arkadaşımın eski eşi

TuzluFistik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
4
0
16
Kayseri
selam kızlar sizle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum konu en yakın arkadaşım

arkadaşım 7 sene önce boşandı 40 gunluk kızı kucağındaydı boşandığında eşi 2 sene sonra başka biriyle evlendi ondan da bir oğlu oldu şimdi öğrendim ki arkadaşım eski eşiyle görüşüyorumuşş ve cok kötü ayrılmışlardı eski eş 2. karısı ile de durumları iyi değilmiş o yüzden arkadaşımı aramaya başlamışş önce yüzünü görmek istemeyen adam şimdi devamlı arıyormuş şimdi arkadaşım da eski kocası ile görüşüyoır ve tekrar birşeyler olabileceğini söylüyor ama ailesinin haberi yok tek benim bildiğimi söyledi şimdi bu durumda ne yapacağımı şaşırdım sonuçta adam eski kocası da olsa evli işte banada ters gelen ve sorun olan bu sizce ne yapmalıyım

me yapmalisiniz hemen soyleyeyim.. karismayin ve yorum yapmayin
karari ne olursa olsun arkadasinizin yaninda oldugunuzu hissettirin yeter yoksa kotu olan, her sey bittikten sonra gunah kecisi secilen kesinlikle siz olursunuz..

ya valla ne denir ki? zor bir durum
ama benim anladığım şey,
bu durumda adamın geçinme sorunu var herhalde... ki 2 kadının ikisi de mi haksız olur?:44:
bir de ikisinden de çocuk yapmış
üstelik kırk günlük bebekle bırakmış karısını
arkadaşın da herhalde eşinden ayrılınca hayatına başkasını almadı, onunla gözünü açtı ve şimdi ona meyli de bu yüzden
arkadaşına endişelerini anlat
bir daha olmaz falan de
sonuçta o senin arkadaşın ve arkadaş dediğin birbirini kendiymiş gibi düşünüp kötülüğünü istemez

bu işe karışmayı zaten istemiyorum bu olayı bugun duyduğum için hala hazmedemedim arkadaşıma nasıl davrancağımı şaşırdım bir de benden araya girmemi ve yardım etmemi rica etti eşim duysa tepki gösterir haklı olarak ve birde eşimle yardım etmemizi istedi nasıl karşı koyacağım ben böyle bir durumu kabul edemem

ya valla ne denir ki? zor bir durum
ama benim anladığım şey,
bu durumda adamın geçinme sorunu var herhalde... ki 2 kadının ikisi de mi haksız olur?:44:
bir de ikisinden de çocuk yapmış
üstelik kırk günlük bebekle bırakmış karısını
arkadaşın da herhalde eşinden ayrılınca hayatına başkasını almadı, onunla gözünü açtı ve şimdi ona meyli de bu yüzden
arkadaşına endişelerini anlat
bir daha olmaz falan de
sonuçta o senin arkadaşın ve arkadaş dediğin birbirini kendiymiş gibi düşünüp kötülüğünü istemez

arkadaşım onunla gözünü açtı sayılmaz evlenmeden önce hayatında birileri vardı ama bu eşiyle evlenmeden önce herşeyi yaşamıştı boşandıktan sonra da hayatında birileri oldu ama hep dul kadın rahatlığıyla yaklaştılar erkekler suan maddi konumu cok iyi aile şirketleriinde yönetici ben olmaz desemde o aklına koyanı yapacak ve bir şekilde beni ad edecek ben bundan korkuyorum keşke bana söylemeseydi

Yerinizde olsam hiç karışmam ve net bı sekilde bunu ona dile getiririm.ki benden umudunu yardım anlamında kessin çünkü anladığım kadarıyla sanada ters gelen bı durum ve öyle hadi hatır ıcin dost ıcin diye isin icine girilecek bişey değil üstelik esinle

40 günlük bebekle bırakan giden damla şimdi adam evli ve çocuklu olduğu halde nasıl bir mantıkla görüşüyor?

en fazla arkadasınızın ağzını arayın sorun. ama pek birşey elinizden gelmez. sonuçta ikisi de iki yetişkin. ve ortak çocukları var.

yeni eşin haberi yoksa her türlü yuva yıkmış olur aradan geçmiş 7 sene

adam kıtlığı yok aynı suda ıkı kerede yıkanılmaz, yuva yıkanın yuvası olmaz, o adamda iflah olmaz

eski eşim diye metresliği kabul edecekse ne ala devam etsin...

eski eşi olması tekrar görüşebilir anlamına gelmez..yeniden evlenmiş,arkadaşınız için eşlik vasfı tamamen birmiş birisi..önce arkadaşınızı aldatmış sonrada yeni eşini...dürüst olmayan birisi için arkadaşınızı uyarın ama karışmayın,aracı olmayın..

Demek arkadasiniz onun yaptiklarini hemen unutmus, kucaginda bebekle birakmis bu adam karisini ve kotu ayrildilar diyorsun. Simdi adam evli, bana gore bekarsa bile olacak is degil evliyse hic mi hic olmaz. Maddi durumu da iyiymis. Onun yerinde olsam calisirim, cocuguma bakarim, ha ilerde baskasi olur olmaz o bilinmez ama eski kocadan olmaz bence. Tabi sizi dinlemeyecektir ama kendi dusuncenizi soyleyebilirsiniz ancak.

Bence siz karışmayın arkadaşım iyi olunca kendilerinden biliyorlar kötü olunca senden bilirler .Şimdi öbür kadınada yazık yuva yıkanın yuvası olmaz başka bir kadının yuvasını yıkmış olacak arkadaşın onun mutsuzlugu üzerine mutlu bir yuva kurmaya çalışacak kurdugu yuvanın bir sonuçu olurmu onuda Allah bilir.

arkadaşın şu an yuva yıkıyor eski eşi sonuçta evli bir adam:19:diğer kadının ve çocuğun günahına giriyor
yerinde ben olsam ona açık açık yanlış yaptığını söylerdim ve arama mesafe koyardım
ayrıca 40 günlük bebeğiyle onu bırakmış bir adamdan hayır gelmeyeceğini denenmişi denemenin bir anlamı olmadığını da söylerdim
adam belli ki kişiliksiz :23:birini bırak diğerine git mutlu olmadım hop eskiye dön yarın arkadaşınla da mutlu olmaz bu defa da şimdiki eşine dönmek ister :23:
arkadaşın bunları göremeyecek kadar cahilse çok yazık:50:

Belliki arkadaşın içinde kim barındırmayan biri yaşadığı herşeyi unutmuş bence siz önce geçmiş anıları hatırlatın ötesine karışmayın..

siz hiç karışmayın gönül işlerine
siz sadece normal arkadaşlığınızı devam ettirin
eğer bu konuda ısrar ederse onunla görüşmenizi keseceğinizi söyleyin
bence en mantıklı olanı bu
yine de siz bilirsiniz tabii ki

bence fikrinizi söyleyin ve kararı kendisi versin sizi bulaştırmasın. siz bir arkadaş olarak öğüt vermelisiniz bence yanlış birşey yaptığının farkına varmalı. belki şu an bi heyecena kapılmıştır o yüzden böyle davranıyodur.

Back
X