Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

Aramızda ne yazık ki var böyle kadınlar.
Adam eşinden ayrılsa arkadaşınızla evlense vs.
Mutlu olacağına nasıl inanabiliyor anlamıyorum.
Arkadaşınızla görüşmeyi bırakın bana kalırsa toplumdan dışlamak gerekir bu tipleri.
Yarın bir gün sizin sevgilinize eşinize ne gözle bakacak kim bilir.
Edep kalmamış ya bir de kadın ölsün diyormuş.
Arkadaşınız ve o adam ölse toplum bi pislikten arınmış olur.

senin bakire kızlarla sorunun var canım.

bu konunda da ona vurgu yapıyorsun zaten bakire ama evli adamla birlikte oldu falan filan güzel hikaye demek isterdim ama mantık dışı.

ayrıca da burası bir derdim var farkındaysan sorunu olan yani mutsuz insanlar yazıyor.

sende sürekli arkadaşlarının sorunlarını konu yaptığına göre şu bir köşede izleyip ellerini ovuşturan tiplerdensin.

neyseee herkes seni tanımış bu forumda zaten.

yaz sen bay bayyyy.

Namuslu ayağına ilk gördüğüm adamın evine gitmiyorum en azından senin gibi
Arkadasım bakire değil zaten
Eskiden önem verirdi tutucuydu dedim
Konuyu anlamadan yorum yapma
Sen önce ilk tanıştığın adamın evine gitme
Sonra gelir ağlarsın burda

Yazdığınız cevap hadsizce olmuş yalnız. Bu konuyuda sizin konunuzuda okudum hatta ikinizede yorum yazmıştım. Ama arkadaşın burada kız arkadaşının bekareti ile ilgili sizin ima ettiğiniz anlamda bir yorumunu okumadım. Sadece mutassıp göründüğünü belirtmek için açıklama amaçlı yazmıştı. Ayrıca bu platform erkeklerle yüzeysel olarak sevişip, her yerine dokundurup, gösterdikten sonra zarı yırtılmadığı için bakireyim diye ahlam kesen tiplerle dolu. O konularda bende tutucuyum ama her haltı yiyip yiyip zarı yırtılmayınca kendini namuslu bakire temiz kız, erkek arkadaşı ile her şeyi kendi kararı ile yaşayan kıza da kirlenmiş muamelesi yapmak pek etik bir davranışta değil. Ayrıca dua edin sizin o adam çokta zeki çakal değildi de buradakiler gözünüzü erken açtı yoksa sizinde bakirelik gibi bir durumunuz olmayabilirdi. Ve kabul eedin 30 küsür yaşındaki adamın e devletine bakacak kadar kendini kurnaz görüp, hiç ilişikim olmadı öpüşmedim yalanına inanıp, bahaneyle sizi eve götürüp sizle yakınlaşmanısına ve öpmesine izin vermenizde biraz saf bir davranıştı kusura bakmayın.

bu şahısın konusuna yazmak istemiyorum ama size cevap yazacağım çünkü benim konumda yaptığınız yorumlarınız oldukça doğruydu. konum gerçekten bana faydalı oldu ve haklısınız gözüm açıldı çünkü içindeyken insan her davranışı mantıksal kalıplara sokma eğiliminde oluyor.

bu şahıs benim konumda benim isteyerek yakınlaştığımı , evine isteyerek gittiğimi , evine gidince ve adam beni öpünce buraya gelip ağlamamı , bakireysem adamın evine niye gitttiiğimi söyleyip bakiresin ama sende çok temiz değilsin demeye getirmişti.

konumu hatırlıyorsanız ben oraya isteyerek gitmedim. daha önce öpüşmediğine ise içten içe inanmadım zaten bunu bana yalan söyledi olarak algılayıp tetikte davranmaya çalışmıştım.

fakat isteyerek gitseydim bile bu o erkeğe beni öpmesi , yakınlaşması hakkını vermez. bu mantık şule çet cinayeti gibi cinayetleri meşru kılan hastalıklı bir zihniyettir.

sizin dediğiniz tiplere bende karşıyım sadece zar kalınca bana göre o kişi bakire değildir mesela, fakat benim olayım böyle değildi ısrarla benim bu tür biri olduğumu ima etmişti oysa ki konumu okuyan herkes zaten beni doğru anladı sadece bu şahıs art niyetli çıkarımlar yaptı , o yüzden bakire ama her haltı yiyen insanlara kafayı takmış olabilir ama her bakire insanı böyle sanıyor.

sanırım kendisini içten içe kirli olarak görüyor bu şekilde telafi etmeye çalışıyor.

işin kötüsü bir erkeğin evine gidince onunla yakınlaşmak zorunda olduğumu da sanıyor böyle bir zihniyet olamaz.tekrar söylüyorum ben oraya isteyerek gitseydim bile bu karşımdaki kişiye bana istemediğim, kötü hissettirecek bir şeyi yapma hakkını vermiyor.

sürekli arkadaşlarıyla ilgili konu açıp onları kötületmesi de bana baya hastalıklı geliyor.

konu sahibini ve konyu kibliyorum baya sıkıldım artık.

hadsiz olan konu sahibi bence başkalarının acılarıyla dalga geçmek ve gerçekleri söyleyip yardımcı olmaya çalışmak çok farklı şeylerdir.

iyi günler dilerim.

Bakın size şahsi olarak saldırı amaçlı yazmadım. Ama bu konuda da o konuda da ikinizinde ortak bir noktası vardı siz kendi derdinizi o kendi derdini yazdı. Konu sahibini ne tanırım ne daha önce muhabbetim oldu. Kaldı ki konu sahibi arkadaşım böyle birşey yaptı ne yapsın türevli bir konu değil. Arakadaşı ile ilişkisini nasıl devam ettirmesi ile ilgili bir soru sormuş. İkinizinde verilen cevapları beğenmeyince birbirinizin dertleri üzerinden birbirbirize saldırmanız çok yanlışken birde olaylarla ilgisi olmayan bekaret düşmanlığı muhabbeti boyutuna getirmeniz çok yersiz ve alakasız olmuş. Kaldı kaldı ki her iki konuda da olayının özünün bekaretle zerre alakası yok.
Sizede iyi günler.

Arkadasım senin ruh halin çok bozuk.aklını bekarete takmışsın .20 li yaşların sonundasın ve sanırım evliliğe saklıyorsun evlenmiyorsun da o yüzden bunu takıntı yapıyorsun
Burda insanlara yalan yanlış konuna yazdıklarımı anlatıyorsun
Bekaret benim için önemli olsaydı zaten senin gibi bir hayat yaşardım.asıl Şule Çet gibi cinayetlerin asıl sorumluları sizin zihniyetinizdeki insanlar
Ben kendimi kirli falan görmüyorum bu bir
Hiçbir kadın bu ülkede bakire değil diye kendini kirli görmemeli .bu sizin görüşünüz işte böyle olduğunu sanıyorsunuz.şu yaşa kadar isteklerini arzularını gerçekleştiremediğin için bunu yaşayanları kıskanan bence sensin
Ben kendini evliliğe saklayan kızlara saygı duyuyorum ama böyle olup istediği hayatı yaşayan insanlara kirli kendini kullandırmış hatta başka sıfatlar yükleyenlere zerre saygım yok açıkcası onlara acıyorum
Senin konunda zorla alıkoyma yok tecavüz yok taciz yok adamdan hoşlanmışsın ve onun istediği gibi davranmışsın.zorla falan götürdü deyip yalan söylüyorsun hala.bu adam seni kaçırdı mı ?taciz mi etti evine götürüp?tabiki bir erkeğin evine daha tanışır tanışmaz gitmek anormal birşey değil benim adıma haaa ben tercih etmem o ayrı rahat bir insan olmama rağmen
Neyse evine gittin diye adamın sana zorla sıkıştırması öpmesi doğru değil ama senin durumda zorlama yok .karşı koyma yok.adam seni darp etmemiş .hiçbirşey yok.sen sadece iki tatlı söze kanmışsın o kadar.adamdan beklediğin ilgiyi göremeyince de zorla yaptı diyorsun bu düşünceler okumuş eğitimli belli bir yaşa gelmiş bir kadına yakışmaz kusura bakma
Sürekli namus bekaret kavramlarıyla kendi olayını anlatıyorsun demek hala atlatamadın bu olayı içten içe kullanıldığını hissediyorsun çünkü
Bana kızarak beni yaralamaya çalışarak hala içindeki öfkeyi atamıyorsun
Bu sağlıklı bir durum değil terapi gör hayatta daha önemli şeyler var kk yı bu kadar kafana takma
Aylar önce aramızda geçen tartışmayı kan davası gibi gütme
Bu sana zarar bana değil
Ben bunlaro aşmış bir insanım
Mutluyum bir ilişkim var
Başka insanlarla görüş yalnızlıktan lütfen millete sataşma
İnan bana bu seni komik duruma düşürür beni değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…