arkadasimin eşini arayan kadin?

Diyelim ki oyle yinede kiz gurursuz..bitmis gitmis adam artik pesini birakmasi gerekirdi....
Pardon da neden hep kızı suçluyorsunuz. At gözlüklerini çıkarın artık. Adamın hiç mi suçu yok? Böyle yaparak neden kıçını kaldırıyorsunuz adamın anlamadım. Tüm yorumlarınızı okursanız adamın avukatlığını yapıyormuş gibi gib haliniz var. Tekrar tekrar söylüyorum adam sütten çıkma ak kaşık değil, arkadaşınız da aldatılmış. NET.
Kıza gurursuz diyorsunuz da kız o zaman arkadaşınızı biliyor muydu bakalım. kimbilir adam ona neler dedi? Bitmiş gitmiş olduğunu nerden biliyorsunuz? bitmemiş demek ki kız beddualar ediyor.

arkadaşı değilde olayın baş kahramanı kendisi gibi dimi

4 senelik ilişkide arada kavga olup mesafe koymada adam hemen kendini kaba tabirle başka kızların kollarına atabildiyse
evlilikte en ufak kavga yada gürültüde yine atabilir başkalarının koynuna...

ayrıca kız mı gurursuz adam mı ....siz . aman sakın toz kondurmayın adama!

Siz zaten adamı masum ilan edip bütün suçu kızda bulmuşsunuz adam çıkıp itirafta etse ama şöyle ama böyle diye her şeyin itirazı var. Bence biraz objektif bak pardon arkadaşın objektif baksın olayları daha net görebilir

Bu konu bana hiç yabancı gelmedi. Üzgünüm ama kıza boşa hakaret etmiş arkadaşın adam gibi dinleyip anlasaydı. Kızdan değil eşinden şüphelensin. Kızı yalan dolanla kullanmış demekki kızda yedirememiş patlamış olay budur eminim. Karşı taraf arasını bozmak için uğraşmıyı yani yalan konuşmuyo

Bidaha aramaz bence kiz korkar..arkadaşım cok üstüne gitmis korkutmak icin tehdit falan etmis..

O niye muhattap olmuş ? Kocasının koruması mı ? Anlayıp dinlemeden neden hakaret ediyor ?

Adam yaşamış yaşayacağını ikisini birbirine tokuşturmuş..

Onlar birlikteyken aldatılmış sonuçta. Üstelik arkadaşınızı beğenmediğini ileri sürerek karşı tarafı tavlamış. Kısa ya da değil yapmış işte.. Burada sevgilisi varken adama hayır demeyen kadın elbet suçluda , işte sadece suçlu o kadar..

Kız tü kaka , adam bir anlık hara yapmış melek koca.

Ha arkadaşınız için zor bir dönem. Geçmişte olan bir ihanet ve yeni evlilik.. Boşanmakta zor devam etmekte güvenerek..
Bari hemen affetmesin..

Ya anlayamıyorum ; madem sözde kız takıntı yapmış ( inanmıyorum ) ee be adam karını niye huzursuz ediyorsun.. Olay olmadan sen değiş kartı , sen kapat sosyal hesapları. Demekki işine gelmemiş.
Şimdi karısı yapmış , çok saçma.

ağam paşam diye yetiştirilen erkek zihniyetine saydırıp erkeği ağam paşam konumuna sokmaları yok mu ah ahhhhh

Oyy kiyamam. Adamcagizi kotu kotu kizlar mi taciz edermis. Hemen teselli etsin arkadasiniz, pamuklara sarsin esini. Adam kandirmissa kandirmis ne olmus yani? Yasli dediyse de dedi onemli olan yuvaya sahip cikmak degil mi? Ayrica o bir erkek yani. Hatta teselli bulmak icin "yapmayan erkek yoktur" klisesini de kullanabilirsiniz.

Offf hep bu kotu kizlar yaa...

2 sene önce aldatılmış belki de daha yakın bi tarihtedir adama güvenemezsin bu konuda
ama her halükarda aldatılmış işte,

Böyle durumlarda birr anlık cinnetle hattı kırmak, facebooku kapatmak, küfürler yağdırmak gibi olaylara giren kadınlar oldukça daha çooook aklanır bu erkekler. Dua edin kız şikayet etmesin, hem hakaret var hem kandırılma. Belli ki ilişkisi olduğunu bilmiyordu ki bu derece kin duydu. Nasıl hemen kadına yüklenebiliyorsunuz? Şu kocalarınıza tapmayı bırakın ve biraz sakin davranın. Hat dökümünü çıkartın önce bakalım söylediği kadar masum mu?

4 senelik ilişkiniz var ve eşiniz 2 yıl önce biriyle bi şey yaşamış doğru mu anladım? Ve siz hala suçlu kız çok gurursuz falan filan diyorsunuz,ilişkilerinin 2 yıl önce bitmediği de aşikar ve hala kocanızı savunuyorsunuz.Kim gurursuz tartışılır şuan...

Kadin adami takinti yapmissa bir suredir taciz ediyor olmaz mi bu durumda? Esi ogrenince mi hesaplarin kapatilmasi geliyor erkegin aklina? Bu kadar takinti olayi vardi madem daha onceden kapatsaydi sosyal medya hesaplarini, degistirseydi numarasini. Demek ki o kadar da rahatsiz olmuyormus.

Hic guvenilir degil. Oldu bittiye gelmis arkadasinizin tavri yuzunden. Ve erkegin isine gelir bu durum.

Diger kadinin sucu ne ya da o kadin ne kadar suclu, bu tamamen ayri bir baslik altinda incelenmesi gereken bir konu.

Burda asil mesele arkadasinizin esinin guvenirligi...

Yorumlarımi sert yapmiyorum cunku arkafasim okuyor şu an...
yoksa bu tip konularda tavrim belli..
bence sert yap okusun kendine gelsin daha çiçeği burnunda evli bu durumu aşamazsa yani eşine inanıp direkt mevzuyu kapatırsa şimdi olayın sıcaklığı ile anlamaz ama eşinin en ufak bir tavır farklılığında şüphelere düşer sinir hastası olur..yani kendi iyiliği için..ben direkt adam suçlu demem ama direkt kız da suçlu demem ..sessiz sessiz bir araştırsın.

Kimse durduk yerde böyle bir mesaj atmaz durum tek taraflı değil. Gerçekten ulaşılmak istemese numarasını değiştirirdi. Arkadaşınız bence çaktırmadan eşinin tlf dökümlerini ve sosyal hesaplarını incelesin. Tabii ortalığı ayağa kaldırıp kaldırmayacağına kendisi karar verecek ama ben öyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.

Bende kiza kufur edip hakaret etmekle yanlis yaptigini düşünüyorum. ..ama bu kiz kocasini cok seviyor cok asik o yuzden hak verdim...kiz mi adam mi suclu bilemeyiz tabi ama kizin evli bir adami aramasi suc bence..

Diyelim ki oyle yinede kiz gurursuz..bitmis gitmis adam artik pesini birakmasi gerekirdi....

üstteki yorumunu bugün aldatılan bir kadının konusuna yaptın, o yoruma göre evdeki senin arkadaşın oluyo, yani o da gurursuz şu durumda

hiçbir kadın 2 sene önce yattık kalktık yıllar geçti adam evlendi hadi taciz edeyim demez bu ilişki devam etmiş yıllarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…