- 4 Mayıs 2022
- 1.616
- 2.152
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Size yapacağım yorum hic karışmayın arkadasliginizi bitirin demek olur.Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
İki ay önce evlenmiş adam oraya çok şaşırdım.madem arkadaşınızla bayadir ilişkisi varmış.keske arkadaşınizla evlenseymis yazık değil esineMerhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Ekleyim hicbisey yapmaMerhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Bence arkadaşınızı uyarın. Gerçi eminim arkadaşınız da bunun yanlış bir şey olduğunu bile bile yapıyor ama yine de iyiliği için ben olsam uyarirdim. Daha sonra arkadaşlıgimi kesin bir sınırla bitirirdim.Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Sadakatsiz asya gibi olmuş diğer kadın..arkadaşlığınızı bitirmeniz isabet...ben sizi ilgilendirmez demek isterdim ama vicdanım asla susmazdı..o kadının yerine kendimi koydum bi an...öğrenmeye hakkı var bence ama sizin kararınız tabiMerhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Unut bu sırrı arkadaşlığımızı da kesin . Kimseye de anlatmayın bunu. Karisini sevmese evlenemzdi adam .Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?