- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Yerinizde olsam ben bile amcamlarda 3-5 günden fazla misafir olamam çok mntıklı bi teklif değil söyleyemem derdimBir arkadaşımın kardeşi almanca bir bölüm okuyor, almanca pratik yapmak istiyormuş. Benim de Almanya'da akrabalarım var ama hepsi türk doğal olarak. Arkadaşım, akrabaların kardeşimi 1 ay misafir edebilir mi pratik yapar diye sordu. Bu makul bir istek mi emin olamadım, akrabalarıma bu isteği iletmeli miyim? Çünkü arada ben varım diye kabul edebilirler.
Ben ne alakaysa WhatsAppta filan konuşalım,mailleşelim diyecek sandım,bi ay ne be ne densiz insanlarmış,bi ay tanımadığın evde kalınır mı yanlış anlamayın da insan bi korkar tırsar nasıl kalmak istiyorBir arkadaşımın kardeşi almanca bir bölüm okuyor, almanca pratik yapmak istiyormuş. Benim de Almanya'da akrabalarım var ama hepsi türk doğal olarak. Arkadaşım, akrabaların kardeşimi 1 ay misafir edebilir mi pratik yapar diye sordu. Bu makul bir istek mi emin olamadım, akrabalarıma bu isteği iletmeli miyim? Çünkü arada ben varım diye kabul edebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?