- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Benimde kinim yok ben nicki degistirdim zaten ama senin burda cok kavgani gördüm daha sonra. Inkar etmezsin herhalde. Hep banlandin. Sonra bugunde bu konuyu gördüm. Nickin hep ayni seni biliyorum.Konuyu unutmuşsun beni unutmamışsın
Benm kimseye kişisel kinim yok
Nick bile hatırlamam
Ben diyorum sabahtan beri ne kadar çık konuştum diyeBakın insanlar hata yapabilir oda bir Hatanın içinde demekki çok kötü biri olsa konu sahibine sorarlar neden yıllardır arkadaşın diye...
ama siz böyle hata yapmış insanları safdışı bırakarak ceza mı verdiğinizi düşünüyorsunuz düzelecek mi daha kötü olacak... o saçma sapan bir ilişkinin içinde duygusal bir çöküntü yaşayan insan böyle durumlarda bu kişileri arkadaşları toparlar yeniden hayat verir ve o insan daha sağlıklı başka bir ilişkiye geçtiğinde ne de aptalmışım ozamanlar diyebilir aşırı duyarsız bir zihniyet bu. Karşı tarafı saymıyorum bile o zaten tamamen masum evli bir kadın Çarpıtmayın lütfen.... bi arkadaşın vereceği tepki böyle olmaz tamamen silmek kolaya kaçan zoru görünce terkeden insan işi o kızı düzeltip sağlıklı düşünmesi için en ufak çaba sarfetmemiş kaçarak arkadaşından uzaklaşmaya çalışan biri benim gözümde.
EvetBenimde kinim yok ben nicki degistirdim zaten ama senin burda cok kavgani gördüm daha sonra. Inkar etmezsin herhalde. Hep banlandin. Sonra bugunde bu konuyu gördüm. Nickin hep ayni seni biliyorum.
...Benimde kinim yok ben nicki degistirdim zaten ama senin burda cok kavgani gördüm daha sonra. Inkar etmezsin herhalde. Hep banlandin. Sonra bugunde bu konuyu gördüm. Nickin hep ayni seni biliyorum.
Sana yazmadim? Ne bu siddet bu celal konu sahibine yazdım ben.Sen iyimisin ben birkere banlandım oda kendi konumda onun dışında ne kavga ederim ben nede insanlarla uğraşırım doğru bildiğimi söylerim ki 7 24 de burda takılmam Oyüzden iftira atacaksan başka yerleri tercih et yada ismi doğru hatırla
Farkettim son anda kusura bakmaSana yazmadim? Ne bu siddet bu celal konu sahibine yazdım ben.
Önemli değil canımFarkettim son anda kusura bakma
madem bi hayatın var ona bak ozaman...ne diye kızın üzerinden konu açıpta burda vakit harcıyorsun bak bütün günün gitti. Okadar umursamıyorsan şimdi yiyip içip gez... derdine ne olduBen diyorum sabahtan beri ne kadar çık konuştum diye
Anlamıyorsun galiba
Anlamıyor ben ne yapayım
Sıktı bu konular
Benimde bir hayatım var hanfendi
Gece gündüz onun yasak aşk hikayesini dinlemek istemiyorum artık
İstediğin iftirayı atKonu sahibi konudaki arkadasi oldugunu soyledigim icin bana da kirildi galiba:d yani arkadasini diye kendini anlatan tuhaf bir vatandas bu. Kafalar guzel. Mahalle agziyla yazmis zaten cogu mesaji da. Simdi konuma yazmasana bee ne yaziosun slk misin yazabilir. ben yorum yazarim cunku eglendiriyor beni boyle sorunlu uyeler :d konuya ciddi ciddi yorum yazanlardaki masumiyetin aynisi seyde de var, su whatsapp grubuna ciplak fotograf atan ogretmene "arkadaslar bu bir virus olabilir mi?" sorusunu yonelten kiside, azalmasinlar hic : )
Sen niye gocundun pardon?madem bi hayatın var ona bak ozaman...ne diye kızın üzerinden konu açıpta burda vakit harcıyorsun bak bütün günün gitti. Okadar umursamıyorsan şimdi yiyip içip gez... derdine ne oldu
Kesinlikle uzaklaş veya uzaklaşma diyemem sonuçta yıllardır dostluğunuz olmuş..Fakat böyle bir insan insanın hayatına olumlu hiçbir şey katmaz..Ben erkek arkadaşıma çok güveniyorum ilerde onla evlenirsem böyle birşey olucağını sanmıyorum Allah korusun
Evet uzaklaşmak en doğrusu bu durumda çünkü çok sıkıldım
Evet hepsini engelliyorum
Yazsın dursunlar
Cevap verince iyice saldırıyorlar
Kesinlikle öyleKesinlikle uzaklaş veya uzaklaşma diyemem sonuçta yıllardır dostluğunuz olmuş..Fakat böyle bir insan insanın hayatına olumlu hiçbir şey katmaz..
Hep onun derdi vardır, hep o haklıdır, hep o aşıktır, hep o terkedilmiştir. .Enerjini emer durur .Kafanı kazan eder.
Sağlıklı değil çünkü. .
İstediğin iftirayı at
Ben kendimi biliyorum
Ne kırılcam sana ya acıyorum mutlu olduğun eğlendiğin şeye bak
Bu kadar boş bir hayat yaşamak zordur heralde:)
O yazanlar masum değil zeki insanlar
Sende zeka pek olmadığı için
Arkadasımı ben sanıyorsun
Biraz kafan çalışsa zaten anlardın ben olmadığımı
Belki gocunduğuna göre sen o yollardasındır belli mi olur
Aynen..Özeli kalmamış ki.. zaten böyle insanların ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum. Doktora gitseler bir poşet ilaçla dönerler.Kesinlikle öyle
Ben çok özel yaşadım diyor
Benim ilişkime birşey diyecek oldu susturdum
Evet hep kendi aşkları özel neyi özelse bunun
Evet bencil işteAynen..Özeli kalmamış ki.. zaten böyle insanların ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum. Doktora gitseler bir poşet ilaçla dönerler.
Kendileri hep özel ,ulaşılamazlardır.
Ağzınıza sağlık. Hayatımdan çıkaracağım dediği insanı kendine dert ediniyor. Sebebi neyse :dmadem bi hayatın var ona bak ozaman...ne diye kızın üzerinden konu açıpta burda vakit harcıyorsun bak bütün günün gitti. Okadar umursamıyorsan şimdi yiyip içip gez... derdine ne oldu
Açıkçası böyle birine asla özel hayatını anlatma..Dinlemesini bırak mutlu olduğunda çekemez, kafanı karıştırır. .Evet bencil işte
Hep kendi hayatı
Benim bir derdim olur dinlemez bile
Dur bu önemli değik benimkini anlatayım şeklinde
Erkek arkadasımla bir ayrılık yaşadık kısa süre dinlemedi bile beni
Bende artıj anlatmıyorum
Mesafe koyucam
Evet anlatmam artıjAçıkçası böyle birine asla özel hayatını anlatma..Dinlemesini bırak mutlu olduğunda çekemez, kafanı karıştırır. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?