Arkadaşımın evli biriyle ilişkisi olduğunu öğrendim

Gerçekten sizi ilgilendirmez bu konu gidip eşine mi söylesem felan ne yani samimi arkadaşınız bile değil kusura bakmayın da yani ayrıca arkadadlarin dediği gibi arkadaş kalmak istemiyorsanız arkadadliginizi bozarsiniz yok eşi şikayet etsin askeriyede atılınca çocuklarına siz mi bakacaksınız ayrıca iftira olmadığı ne belli duymuş vs bence siz bu konuyu gündeme getirmek istiyorsunuz eşine söylemek istiyorsunuz buradan da cesaret alacaksınız eğer iftira ise vicdan azabı ile gerçekten iyi uyuyacakmisiniz kanıt yok bir şey yok sizi aldatıyor saçma kusura bakmayın adamla sizin derdiniz mi var adamı tanımıyorsunuz bile tam siz evlisiniz evliliginize bakın ilk önce lütfen

Kardeşim ben eşine söyleyeceğim demedim
Askeriyeden atılsın demedim.
Cocukları da yok onu nerden cıkardınız doğru düzgün okumamışsınız bile.
Herkes bana sen kendi işine bak yazmış o konu başka bişey ne alakası var. Ben burnumu sokmayacağımmki zaten. Sadece paylaşmak için yazdım. Siz de bi tuhafsınız

sonbahar22 siz burada, ben dahil karışma, etme onların hayatı şeklinde yazılan mesajlara neden beğenmedim atıyorsunuz? gerçek hayattan kopuk mu yaşıyorsunuz, karı koca çiçek, araya giren köpek diye bir söz var, duydunuz mu? bu kadın şimdi kalkıp bu ilişki hakkında adamın eşine kanıt bile sunsa, "kıskanıyorsun evliliğimi" diye yaftalanabilir, kötü olan kendisi olur. ayrıca adamın eşinin bu ihaneti bilmediğinin de garantisi yok. ben çok biliyorum yani, ihaneti bilmesine rağmen göz yuman (kendince sebepleri var) kadınlar. benim çevremde de var. ben seneler önce bir arkadaşıma uyup ortaya çıkardım bi ihaneti, adamın karısından "siz kendi işinize bakın" diye cevap aldım, o gün bugündür asla karışmam.

yazik ya aldatilan kadina cok üzüldüm seref yoksunu kocasinin ne mal oldugunu bilmesi sart yeni evlenmis ne hayallar kurmus hamile kalmadan ögrense keske yinede siz bilirsiniz o arkadastanda uzak durun daldan dala konanlardan hayir gelmez.

sende kendince hakli olabilkirsin ama gercekten haksizmiyim kendini aldatilan kadinin yerine koy arkadasin bilecek ve sana hicbirsey olmamis gibi susacak bari aldatan kadina söylesin yada en iyisi aldatilan kadina bir mektup isimsiz ve kiminle aldattigini vs biraz bilgi versin gerisini cözer egerki bu isin aslini ögrenmek isterse magdur olan kisi yoksa sizinde yaptiginiz yorumlari begeniyorum arasira :) üzerinize alinmayin bu konuda bende de kuyruk acisi var ondan belkide bilmesini istiyorum magdur kisinin sevgilerimle hoscakalin.

Arkadaşlığını bitir ama eşinin de bir şekilde öğrenmesini sağla. Arkadaşlığını bitirecek kadar seni ilgilendiren bir şeye hiç öğrenmemiş gibi kayıtsız kalamazsın
bencede sanki insanlik borcu gibime geliyor yazik kadincagizada hic kimse hak etmiyor aldatilmayi

Size ne bize ne, neden bizimle paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz ki. Burada sizin konunuza yazılanların hiçbirini ciddiye almayıp bir de sizinle paylaşmak için yazdım diye duyduğu dedikodulardan konu açmakta değişik.

Gerçekten bu beğenmedin atanlar hangi kafayla atıyor size ne kardeşim herkesin işine burnunuzu sokmayın

Sizi ilgilendirmiyor diyenlere çok sinirlendim. Böyle bir potansiyelleri var herhalde. Evli, nişanlı, sevgilisi olan erkekle birlikte olan kadından arkadaş olmaz. Kendine saygısı yok çünkü bu kişinin. Erkek daha suçlu tabii ki sadakat sözü veren taraf olduğu için ama biriyle ilişkisi olan erkekle beraber olan kişi sizin arkadaşınız olmamalı. O nedenle tabii ki uzak durun ve asla muhatap olmayın böyle biriyle.

Aldatılan kadına ise söylemeyin. Bu konuda bir şey yapmanıza gerek yok. Öğrenecekse kendi görsün.

Arkadaşlığımı bitirirdim yerinizde olsam, daha önce benzer bir durum yaşamıştım. Çok ağır konuştum arkadaşıma, sonrasında adamla olan ilişkisini bitirdi. Terk etti, daha sonra arkadaşlığımız devam etti. Eskisi gibi olamasakta en azından pişman oldugunu bitirdiğini bildiğim için direk silememiştim arkadaşımı. Ama sizinki gibi bir durum olsa ağzıma geleni sayar hakarete varan şekilde sayar bir daha da kendisiyle muhatap olmazdım. Pisliğini bide utanmadan size anlatıyor şaka gibi, kendin bir halt yiyorsun beni neden ortak ediyorsun günahına diye sorarlar adama. Nefret ediyorum böyle insanlardan, bu konuda dertleşilecek son insan bile değilim. Hiç tahammülüm yok. Alakalı alakasız tüm arkadaşlarıma da bunu hep söylemişimdir, hayatındaki kişiyi aldatan benimle muhatap olmasın diye. Kimsenin iğrenç aldatma hikayesini dinlemek zorunda değilim, bence sizde değilsiniz. Böyle arkadaştan fayda gelmez insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…