Arkadaşımın evliliği ve kararsızlığı

mini_minik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
377
0
0
İzmir
Selam kızlar
Öncelikle belirteyim konu benim değil. Ancak en yakın arkadaşım evinde net olmadığı için benden bu konuyu açmamı istedi..
1yıllık evli kendisi. En başından beri hep sorunlu bir ilişkisi vardı..
Düğününde bile tartışmalar çıktı ama o hep sevdiği için vazgeçmek istemedi. Sebep de ailesinin nedendir bilmiyoruz arkadaşımı bir türlü kabullenmemesi.
Eşi de kendisi de kamu görevlisi. Kışın ayrılık kararı aldılar ve eşi evi terketti. Arkadaşım da boşanma davası açtı. İlk seferde ertelendi duruşma.
O arada çocuk aylar sonra eve gelip yalvar yakar kendisini affetmesini istiyor,bir daha aynı şeyleri tekrarlamayacağını vs. vs...
Sonrasında da asıl bombayı patlatıyor; arkadaşım hiç istemediği halde tayinini haberi yokken kendi memleketine çıkartıyor ve kendisiyle beraber gitmesini istiyor..
Zaten ailesi istemiyor arkadaşımı. Kızcağız diyor belki gerçekten değişti beni artık üzmeyecek.
Tatile gidiyorlar çocuğun memleketine. Ama değişmek bir yana, tartışmalar devam ediyor sürekli.
Eşi, 19-20 yaşlarındaki kuzenini tatile götürmek istiyor. Arkadaşım istemiyor neden onunla gideceğiz diye ama gelsen de gelmesen de gideceğim diyor ve 3 kişi beraber tatile gidiyor. Otelde de kız bunlarla aynı odada kalıyor. Dolayısıyla bu yüzden de tartışmalar çıkıyor ve tatil burnundan geliyor.
Şöyle birşey de var; iki dakika önce hiç yoktan tartışıp bağırıp çağıran adam iki dakika sonra sarılıp öpüp hiçbirşey yok gibi davranabiliyor..
Şimdi görev yaptıkları yere döndüler ve arkadaşım son derece kararsız..
Aslında yapması gereken belli ama başka çözüm önerileri olan var mı? Çünkü boşanmaktan çok korkuyor.
Evlilik terapistini de önerdi eşine ama sen git benim ihtiyacım yok diyerek reddediyor çocuk..
Düzelir diye umut ediyor her ne kadar bunun ufacık bir belirtisi olmasa da..:31:

düzelmez bu adam....
arkadaşın eşininde dediği gibi kendi gitsin terapiste o çok korktuğu konuyu en az zararla yaşasın ve kurtulsun....

ne sinir bozucu eşinin kuzeniyle aynı odada kalmak hemde bayan..
düzelir die beklemek neye yarar ömründen ömür gidiyo bu zaman geri gelmiyo
işi gücü de varmış oh ne güzel
karar vermesi çok zor olmamalı

ilk yıllar alışma,karşılıklı anlama anlaşma sürecidir..evlenmek kadar boşanmakta zordur..boşanmak son çare olmalıdır..arkadaşınızın yaşadığı buhranı bilmemiz imkansız..bence de eşi gelmese bile arkadaşınız terapiste gitmeli ve sağıklı düşünerek doğru kararlar vermeli..

bu sorunun tek çözümü var,boşanmak...1 yıılık evli,ilk kez başbaşa tatile gidecekler kuzeni ile gidiyor ve arkadaşın eşi yerine kuzen ile yanı odada kalıyor..eşin aileis zaten bu evliliği istemiyor..eş,kendisinden habersiz tayin istiyor..terapiste ihtyacım yok diyor ama dakikalar içinde 2 farklı kişi gibi davranabiliyor..arkadaşına söyle boşanmaktan korkmak yerine bu adamla evli kalmaktan korksun...

Son düzenleme:
aileyle ne gibi sorunları var?
gider o memlekette yaşar; ama kendi evine, düzenine, kocasına bakar
aileyle de ortak müşterekte, asgari düzeyde, saygı temelinde bir ilişki yürütebilir..

bana ortada "aşılamaz" bir sorun görünmedi

kuzenin aynı odada kalması hiç hoş birşey değil de bunun için de boşanılmaz

Son düzenleme:
hadi kuzeni tatile gitmiş ama aynı odada kalmak da neyin nesi :53::53:

ayrıca adam tek başına kafasına göre tayin istiyor hesap kitap yapıyor eşininde kendisine itaat etmesini bekliyor... bu kadın köle mi yaaa :20::20:

arkadaşım,evli bir çift tatil yaparken, üstelik de aynı odanın içinde başka bir hanımefendi olmaz, olamaz bu tamamen sapkınlıktır. okurken gözlerime inanamadım, bir daha okudum. sırf bu sapkın düşünce yüzünden bile boşanılır. insan nerede yaşayacağına eşiyle birlikte karar verir ne demek hiç söylemeden tayin istemek?anlattıkların bana tek bir şey düşündürdü, arkadaşının eşini o bayan kuzenle evlendirmek istemişler ama başarılı olamamışlar. Her fırsatta da o kızın burnunu o hanenin içine sokacaklar. Daha bir yıllık evlilikte bu olaylar nasıl bu noktaya geliyor ben anlamıyorum.terapiyi kabul etmiyorsa kendi bilir.Güzelim okumuş yazmış hanım hanımcık kızlar, elin psikopatlarını adam edeceğiz diye uğraşmak zorunda kalıyor. Yazık ya, vallahi çok yazık...

hadi digerlerini bir kenara birakalim da habersiz gizli sakli tayin istemek de ne demek. digerlerini gectim, tek basina bu bile buyuk sorun bana gore. onun yaptigini kadin yapsaydi kendisi coktan bosanma davasi acardi. biz kadinlar da her seye ragmen acaba bir yolu varmidir deyip evliligimize sahip cikiyoruz.

bu sorunun tek çözümü var,boşanmak...1 yıılık evli,ilk kez başbaşa tatile gidecekler kuzeni ile gidiyor ve arkadaşın eşi yerine kuzen ile yanı odada kalıyor..eşin aileis zaten bu evliliği istemiyor..eş,kendisinden habersiz tayin istiyor..terapiste ihtyacım yok diyor ama dakikalar içinde 2 farklı kişi gibi davranabiliyor..arkadaşına söyle boşanmaktan korkmak yerine bu adamla evli kalmaktan korksun...

Bence de evli kalmak daha korkunç.
Allah beterinden saklasın,bir an önce kurtulsun ondan.

Arkadaşlar hepinize katılıyorum ve yıllardır hep anlatmaya çalıştım ama bilmiyorum bir türlü ayrılmak istemiyor..
Ailesi sadece istememekle kalmıyor, oğullarını dolduruşa getirip evinde huzursuzluğa neden oluyor..
Ben bu kızı ne yapsam ne etsem de gerçekleri gösterebilsem bilmiyorummm:25:

Kızlar başka görüşleri olan var mı:17:

ya canım istersen arkadaşını bi uzmana al götür ne diyeyim, eşinin yaptıklarını anlatsın ve uzmanın görüşünü alsın bu davranışların normal olmadığını aklı başında olan biri zaten söyleyecektir. belki o zaman ayrılmaya ikna olur. nasıl bu kadar kör olabiliyorlar anlamıyorum :(

ya canım istersen arkadaşını bi uzmana al götür ne diyeyim, eşinin yaptıklarını anlatsın ve uzmanın görüşünü alsın bu davranışların normal olmadığını aklı başında olan biri zaten söyleyecektir. belki o zaman ayrılmaya ikna olur. nasıl bu kadar kör olabiliyorlar anlamıyorum :(

Yaklaşık 3 yıldır ben sürekli terapiler yapmaya çalışıyorum ama bir türlü ikna olmuyor.. Yani adamın o dengesizlik anındaki ufacık bir sarılması lafı bile fikrini değiştirmeye yetiyor.. Bugün konuştum ve eşin gitmiyorsa sen git terapiste dedim bakalım ama pek gideceğini sanmıyorum :44:

bu aynı odada kalmak saçmalığı da neyin nesi yaaa:53:bir küçük odanın içinde tuvalet banyo ...1 gece bile kalınamaz yaaa:ssz:çok afedersiniz ama çişinizi yapsanız odadakiler duyuyo yani...e bunun banyosu var...tuvaleti ....bide yatma meselesi:ssz:kuzende pek rahatmış canım ne işim var karı kocanın arasında dememiş...hiç uyuz olmamışmı arkadaşınız bu durumdan eşinin ısrarından.:27:..bence olmalıydı.kuzen sonuçta kardeş diil.yakışmıyor olsada amca-teyze dayı çocuklarıyka evlenenler çoooooooooook:27:

1 yıllık evliler ve tatilde kuzenle aynı odada kaldılar:50::50:

yazık yaa bu erkekler tazecik gelinlerine neden böyle yaparlar.eskiden cicim ayları vardı en azından.galiba ş,mdi o b,le yok

Nasil yani siparis uzerine konu acilir. İtinayla yorum toplanir gibi.

Garip geldi. Arkadasimin neti yok benden konu acmami istedi. Ee ona ne faydasi var simdi

Bence adamın psikiyatriste gitmesi lazım adam kişiliğinden dolayı mı böyle davranıyor yoksa sorunları mı var acaba :44: Eğer kişiliği böyleyse kızın işi var demektir :31: Yok psikolojik durumu pek iyi değilse o zaman bir şans olabilir iyileşince düzelebilir pek çok şey

Son düzenleme:
Back
X