- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Kardeşim ben eşine söyleyeceğim demedimGerçekten sizi ilgilendirmez bu konu gidip eşine mi söylesem felan ne yani samimi arkadaşınız bile değil kusura bakmayın da yani ayrıca arkadadlarin dediği gibi arkadaş kalmak istemiyorsanız arkadadliginizi bozarsiniz yok eşi şikayet etsin askeriyede atılınca çocuklarına siz mi bakacaksınız ayrıca iftira olmadığı ne belli duymuş vs bence siz bu konuyu gündeme getirmek istiyorsunuz eşine söylemek istiyorsunuz buradan da cesaret alacaksınız eğer iftira ise vicdan azabı ile gerçekten iyi uyuyacakmisiniz kanıt yok bir şey yok sizi aldatıyor saçma kusura bakmayın adamla sizin derdiniz mi var adamı tanımıyorsunuz bile tam siz evlisiniz evliliginize bakın ilk önce lütfen
yazik ya aldatilan kadina cok üzüldüm seref yoksunu kocasinin ne mal oldugunu bilmesi sart yeni evlenmis ne hayallar kurmus hamile kalmadan ögrense keske yinede siz bilirsiniz o arkadastanda uzak durun daldan dala konanlardan hayir gelmez.Kardeşim ben eşine söyleyeceğim demedim
Askeriyeden atılsın demedim.
Cocukları da yok onu nerden cıkardınız doğru düzgün okumamışsınız bile.
Herkes bana sen kendi işine bak yazmış o konu başka bişey ne alakası var. Ben burnumu sokmayacağımmki zaten. Sadece paylaşmak için yazdım. Siz de bi tuhafsınız
sende kendince hakli olabilkirsin ama gercekten haksizmiyim kendini aldatilan kadinin yerine koy arkadasin bilecek ve sana hicbirsey olmamis gibi susacak bari aldatan kadina söylesin yada en iyisi aldatilan kadina bir mektup isimsiz ve kiminle aldattigini vs biraz bilgi versin gerisini cözer egerki bu isin aslini ögrenmek isterse magdur olan kisi yoksa sizinde yaptiginiz yorumlari begeniyorum arasira :) üzerinize alinmayin bu konuda bende de kuyruk acisi var ondan belkide bilmesini istiyorum magdur kisinin sevgilerimle hoscakalin.sonbahar22 siz burada, ben dahil karışma, etme onların hayatı şeklinde yazılan mesajlara neden beğenmedim atıyorsunuz? gerçek hayattan kopuk mu yaşıyorsunuz, karı koca çiçek, araya giren köpek diye bir söz var, duydunuz mu? bu kadın şimdi kalkıp bu ilişki hakkında adamın eşine kanıt bile sunsa, "kıskanıyorsun evliliğimi" diye yaftalanabilir, kötü olan kendisi olur. ayrıca adamın eşinin bu ihaneti bilmediğinin de garantisi yok. ben çok biliyorum yani, ihaneti bilmesine rağmen göz yuman (kendince sebepleri var) kadınlar. benim çevremde de var. ben seneler önce bir arkadaşıma uyup ortaya çıkardım bi ihaneti, adamın karısından "siz kendi işinize bakın" diye cevap aldım, o gün bugündür asla karışmam.
bencede sanki insanlik borcu gibime geliyor yazik kadincagizada hic kimse hak etmiyor aldatilmayiArkadaşlığını bitir ama eşinin de bir şekilde öğrenmesini sağla. Arkadaşlığını bitirecek kadar seni ilgilendiren bir şeye hiç öğrenmemiş gibi kayıtsız kalamazsın
İşte tanımıyorum ya kadınla adamı o yüzden karışmamak en iyisi. Yetişkin insanlarız sonuçta herkes yaptığının bela olacağını tahmin ediyordur.bencede sanki insanlik borcu gibime geliyor yazik kadincagizada hic kimse hak etmiyor aldatilmayi
Size ne bize ne, neden bizimle paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz ki. Burada sizin konunuza yazılanların hiçbirini ciddiye almayıp bir de sizinle paylaşmak için yazdım diye duyduğu dedikodulardan konu açmakta değişik.Kardeşim ben eşine söyleyeceğim demedim
Askeriyeden atılsın demedim.
Cocukları da yok onu nerden cıkardınız doğru düzgün okumamışsınız bile.
Herkes bana sen kendi işine bak yazmış o konu başka bişey ne alakası var. Ben burnumu sokmayacağımmki zaten. Sadece paylaşmak için yazdım. Siz de bi tuhafsınız
Kesinlikle. İnsan bildiğinden mesuldur. Dedikodu yapmak yerine haklı olana hakkını iade etmek gerekbencede sanki insanlik borcu gibime geliyor yazik kadincagizada hic kimse hak etmiyor aldatilmayi
Arkadaşlığımı bitirirdim yerinizde olsam, daha önce benzer bir durum yaşamıştım. Çok ağır konuştum arkadaşıma, sonrasında adamla olan ilişkisini bitirdi. Terk etti, daha sonra arkadaşlığımız devam etti. Eskisi gibi olamasakta en azından pişman oldugunu bitirdiğini bildiğim için direk silememiştim arkadaşımı. Ama sizinki gibi bir durum olsa ağzıma geleni sayar hakarete varan şekilde sayar bir daha da kendisiyle muhatap olmazdım. Pisliğini bide utanmadan size anlatıyor şaka gibi, kendin bir halt yiyorsun beni neden ortak ediyorsun günahına diye sorarlar adama. Nefret ediyorum böyle insanlardan, bu konuda dertleşilecek son insan bile değilim. Hiç tahammülüm yok. Alakalı alakasız tüm arkadaşlarıma da bunu hep söylemişimdir, hayatındaki kişiyi aldatan benimle muhatap olmasın diye. Kimsenin iğrenç aldatma hikayesini dinlemek zorunda değilim, bence sizde değilsiniz. Böyle arkadaştan fayda gelmez insanaMerhaba hanımlar , benim orta seviyede samimi olduğum bir arkadaşım var, yani aynı ilçede öğretmenlik yapıyoruz. Bu kız benim memleketlim buraya benden sonra atandı ben de sahip çıkmaya çalıştım mümkün mertebe. Sevgilisi olmadığını söylüyordu. Bir senedir falan hiç söylemedi. Çok yakın arkadaşım değil ama yine birbirimize vakit ayırıyorduk. Ben dün bu kızın uzun zamandır biriyle olduğunu öğrendim. ve bu adam Nişanlıyken beraberlermiş adam şimdi evli. Yeni evlenmiş iki ay önce. Ve adam işe diye çıkıp bu kızla buluşuyormuş. Kendi karısı da gayet güzel alımlı mutlu mutlu fotoları var. Şoktayım hala. Sizce ne yapmalıyım? Kimse benim bildiğimi bilmiyor. Ama adamın karısı hariç arkadaşları biliyormuş kimse sesini çıkarmıyor. Açıkçası ben de karışmak istemiyorum kademeli olarak arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum. Çok üzücü değil mi bu durumda ne yapılır Kİ ? Adama boşan benimle ol diyormuş bi de. Israr ediyormuş .
007Bence karısına haber verin ama izinizi bulamasinlar ...misal bir kağıda aldatiliyorsun yazısıni yazıp verebilirsin en azından kadın araştırsın (el yazısı ile yazma)....etrafa dikkat et kamera olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?