Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.
Yeni üye oldum dışarıdan uzun zamandır takip ediyordum. Evliliğimde yaşadığım sorunlarda hepinizin tecrübelerinden yararlanıyorum. şükürler olsun bir sorun yok.
Sorun iş yerindeki çok sevdiğim bir arkadaşımın sorunu. Buraya konu açmamın nedeni ise, garibim kimseye anlatamıyor işin içinden çıkamıyor. Bende çözüm üretemedim. Kadınlar olarak bir kadının bunları neden yaptığını irdelemek, amacının ne olduğunu çözmek için buraya konu açtım. Bu kadın ne yapmak istiyor düşünceleriniz yazarsanız bana da burya erkek olduğu için yazamayan arkadaşıma da çok yardım etmiş olursunuz. Onun için elimden başka bir şey gelmiyor.
Sorun şu:
Arkadaşım evleneli 2 yıl oldu. Eşinin babası hasta ve maddi manevi elinden geldiğince yardım ediyor. Evine bağlı. dışarda zaman geçirmez direk evine gider alkolü vs. hiç yoktur. Ama eşi evini boşluyor her dakika babasıgilde zaman geçiriyormuş. O da çalışıyor ama eve doğru düzgün yemekte yapmıyormuş. Hergün geçimsizlik kavga vs. Arkadşım bana güleryüz göstermedi hiç, hep sinir kapris iki kelime konuşamıyoruz diyor.
İşin daha ilginç tarafı. arkadaşımın gönlü çok olmamasına rağmen kız evlenmeden önce çok peşinde koşmuş, kovmasına, küfürler etmesine seni istemiyorum demesine rağmen kadının ısrarı ve çok seviyorum sözlerine aldanıp evlenmişler.
buraya kadar işin idare edilebilir kısmı.İş burdan sonra değişiyor.
arkadaşım eşinin facebook hesabına bakarken. taaa şubatta (o zaman 1 yıllık evliler) gönderilmiş bir mesaj buluyor rastlantı üzeri. Bir kadın arkadaşımın eşine; bir daha eşimi telefonla arama, aradığın taktirde eşine söylerim diye tehdit ediyor mesajda.
arkadaşım mesajı görür görmez eşine soruyor, eşi aramadığını aksine o beni rahatsız edince beni rahatsız etme demek için aradığını söylüyor. Bu mesajın tarihi şubat, arkadaşım aralık sonunda görüyor mesajı. bu tarihten sonra erkekle karısı veya o adamın karısıyla karısı arasında ne geçtiğini bilmiyor. Söylemiyorda karısı.
ikinci kısmı ise
aralık ayının başında arkadaşım evde kapattırdığı interneti tekrar açtırmış. Bu olayı yaşayınca web geçmişine bakmış neler olmuş diye. Birde ne görsün. Karısının sözünü ettiği kişinin facebook adresini hemen hemen her hafta didik didik ziyaret ettiğini görmüş. Aynı şekilde adamın karısının adresine de bakıyor.
bir güzel kavga etmişler. kadın meraktan baktığını söylemiş. adam da ortaokuldan erkek arkadaşıymış kadının. Arkadaşım şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda. boşansa içi elvermiyor, kendine kabul ettiremiyor. böyle bir durumda karısının yaptığı bütün pislikler ortaya çıakcak. Boşanmasa gururuna yediremiyor.
Ne yapayım diye kara kara düşünüyor.
Sizce bu kadının derdi ne olabilir. Deli gibi seviyorum dediği halde bunları neden yapar ve sebep oalrak senin ilgisizliğin vs. der. Arkadaşımı iyi biliyorum karısının babasının hastalığı süresince hastanede kalan bir adam ve cebindeki kuruşa kadar hastaneye vermiş bir adam.
arkadaşımın bilmediği başka şeylerde varmıdır sizce kadınla adam arasında ve kadının derdi ne olabilir neden yapmış olabilir.
ben çıkamadım işin içinden boaşda diyemiyorum boşamada ama adam gözümün önünde eriyor.