Arkadaşımın isteği

sordum müsait değillermiş dersen fırsat kollamaya devam edebilir. soramam bile böyle bi isteği de. ne münasebet canım.

Arkadaşınız da garip yani böyle bir şey için asla ricacı olmam..ne münasebet..

Reactions: KV_
fazla yalana dolana gerrk yok. Müsait değiller demen yeterli bence.

kız onlar bizi misafir etmiyorlar senın kardeşinin mi misafir edecekler de
çık aradan

bence makul değil. belki samimiyetinize güvenip sordu belki çare bulamadı sordu.
ama ben olsam hiç yalan demem. direkt olarak ben akrabalarıma böyle bir şey diyemem isteyemem.

evinde misafir olmaz de ama göz kulak olup yardımcı olabilirler de oda ona göre karar verir.

Maldivlerde akrabası olan var mı, dil öğrenmek istiyorum da

O değil de bildiğim kadarıyla bazı acentalar kısa veya uzun süreli bakıcılık vs işler ayarlayabiliyorlar. Hem dil öğrenir hem cebine para girer. Elalemin evinde boş boş durmaktansa bu şekilde daha mantıklı değil mi?

Insan bir ay misafirliğe akrabası gelse bile yük oluyor, hiç tanımadığı biri gelmesi tabiki büyük yük olur,

Gerek yok bence

akrabam benden böyle bisey istese acayip ayar olurdum, biraz paraya kiyip bi zahmet baska yerde kalsin, en basta yardimci olunur gidip havaalanindan alinir vs. bu kadar.

Arkadaşın çok yakınsa yani aranızdaki dostluk varsa ondan sormuş olabilir. Kefil olabiliyorsan karşı tarafta da misafir olsa da Türkiye’den gurbet özlemi gidersek diye düşünen akraban varsa olabilir ama 1 ay çok uzun bir süre sadece...

Milletteki bu rahatlıkmı desem, yüzsüzlükmü desem aldı başını gitti. Ben babamın evinde 1 ay kalamam insanlar dıdısının dıdısında kalmak için konuşuyo. Bence kesinlikle söyleme çok saçma. Bir aürü uygulama var ordan yapsın pratiğini.

Hiç makul değil. Akrabalariniza ne ki? O sizin arkadaşınız.

Bana bu şekilde emrivaki misafir yapsalar kızarım valla.

Bir akrabam bana böyle bir teklifle gelse , yok artık derim ... Hiç tanımadığım bir insanı evimde ağırlayamam hem de 1 ay...

Yerinizde olsam ben bile amcamlarda 3-5 günden fazla misafir olamam çok mntıklı bi teklif değil söyleyemem derdim

Makul değil kesinlikle. Eğer Almanya'ya gideceğim bir süre kalacağım bana yol gösterebilirler mi neresi uygun olur vs deseydi o zaman makul olurdu. Bir iki günlük olsa hadi yine neyse diyeceğim ama bence hiç uygun olmaz sormanız.

Ben ne alakaysa WhatsAppta filan konuşalım,mailleşelim diyecek sandım,bi ay ne be ne densiz insanlarmış,bi ay tanımadığın evde kalınır mı yanlış anlamayın da insan bi korkar tırsar nasıl kalmak istiyor

dil kursuyla anlassın pansiyon da ayarlanır.1 ay tanımadıgım insanı misafir etmem ben.

Teşekkürler arkadaşlar, evet bana da çok tuhaf geldi. Hatta bildiğin yüzsüzlük diye düşündüm. Ama bu kadar rahat sorunca acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye merak ettim. Sanırım hiç cevap vermeyeceğim, bir daha sorarsa akrabalarıma böyle birşey soramam demeyi düşünüyorum. Konum kapanabilir Mune

Kendi akrabasının evinde kalamaz insan o kadar ya. Teklif etmesi bile gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…