Boşver gitsin yoluna.. elbet yaptıkları yanına kalmaz .Adam pislik ve o arkadaş hala hırs yapıp Evli olan adamla olmak istiyorsa kendi bilir..Evet anlatmam artıj
Zaten bunlar boş iş onun için
Benim sevgilim vasat onun o vazgeçilmez evli zampara çok matah birşeu
Bunca yılın hatrına konuştum ama artık sıkıldım
Ben uyarımı yaptım
Kendi bilir artık
Kadının haberi yokBoşver gitsin yoluna.. elbet yaptıkları yanına kalmaz .Adam pislik ve o arkadaş hala hırs yapıp Evli olan adamla olmak istiyorsa kendi bilir..
Sonu hüsran olur..O Ahlaksız adam seninde söylediğin gibi onu da Aldatır belkide işin içinde başka kadınlar bile vardır.
Burda Tek masum Adamın Karısı dilerim o da farkına varıp bu pis adamdan ayrılır.
Ne ilgisi var.. Siz de mi Evli bir Erkekle ilişki yaşadınız?benim konumda adamın evli olup olmadığını kontrol etmek için edevlet şifresini almam çok dert olmuştu sana ,
bana "namus kumkuması, masum köylü kızı" falan diyordun,
noldu kıııız beğeni sayın artsın diye evli erkeklere yürüyen kadın düşmanlığı mı yapayım dedingerçek hayatta popülerlik kas bence.
baydı arkadaşlarınla alakalı konular açman.
Ne ilgisi var.. Siz de mi Evli bir Erkekle ilişki yaşadınız?
Haddini aşmak da değil artık bu.Hayatında yolunda gitmeyen şeylerin , veremediği cevapların , yaşadığı ezikliklerin acısını burda çıkarmaya çalışıyor bazıları.Nasılsa sanal ortam ya , klavye arkasından sallamak kolay geliyor.Bu tiplerin gerçek hayatta laf yediklerinde gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldıklarına o kadar eminim ki.Tutmuş arkadaşı için konu açmış bir de , arkadaşının haberi bile yokken arkadaşı için konu açması da garip , konuda bahsettiği kişi kendisiyse o daha da garip.Diğer konuda zaten hakaret etti durdu , kendi yaşayamadıklarını benim yaşayabildiğimi düşündüğünden saldırdı orta yerden.Diğer konuya tam bakamadım ama görmüştüm bu sabah. Aç uyuyan insan yani açlık sınırında olan bir insan kıyafet falan düşünemez demiştim. Olay ne tam bilmiyorum ama cidden forum haddini aşan insan kaynıyor.
Hee sen şu öpüşmemiz erkeğin bakirlipğni bozan kızbenim konumda adamın evli olup olmadığını kontrol etmek için edevlet şifresini almam çok dert olmuştu sana ,
noldu kıııız beğeni sayın artsın diye evli erkeklere yürüyen kadın düşmanlığı mı yapayım dedingerçek hayatta popülerlik kas bence.
Ne oldu kızbenim konumda adamın evli olup olmadığını kontrol etmek için edevlet şifresini almam çok dert olmuştu sana ,
Evli olup olmadığını anlamak için e-devlet şifresi istedim derkentam tersine
yeni tanıştığım kişinin edevlet şifresini alıp kontrol ettim evli mi değil mi diye ,
çünkü bakmasam içimde hep şüphe kalırdı,
bu arkadaş benim şifresini alıp evli olup olmadığını kontrol etmeme baya takmıştı,
bakireyim , bekareti önemsiyorum diye bana "namus kumkuması, masum köylü kızı" demişti de.
şimdi böyle bir konu açması garip.
O kadar temkinli ki ilk kez gördüğü adamın evine gitmişEvli olup olmadığını anlamak için e-devlet şifresi istedim derken
Ne konu sahibini ne sizi tanırım, mesajınızdan anlaşılan bi gerginlik olmuş aranızda, aranıza da girmek istemiyorum ama pkonuyu ne okuduğumu unuttum şu yukarıda yazdığınızı gerçekten yaptınız mı dayanamadım sormak istedim.
Adam şüpheli davranışlar uyandıran, güven vermeyen bi tipse neden baştan kestirip atmak yerine böyle bi işe giriştiniz ki mesela? Hayır belki evli değil ama sevgilisi var, belki imam nikahlı karısı var... belki şu an yok ama ileride olacak.. Bunun sonu yok ki. Size bu hissi veriyosa zaten ilerletilmesi gereken bi tanışma değildir o.
Yok adam düz bi adamsa ilk intiba itibariyle bu ne çeşit bi hayata güvensizlik? Bunun yanına bi form doldurtup bi sağlık raporu bi de adli kaydı yoktur belgesi isteseniz sigortalı iş vermeniz gerekirdi adama. Ki sağlık raporunu da bi düşünün bence, ya önceki ilişkilerinden cinsel yolla bulaşan herhangi bir kaptıysa... olamaz mı olabilir, dünyanın binbir türlü hali var.
Her gün yeni bi şey okuyorum, hayat çok garip.
Aksine konu sahibi bekaretin namus belirtisi olmadığını burdan defalarca yazdı.tam tersine
yeni tanıştığım kişinin edevlet şifresini alıp kontrol ettim evli mi değil mi diye ,
çünkü bakmasam içimde hep şüphe kalırdı,
bu arkadaş benim şifresini alıp evli olup olmadığını kontrol etmeme baya takmıştı,
bakireyim , bekareti önemsiyorum diye bana "namus kumkuması, masum köylü kızı" demişti de.
şimdi böyle bir konu açması garip.
Ya bu kızı çok iyi hatırlıyorumAksine konu sahibi bekaretin namus belirtisi olmadığını burdan defalarca yazdı.
Valla her geçen gün daha daha şaşıracak şeyler okuyorum. .Ya bu kızı çok iyi hatırlıyorum
Adam eşşek kadar 30 küsür yaşında buna hiç öpüşmedim hayatımda demiş
Bunu eve atmış
Sonrada sallamamış
Buda gelmiş ağlıyordu beni kandırdı diye
Ben akademisyenim falan dedi
Bende dedim ki böyle saf olamazsın
İstemişsin gitmişsin eve
Aradığın ilgiyi bulamayınca da beni kandırdın diyorsun
Olay bu
Anlatmıcaktım ama insana söyletiyorlar
Namusluyum ahlaklımın bakireyim dedi
Bende madem öyle adamın evinde ilk günden işin ne dedim
Doğruları söyleyince böylr oluyor işte
Şimdi de gelmiş e devletten adamın medeni durumunu araştırmasına birşey demişim gibi lanse ediyor
Evet bu konuyu ben de hatırladım. .Herkes 30 yaşında öpüşmeyen erkek mi olur diye çok şaşırmıştı..Ya bu kızı çok iyi hatırlıyorum
Adam eşşek kadar 30 küsür yaşında buna hiç öpüşmedim hayatımda demiş
Bunu eve atmış
Sonrada sallamamış
Buda gelmiş ağlıyordu beni kandırdı diye
Ben akademisyenim falan dedi
Bende dedim ki böyle saf olamazsın
İstemişsin gitmişsin eve
Aradığın ilgiyi bulamayınca da beni kandırdın diyorsun
Olay bu
Anlatmıcaktım ama insana söyletiyorlar
Namusluyum ahlaklımın bakireyim dedi
Bende madem öyle adamın evinde ilk günden işin ne dedim
Doğruları söyleyince böylr oluyor işte
Şimdi de gelmiş e devletten adamın medeni durumunu araştırmasına birşey demişim gibi lanse ediyor
Beni iki yüzlülük sinirlendiriyorValla her geçen gün daha daha şaşıracak şeyler okuyorum. .
İlk günden evine gitmiş olması beni şaşırtmıyor artık.. Fakat e - devlet' ten evli olup olmadığını öğrenmekte kaçıncı level bilemedim.
Oysa ki güvenmiyor. .Duygular karışık
Adam sallamadı diye burda ağlıyor sonraEvet bu konuyu ben de hatırladım. .Herkes 30 yaşında öpüşmeyen erkek mi olur diye çok şaşırmıştı..
İyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?