arkadaşımın hareketine anlam veremedim ... sizce ne ?

gec saatte karanlık bir yerde vicdanı olan insan arkadasını yanlız bırakmaz

eşiyle kavga etse bile bunu ben özür olarak kabul etmem,eşinden utanıyorsa zaten durum vahim
insan olan arkadasını evine kadar bırakır,hadi eve bırakmadın,evin cok uzak diyelim en azından taksi duragı otobüs duragı gibi bir yere bırakır,binmeni beklerler sonra giderler
normal olması gerekn budur

bunun için arkadaslık bozulmaz ama o an neler oldu bilemeyiz
sadece ders cıkarmanız gerekir bir daha bu arkadasla bir yere giderseniz,erken kalkın,hava kararmadan,hatta belirtin zor oluyor karanlıkta yanlız gitmek ben kalkıyorum diyin

evet işte bende aynen böyle düşünüyorum .... birdaha görüşeceğimi sanmıyorum zaten annemde epey kızdı ... görüşürsem annemle bozuşurum istemiyorum böyle birşey olmasını ....
eşinle kavgalı olması ki sanmıyorum ama ihtimel yinede bu davranışı haklı çıkarmıyor benim gözümdede ....sonuçta yediğimiz içtiğimiz bir giderdi öyle bir arkadaştı öylesine biri değildi ...

Canim konumunda haklisin, bende cok ince düsünceliyimdir ve bu yüzden bana da böyle birsey yapilsa cok alinirim, ama malesef herkes böyle ince olmaya biliyor.

Belki esi ile yemege falan gidilecekti o yüzden seni götürelim diyemedi...
Veya adam demisdir simdi cagirma uygun degilim giyinmedim veya spordan geldi terli veya veya veya.....

Hani desemki istnabulda oturuyrsunz o bir ucda sen bir ucda, aksam trafigi adam yolunu uzatmak istemedi falan da olabilir yani ....
Ama yakin oturuyormusunuz ???

Ne bilim hersey ola bilir, insanlari anlamak zor .
Ama ne zamandir görüsüyorsunuz evine bile davet etmedigine göre bence biraz kiskanclik vardir bu isin icinde....???

yok evine davet etti ama benim işlerim çok yoğun diye gidemedim .... bide şöyle eşi sürekli seyahat ediyor yalnız kalıyor.
aynı yakadayız evlerimiz pek uzak sayılmaz .... zaten benim evim onların gideceği yolun üstünde merkez bir yerde yani ... hani çok sapa bir yerde kalmıyor .... bilmiyorum ben bozuldum ama dediğim gibi fazlada beklentiye girmemek lazım insanlardan .. ama ben olsam bu şekilde davranmazdım .

Arkadaşın ve eşinin özel bir planları olmuş olabilir mi? :44: Size gitmeden önce söz vermemişler anladığım kadarıyla..sizi bırakma zorunluluğuda yok.

Benzer bir durumla bende karşılaştım ama arkadaşımın eşi park edecek yer bulamamıştı bende onu bekleyeceğime bir taksiyle eve dönmeyi tercih etmiştim

Arkadaşın ve eşinin özel bir planları olmuş olabilir mi? :44: Size gitmeden önce söz vermemişler anladığım kadarıyla..sizi bırakma zorunluluğuda yok.

Benzer bir durumla bende karşılaştım ama arkadaşımın eşi park edecek yer bulamamıştı bende onu bekleyeceğime bir taksiyle eve dönmeyi tercih etmiştim

ben zorundalar demiyorum ki zaten kırıldığımı söylüyorum ..ona bakarsan benimde onla arkadaşlık yapma gibi zorunluluğum yok .. ama görgü kuralıdır ... arkadaşlarımın üç günlük sevgilileri beni evime bırakırken kaç yıllık arkadaşımın bunu yapması beni üzdü ..... söz verip vermemekle ilgili değil .... insanlar yapılan iyilikleri çok kolay unutuyor tabi

ben zorundalar demiyorum ki zaten kırıldığımı söylüyorum ..ona bakarsan benimde onla arkadaşlık yapma gibi zorunluluğum yok .. ama görgü kuralıdır ... arkadaşlarımın üç günlük sevgilileri beni evime bırakırken kaç yıllık arkadaşımın bunu yapması beni üzdü ..... söz verip vermemekle ilgili değil .... insanlar yapılan iyilikleri çok kolay unutuyor tabi

Ben sadece bir ihtimal üzerinde durdum başka planları olabilir diye...

Eğer sana seni evine kadar bırakırız deseydiler seni eve bırakmaları gerekirdi.Zorunluluktan kastım bu ,bu şekilde sana ayıp etmiş olurlardı.

Haklısın seninde onunla arkadaşlık yapma zorunluluğun yok ama kaç yıllık arkadaşın belkide o anlık düşünemedi,böyle birşey için büyütmeni istemem ..

uzun süreli arkadaşlıklar kolay elde edilmiyor.Belkide sen arkadaşına göre fazla ince düşüncelisindir.

Malesef herkes aynı şeyleri düşünemiyor.

Bende geçenlerde yeni evlenen bir arkadaşıma gittim diğer arkadaşlarımla ,
akşam üzeri eşi işten geldi ama bizim yanımıza gelip selam vermedi hoşgeldiniz demedi ben hiç dert etmemiştim üstünde bile durmamıştım ama yazdıklarınızı okuyunca bende takıldım :ssz:
belki arkadaşınız sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştir , belki tartışmışlardır .
takılmayın ince ayrıntılara görüşmeye devam edin :34:

Ben sadece bir ihtimal üzerinde durdum başka planları olabilir diye...

Eğer sana seni evine kadar bırakırız deseydiler seni eve bırakmaları gerekirdi.Zorunluluktan kastım bu ,bu şekilde sana ayıp etmiş olurlardı.

Haklısın seninde onunla arkadaşlık yapma zorunluluğun yok ama kaç yıllık arkadaşın belkide o anlık düşünemedi,böyle birşey için büyütmeni istemem ..

uzun süreli arkadaşlıklar kolay elde edilmiyor.Belkide sen arkadaşına göre fazla ince düşüncelisindir.

Malesef herkes aynı şeyleri düşünemiyor.

işte bende eski bir arkadaşım olduğu için kırıldım zaten ona önem verdiğim için .. başka birisi olsa umrumda olmazdı ...
başka bir planları olduğu mazereti veya başka birşey bana inandırıcı gelmiyor öyle bile olsa yinede yaptığını haklı çıkarmaz ...
evet dostluklar kolay kurulmuyor ama arkadaşlık ilişkileridede özveri olması gerekiyor yoksa karşıdaki insan soğuyor bu tip ufak şeylerden ....ince düşünen biriyim ama ince düşünmeyen biri bile bu şekilde davranmazdı bence...

Bende geçenlerde yeni evlenen bir arkadaşıma gittim diğer arkadaşlarımla ,
akşam üzeri eşi işten geldi ama bizim yanımıza gelip selam vermedi hoşgeldiniz demedi ben hiç dert etmemiştim üstünde bile durmamıştım ama yazdıklarınızı okuyunca bende takıldım :ssz:
belki arkadaşınız sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştir , belki tartışmışlardır .
takılmayın ince ayrıntılara görüşmeye devam edin :34:

bilmiyorum sanmıyorum ..ortada bir problemin olduğu belli ... neyse fazla kurcalamak gereksiz zaten .konuyu öylesine açtım zaten.önemlide değil .

Back
X