Arkadaşımın gereksiz tavrı

Bazen de ben mi kötü niyetliyim diyorum kafam karışık
Siz kötü niyetli değilsiniz millet çok meraklı akbabalık yapmaya.Hayır milletin derdinden sorunundan sanane sana anlatılınca kızarsın kendi kendine söylenirsin kapanır gider.sizi bahane etmiş.yerinizde olsam selam bile vermem o arkadaşınızada hiçbişeyimi anlatmam.

Mesafe koyucam sanırım bayadır yakın olunca bir anda koyamadım

Boşta kalmış yakışıklı bir delikanlı arkadaşının (!) kuzeninin ilgisini çekmiş bence

Çocuğu ulaşmak için seni kullanmışlar olan bu.Yoksa kuzeni sizinle ne paylaştı ki sizin için üzülüp o çocuğa mesaj atsın çok saçma.Belli ki kuzeninin sizinkinde gözü var ve kusura bakmayın ama arkadaşınız buna çanak tutuyor.O mesaj atalım demiş zaten sizin söylediğinize göre.Arkadaşınız %100 hatalı bana göre.

Kiz muhtemelen begeniyodu sizin kavgayi bahane etti arkadasinda onlara bir aracı olmus
arkadasin kuzen mi arkadas mi secimini kuzenden yana kullanmis senden bundan sonra ona gore davran arkadas dedigin kisiye

ben anlamadım. kuzenle sevgili mi olmuş mehmet?
hayır tanışmışlar sadece. arkadaş olmuşlar
ben de artık öyle düşünüyorum başta konduramasam da. Mesafe koyup sonra iyice uzaklaşıcam
Kiz muhtemelen begeniyodu sizin kavgayi bahane etti arkadasinda onlara bir aracı olmus
arkadasin kuzen mi arkadas mi secimini kuzenden yana kullanmis senden bundan sonra ona gore davran arkadas dedigin kisiye
evet öyle davranıcam teşekkürler

En doğrusu öylesi olur.Bunları görünce insan derdini arkadaşına anlatamayacaksa kime anlatacak diye düşünüyorum.Bundan sonra daha temkinli olursunuz.
Evet ya rahatsız eden bu. Mehmetle arkadaş olması umrumda değil mehmetler ahmetler gelip gider de ben kime ne anlatsam hep pişman olmaktan sıkıldım

Ben arkadas da degil ama kuzende hata buldum. Veya vazgeçtım her ikisinde de kuzenıne mı kaldı ona hesap sormak ? Bence ikisi isbirligi yapıp cocuga nerden yurusek dıye senı kullanmıslar. Kuzen onlar sonucta..
Artı konu sahibide hatalı. Anlatmasın yani en özelini.
Gerçi kızlarımızın kanayan yarası bu, dertleşmek adı altında özel hayatını en ince ayrıntısına kadar arkadaşlarına anlatıyorlar, whatsapp grupları bile var bunlar hakkında. Mesela erkeklerde ben çok görmedim bunu, ilişkilerini arkadaşlarına çok anlatmazlar. Ama kızların en baş sohbet konusu bu.
Bu yüzden bence konu sahibide hatalı.
Ne demişler, söyleme sırrını dostuna o da gider söyler dostuna...

Sanırım cidden hiçbir şeyi anlatmamak gerekiyor. Ama dertliyken anlatmadan rahatlanmıyor ki veya hatalı mıyım diye arkadaşlarımın fikrini merak ediyorum. İstisnasız eninde sonunda da anlattığıma pişman oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…