yedirememiş patlamış olay budur eminim. Karşı taraf arasını bozmak için uğraşmıyı yani yalan konuşmuyoKizlar merhaba.su an is yerindeyim.arkadasimda yanimda.bana birsey anlatti konu acmaya karar verdim bende..kendiside okuyor burayi şu an.hemen üye olamayacagi icin benimkinden yaziyoruz..
konu su arkadasim evleneli iki hafta oldu.4 senelik bir iliskinin ardindan evlendiler.dun arkadasimin esine bir msj gelmis.kizin biri saydirmus.iste beni kandirdin hakkimi helal etmiyorum hakaretler beddualar ..arkadasimda msjlari görmüş kizi aramis kiz basta acmamis teli .arkadasim israrla aramis sen benim esimden ne istiyorsun diye..kizda beni kandirdi senin icin benim pesimde onu istemiyorum o kiz bana göre yasli falan demis.ki arkadasimla esi ayni yastalar.arkadasim deliye donmus kiza hakaret etmis cok kizmis çünkü. Esine sormus eside o kizla bir iki sene once birseyler yasadigini ama kizin takinti yapip boyle rahatsiz ettigini anlatmış. .arkadaşım huzursuz oldu daha yeni evli..iliskimiz biraz problemliydi o ara diyor yani esinin o donemde o kizla ufak bir iliski yasadigi donemde..ben tarafsiz olamiyorum sevdigim bir arkadaşım ve gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
Bidaha aramaz bence kiz korkar..arkadaşım cok üstüne gitmis korkutmak icin tehdit falan etmis..
ağam paşam diye yetiştirilen erkek zihniyetine saydırıp erkeği ağam paşam konumuna sokmaları yok mu ah ahhhhh4 senelik ilişkide arada kavga olup mesafe koymada adam hemen kendini kaba tabirle başka kızların kollarına atabildiyse
evlilikte en ufak kavga yada gürültüde yine atabilir başkalarının koynuna...
ayrıca kız mı gurursuz adam mı ....siz . aman sakın toz kondurmayın adama!
Yorumlarımi sert yapmiyorum cunku arkafasim okuyor şu an...arkadaşı değilde olayın baş kahramanı kendisi gibi dimi
bence sert yap okusun kendine gelsin daha çiçeği burnunda evli bu durumu aşamazsa yani eşine inanıp direkt mevzuyu kapatırsa şimdi olayın sıcaklığı ile anlamaz ama eşinin en ufak bir tavır farklılığında şüphelere düşer sinir hastası olur..yani kendi iyiliği için..ben direkt adam suçlu demem ama direkt kız da suçlu demem ..sessiz sessiz bir araştırsın.Yorumlarımi sert yapmiyorum cunku arkafasim okuyor şu an...
yoksa bu tip konularda tavrim belli..
Bende kiza kufur edip hakaret etmekle yanlis yaptigini düşünüyorum. ..ama bu kiz kocasini cok seviyor cok asik o yuzden hak verdim...kiz mi adam mi suclu bilemeyiz tabi ama kizin evli bir adami aramasi suc bence..bence sert yap okusun kendine gelsin daha çiçeği burnunda evli bu durumu aşamazsa yani eşine inanıp direkt mevzuyu kapatırsa şimdi olayın sıcaklığı ile anlamaz ama eşinin en ufak bir tavır farklılığında şüphelere düşer sinir hastası olur..yani kendi iyiliği için..ben direkt adam suçlu demem ama direkt kız da suçlu demem ..sessiz sessiz bir araştırsın.
O o...suysa evdwkide gurursuz bence...kocasını paylasan zavalli benim gözümde. .yahu sizin hic gururunuz yok mu? Bir adamin bir sevdigi olur on tane kadinla yatmaz dogrusu bu.hala haddini bilsin diyor ..onlar eglencesinde isin yatiyor kalkiyolar sinir küpü olan uzulen sizssinuz..kadına istedigin sıfatı yapistir kadinin umrunda mi yani..
Diyelim ki oyle yinede kiz gurursuz..bitmis gitmis adam artik pesini birakmasi gerekirdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?