Arkadaşımın face ve msn hesapları çalındı.....

canım benim ,yaşlar da aynı..:52:
insan olgunlaşacağına, sapıtıyor demek..aklı totosuna kaçıyor..

ex kanka ;panik ve korkudan, polis gelince hemen beni aradı,her detayı anlattı..o anlattıkça ben keyflendim zaten..
hemde sabahın 10 unda gelmişler..:1:

salak bi insan da değil kurnaz, ama buldu belasını..:46:

Şikâyetinizi geri çekeceğinizi falan mı düşündü acaba, öyle son dakikada tövbe eder gibi :1:

Ben buraya aslında sadece konu sahibine "sizi saf sanıp böyle şeylere cüret edebiliyorlar, lütfen savcılığa başvurup hakkınızı arayarak onlara öyle olmadığınızı gösterin" demeye gelmiştim, ama dedikodunun cazibesine kapılıyor insan işte. Hatırlaması bile zevkli :32:

Bu arada, konu sahibi merak edebilir, bütün bunlar ücretsiz. Yani savcılığa gidip şikayet dilekçesi yazdığınızda, savcılık gerekli incelemeleri yaptığında falan sizden hiçbir şekilde ücret talep edilmez, size hiçbir şekilde külfeti yok.

geçmiş olsun, verin savcılığa yaptıklarının bedelini ödesinler.

Şikâyetinizi geri çekeceğinizi falan mı düşündü acaba, öyle son dakikada tövbe eder gibi :1:

Ben buraya aslında sadece konu sahibine "sizi saf sanıp böyle şeylere cüret edebiliyorlar, lütfen savcılığa başvurup hakkınızı arayarak onlara öyle olmadığınızı gösterin" demeye gelmiştim, ama dedikodunun cazibesine kapılıyor insan işte. Hatırlaması bile zevkli :32:

şekerim, baştan bi de fırça atar gibi konuştu:9::9:
bi mail adresi için koştura koştura savcılığa mı gittin diye...:9::9:
hani ,boşu boşuna beni prosedürle uğraştırıyorsun hesabına.:9::9:

zaten bi isim benzerliği olayından da başıma mahkeme işleri açılmıştı,
avukat, mahkeme karnı burnunda uğraşmıştım..
tedbir olsun diye bu olayda da hemen savcılığa gitmiştim, iyi de yapmışım..:46:

eee ex kanka ;bıldır yediğin hurmalar gelir totonu tırmalar, boşuna dememişler..:1:

şekerim, baştan bi de fırça atar gibi konuştu:9::9:
bi mail adresi için koştura koştura savcılığa mı gittin diye...:9::9:
hani ,boşu boşuna beni prosedürle uğraştırıyorsun hesabına.:9::9:

zaten bi isim benzerliği olayından da başıma mahkeme işleri açılmıştı,
avukat, mahkeme karnı burnunda uğraşmıştım..
tedbir olsun diye bu olayda da hemen savcılığa gitmiştim, iyi de yapmışım..:46:

eee ex kanka ;bıldır yediğin hurmalar gelir totonu tırmalar, boşuna dememişler..:1:

Pişkinliğin de bu kadarı... Bazı insanların beyni hakikaten başka türlü çalışıyor.

Son düzenleme:
Back
X