Arkadaşımın evli biriyle ilişkisi olduğunu öğrendim

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Çok rahatsızdanız kızla iletişimi tümden kesersiniz o kadar

Genellikle bu tarz durumların kahramanı değil suçlusu oluyor... Herkes iyi olur biranda ortalığı karıştıran konu sahibi olur.... gerçekten gerek yok... Ben oyle düşünüyorum iki kişi arasındaki mesele yakından uzaktan konu sahibinin alakası yok kulağına gelmiş bir şekilde olayın içinde de değil ...

Yorumları okudum. Bir çoğu sizi ilgilendirmez, karışmayın demiş. Bu kadar insan aynı fikirdeyse bir bildikleri vardır. Ama ben karısına olan biteni anlatan bir mektup yazardım.

Çünkü yapan kurtulmuş söyleyen kurtulamamış.

Yani neden herkes sen karışma demiş bilmiyorum ama bence bir şekilde eşi öğrenmeli.
Ben kendimi eşinin yerine koydum da kesinlikle bilmek isterdim.
Ayrıca nişanlıyken bile birliktelikleri varmış ne saçma şey evlenmiş etmiş hala görüşüyorlar..
Arkadaşınızda da iyi mide varmış nişanlılık sonra üzerine evlilik olmuş hala devam etmesi ayrı bir olay bir de boşan demesi şaka gibi
Evlenirken seyirci kalmış..
Ne ilginç hayatlar var..

Bir kadin neden kendine bunu yapar? Nisanliyken, seni degil onu tercih etmis. Niye bitirmiyorsun?

Eksiden biri de ozelden kadinlara yuruyup, yani baya sevgili gibi konusuyor esiyle de instadan video paylasiyormus. Kadin doktor. Alakam olmadigi halde kadina yazacaktim ama yazmadim.

Bitirin arkadaşliginizi.

Sıra bekliyor kadın Allah Allah

Ben olsam aldatılan kadina bağlantı kurulamayacak fake hesaptan yazardım gözünü dört aç diye ama emin de olsam metres kadının ismini vermezdim. Kimsenin salak yerine konulmasını istemem özellikle bu aldatılma mevzularında. Ayrıca öyle bir kadinla da arkadaşlığımı surdurmem. Ama eğer aldatılan kadına yazacaksaniz arkadaşlığımızı hemen kesmeyin sizden bilir. Evli adamla birlikte olduğunu bildiğinizi de belli etmeyin.

Böyle birisi ile asla görüşmem. Kademeli falan da bitirmem ilişkimi. Direk engellerim. Görünce de konuşmam.

Belki kadın biliyor susuyor? Belki açık ilişki yaşıyorlar? Belki kadın kemalim yapmazcılardan? Belki sonunda kocası konu sahibi için zaten onun bende gözü vardı iftira atıyor diyecek? Belki kocası konu sahibine fiziksel bir zarar verecek sen söyledin diye? Belki kadının ailesi arkasında değil bu evliliği sürdürmeye mecbur hissediyor kendini anlayıp anlamazdan geliyor? Hadi tanıdığı bildiği biri olsa bi nebze anlarım ama tanımadığı bir kadın söz konusu. Her aldatılan kadın bunu öğrendiğinde söyleyen kişiye teşekkür edip kocasına tekmeyi basmıyor. Keşke öyle olsa

Kadının belkide haberi var şüpheleniyor yada elbet ortaya çıkar aksiyona gerek yok diye düşünüyorum çünkü evli olan bayanı tanımıyorsunuz....

Heleki ortalık manyak doluyken...

bence eşinin haberi olmalı yol yakınken çünkü daha iki ay olmuş evleneli yazık ya kadına, sizin yeriniz de olsam fake bi hesap açip o kadına bildiğim herseyi yazar sonra da o hesabı silerdim .

Sizin ifadenizle , kızla orta seviyede samimisiniz. Peki bu kadar detayı nereden ve nasıl öğrendiniz ?

Ben burda ilk üyelere saydirip, sonra tekrardan gelip konu acanlara sasiriyorum asıl
Konuya gelince: Yakınımsa ögrenmesini saglardim. Yakinim degilse karismazdim cünkü sonunda size patlar
Ya ben de öyle. Teyzelerle burda sidik yarıştırdım tüh diyen biri gene konu açıyor ve teyzelere danışıyor. Şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…