- Konu Sahibi little bird
-
Sizce ne yapmalıyım? İkisiylede ilişkimi keseyim mi? Sadece kuzeniyle mi kesiyim?Mehmet’e ulaşmak için sizin problemi kullanmış. Eminim ilk mesaj laf sokmalı sonra size giydirmelidir :)
Arkadaşınızın bi suçu yok ki. Muhtemelen beni arada bıraktı diye ona kızıyordur.Sizce ne yapmalıyım? İkisiylede ilişkimi keseyim mi? Sadece kuzeniyle mi kesiyim?
Bu arkadaşım dediğim kişi de 2 senelik arkadaşım ve bu zamana kadar hep yanımdaydı , 2 sene boyunca her şeyimizi anlatırdık o yüzden konduramıyorum sanırım.
Mesaj atalım mı diye arkadaşım söylemiş başta ama.Arkadaşınızın bi suçu yok ki. Muhtemelen beni arada bıraktı diye ona kızıyordur.
Ama sizde hayatınızdan çıkardıysanız ve çokta ileri boyutta birşey yaşamadıysanız kuzene duvar örerek ona hala değer veriyor gibi gösterirsiniz.
Kuzenle merhaba merhaba, arkadaşa da bir iki sitem yeterli bence. Biraz cool olun.
Yaşınız kaç?
Muhtemelen size karşı korumacı tavrındandır.Mesaj atalım mı diye arkadaşım söylemiş başta ama.
Keşke korumasaymış o zaman.Muhtemelen size karşı korumacı tavrındandır.
Güya sinirlendikleri için, sevmedikleri için bana yaptığı şeylerden dolayıArkadaşının kuzeninin derdi ne de senin olayına sinirlenip mesaj atıyor çoçuğa ?
Hadi diyelim attı ve arkadaş oldular malesef seni bağlamaz :)
hep görücem arkadaşım ve kuzeni yakın baya. Sosyal medyada görücem belki de. Arkadaşım da arkadaş olcak belkide.Hayatınızda olmayan insanların kiminle arkadaş olduğu sizi ilgilendirmez ki. Çok büyük bir aşk yaşasanız, severek ayrılsanız ve yakın arkadaşınız gidip eski sevgilinizle sevgili olsa bu tepkiyi verebilirsiniz. Ama biri arkadaşın kuzeni diğeri arada takıldığınız biri. Gereksiz bir tepki olur.
Kızabileceğiniz tek konu hayatınıza müdahale edilip adama mesaj atılması.
banada öyle geliyor çünkü kuzenine mesaj atalım diyen o. Böyle bir şeye ne gerek vardıki yani beni korumuş mu oldular şimdi. Arkadaşımlada kuzeniyle de ilişkimi kessem abartı mı sizce? Arkadaşım bu zamana kadar bana hep destekçi ve fedakardı o yüzden bir yandan konduramıyorumBen arkadas da degil ama kuzende hata buldum. Veya vazgeçtım her ikisinde de kuzenıne mı kaldı ona hesap sormak ? Bence ikisi isbirligi yapıp cocuga nerden yurusek dıye senı kullanmıslar. Kuzen onlar sonucta..
evet ya sanki insan kalmadı arkadaş olacak. Arkadaşım mehmetten nefret ederdi güya şimdi rahat rahat arkadaş olacaklar diyo belki kendi de olacak. Ve bu arkadaşım daha önce mehmete mesaj atmıştı sen ne biçim bi insansın tarzı. Şimdi o da belki bi bahaneydi konusmak için gibi geliyo. Kendinden olmayınca kuzeninden atmış gibi. Bazen de ben mi kötü niyetliyim diyorum kafam karışıkMillet akbaba gibi olmuş ya hayret bişey
Ama arkadaşım mesaj at diyor ona. Beraber yatılı kaldıkları yani aynı evde kaldıkları bigün atılıyor bu mesaj.Arkadaşının bir suçu yok. Boşuna onunla ilişkini kesme. Kuzeninide ne yaptığı seni fazla bağlamaz ki zaten. Umursadığını hissettirme. Hiç bir şey yapma
Mehmet e mi mesaj at diyor?Ama arkadaşım mesaj at diyor ona. Beraber yatılı kaldıkları yani aynı evde kaldıkları bigün atılıyor bu mesaj.
Arkadaşım her mehmet konusu açıldığında nefret dolu konusuyodu bana. kuzenine de diyor heralde hırsımızı alalım tarzı. Beni çok sevdiği için :)))))Mehmet e mi mesaj at diyor?
ben anlatmasına kızmadım ama şu var yarın sevgili olsam sonra ayrılsam biriyle onlada mı arkadaş olacak kuzeni. Biriyle kavga etsem sinirlenip mesaj atıp onlada mı arkadaş olacaklar. Bir yandan arkadaşıma konduramıyorum çünkü bunca zaman tek hatasını görmedim destekçiydi ama belkide sadece ortam yoktuValla ben arkadaşım dediğim insana güvenip derdimi sırrmıı paylaşıyorsam kimseye anlatamaz anlatıyorsa hayatımdan silerim silemiyorsam da sırf bu nedenden dolayı asla birdaha hiç bişeyimi anlatmazdım. Bence mesafenizi koyun yarın arkadaşınızına daha büyük bir sır anlatsanız onuda mı anlatıcak bir başkasına güvenemem ben şahsen ki aynı şekilde benim de başıma geldi şuanhayatım da yk arkadaş müsveddesi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?