Arkadaşımın eşiyle olan sorunları

Anlayamadım canım, yani en son şey derken.

Yani damlanın ne olduğunu, aldadıp aldatmadığını düşünmesine gerek yok ki..Zaten her türlü zulmu çekiyor.

Evet aldatıldığını düşünmek belki çok acı ama farkında mı arkadaşınız bilmiyorum ama bunları yaşamaya devam ederse psikolojik olarak çöküntü yaşayacaktır.

Ayrıca acaba ilacın başka kullanıldığı alan var mı ?

Allah korusun ya böyle adamlardan. Boşansınlar diyeceğimde tvlerde görüyoruz neler oluyor. adam psikopat. kendi can güvenliğini nasıl sağlayabiliyorsa sağlasın, adamdan kurtulsun. çocukları o sağlıksız ortamda sorunlu büyür.

hale bak yaaaa...
valla ne biçim insanlar var yazık değilmi o kadına çocuğuna...
bi şekilde kurtarsın kendini....
allah yardım etsin

İnsanların bosanan bir kadına kötü bakmaları, su yasadıgı durumdan daha kötü olamaz herhalde..!
Hem insanların ne dedigi umurunda olmasın, insanlar konusur agızları torba degil ki? Hayatımızı insanlara göre yönlendirmek son derece yanlıs!
Kardesi ve annesiyle aynı eve cıksın diyecegim annesi ve kardesi razı gelirse tabi..
Cocuga bakmama sebepleri, babası' nın bu dengesiz tavırları olabilir..
Bu sekilde daha ne kadar dayanabilir ki?
Namaz kılarken ses yüzünden vurması, zorla ickili ortama sokması..?:53:
Bu cocuklar bunca seye sahit olup mutsuz olacaklarına, ayrılmaları onların gelecekleri ve en önemlisi saglıkları icin en dogrusu..

Zaten şiddet göreceğinin farkında. Açıklama yapamayacak ve dövücek yine diyo. Neden çekiyo çünkü boşandığı zaman sığınabileceği bir ailesi yok. Babsı ölmüş annesi ve kızkardeşi ve abileri var. Yaşadığımız yer küçük ve arkadaşım buranın yerlilerinden boşanana pek sıcak bakmazlar burda ve en önemlisi çocuklar. Onlar için katlanıyo. Kendisi babasız büyüdüğü için zorluklarını biliyo

babasız büyümek böyle bi babayla büyümekten iyidir, burası küçük yer hoş olmaz elalem ne der diye diye dayağı yiyip oturuyolar, elalem alışır, elalem 3 gün konuşur 4.gün bu dedikodunun reytingi düşer başka dedikodu bulur biraz dirayet lütfen

Arkadaşımla öğle yemeğinde beraberdik kızlar. Sizlerden gelen fikirleri söyledim ona.Eşiyle akşam bir kez daha konuşma kararını almış. Yani ilac hakkında bir açıklaması var mı ve ne yapmaya çalıştığını soracağını söyledi. Tabi mantıklı bir cevap alamayacağını hatta hiç cevap alamayacağını biliyor.Eşinin patronuyla falan görüşmüş. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Yani damlanın ne olduğunu, aldadıp aldatmadığını düşünmesine gerek yok ki..Zaten her türlü zulmu çekiyor.

Evet aldatıldığını düşünmek belki çok acı ama farkında mı arkadaşınız bilmiyorum ama bunları yaşamaya devam ederse psikolojik olarak çöküntü yaşayacaktır.

Ayrıca acaba ilacın başka kullanıldığı alan var mı ?

Evet canım herşeyin farkında. Zaten eşiyle çok iyi olduğu zamanlar çok az. İlacın başlka kullanım alanı yok. Prospektüsünü okuduk birlikte.

Çok üzülüyorum durumuna. Yani o kadar evine çocuklarına bağlı, becerikli, temiz, titiz bir kadın. İsraf olmasın diye herşeyin tasarrufunu yapan, gereksiz yere harcama yapmayan( eşinin kazancı çok iyi olmasına rağmen) bir kadın. Anlamıyorum ya, bu tür kadınların eşleri genelde böyle oluyor çevremden gördüğüm kadarıyla. Kadın ne kadar duyarlıysa erkek o kadar vurdumduymaz. Kadın ne kadar sorumluluk sahibiyse erkek sorumsuz, ya da tam tersi. İllaki birbirne zıt mı oluyo insanlar. Evine işine çocuklarına herşeye yetebilen bir insana bu naısl yapılır bilmiyorum

Back
X