- 14 Ağustos 2018
- 21.661
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.529
- 598
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Sizi ilgilendiren bir durum yok. Çok rahatsızdanız kızla iletişimi tümden kesersiniz o kadarMerhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Doğru , çok bela bir durum. Adam da askermişMesafenizi koyun ağır ağır. Zaten sizin durumunuz da sıkıntılı. Bir de böyle bir kadın ile ilişiğiniz olduğu açığa çıkarsa ciddi canınızı sıkarlar.
Genellikle bu tarz durumların kahramanı değil suçlusu oluyor... Herkes iyi olur biranda ortalığı karıştıran konu sahibi olur.... gerçekten gerek yok... Ben oyle düşünüyorum iki kişi arasındaki mesele yakından uzaktan konu sahibinin alakası yok kulağına gelmiş bir şekilde olayın içinde de değil ...Herkes karışmayın demiş ama ben anlayamıyorum. Niye böyle diyorsunuz? Cidden merak ediyorum. O tür işlerde tecrübem olmadığından bana bu yaklaşım tuhaf geliyor. Aldatılan kadının öğrenmeye hakkı yok mu? İlla hamile kalsın, uzun zaman geçsin de kendi mi fark etsin? Belli ki eşi karaktersizin teki. Parası için mi, zorla mı evlendi vs kim bilir?
Çünkü yapan kurtulmuş söyleyen kurtulamamış.Herkes karışmayın demiş ama ben anlayamıyorum. Niye böyle diyorsunuz? Cidden merak ediyorum. O tür işlerde tecrübem olmadığından bana bu yaklaşım tuhaf geliyor. Aldatılan kadının öğrenmeye hakkı yok mu? İlla hamile kalsın, uzun zaman geçsin de kendi mi fark etsin? Belli ki eşi karaktersizin teki. Parası için mi, zorla mı evlendi vs kim bilir?
Sıra bekliyor kadın Allah AllahYani neden herkes sen karışma demiş bilmiyorum ama bence bir şekilde eşi öğrenmeli.
Ben kendimi eşinin yerine koydum da kesinlikle bilmek isterdim.
Ayrıca nişanlıyken bile birliktelikleri varmış ne saçma şey evlenmiş etmiş hala görüşüyorlar..
Arkadaşınızda da iyi mide varmış nişanlılık sonra üzerine evlilik olmuş hala devam etmesi ayrı bir olay bir de boşan demesi şaka gibi
Evlenirken seyirci kalmış..
Ne ilginç hayatlar var..
Böyle birisi ile asla görüşmem. Kademeli falan da bitirmem ilişkimi. Direk engellerim. Görünce de konuşmam.Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Herkes karışmayın demiş ama ben anlayamıyorum. Niye böyle diyorsunuz? Cidden merak ediyorum. O tür işlerde tecrübem olmadığından bana bu yaklaşım tuhaf geliyor. Aldatılan kadının öğrenmeye hakkı yok mu? İlla hamile kalsın, uzun zaman geçsin de kendi mi fark etsin? Belli ki eşi karaktersizin teki. Parası için mi, zorla mı evlendi vs kim bilir?
Heleki ortalık manyak doluyken...Belki kadın biliyor susuyor? Belki açık ilişki yaşıyorlar? Belki kadın kemalim yapmazcılardan? Belki sonunda kocası konu sahibi için zaten onun bende gözü vardı iftira atıyor diyecek? Belki kocası konu sahibine fiziksel bir zarar verecek sen söyledin diye? Belki kadının ailesi arkasında değil bu evliliği sürdürmeye mecbur hissediyor kendini anlayıp anlamazdan geliyor? Hadi tanıdığı bildiği biri olsa bi nebze anlarım ama tanımadığı bir kadın söz konusu. Her aldatılan kadın bunu öğrendiğinde söyleyen kişiye teşekkür edip kocasına tekmeyi basmıyor. Keşke öyle olsa
bence eşinin haberi olmalı yol yakınken çünkü daha iki ay olmuş evleneli yazık ya kadına, sizin yeriniz de olsam fake bi hesap açip o kadına bildiğim herseyi yazar sonra da o hesabı silerdim .Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş
Merhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
Ortak bir arkadaşımızdan. O da ben sen biliyorsundur sandım diyip söyledi.Sizin ifadenizle , kızla orta seviyede samimisiniz. Peki bu kadar detayı nereden ve nasıl öğrendiniz ?
Ya ben de öyle. Teyzelerle burda sidik yarıştırdım tüh diyen biri gene konu açıyor ve teyzelere danışıyor. Şaka gibiBen burda ilk üyelere saydirip, sonra tekrardan gelip konu acanlara sasiriyorum asıl
Konuya gelince: Yakınımsa ögrenmesini saglardim. Yakinim degilse karismazdim cünkü sonunda size patlar
Ya ben de öyle. Teyzelerle burda sidik yarıştırdım tüh diyen biri gene konu açıyor ve teyzelere danışıyor. Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?