Arkadaşımın karısının yaptıkları. Fikir verin(Bir erkeğin düştüğü halleri de görün)

evli bir kadının evli bir erkekle karşılıklı masalarda oturup aynı odada çalışıyor olsalar bile iş konularının dışına çıkıp dertleşecek kadar samimi olması doğru değil bence...

konu sahibi .. çok meraklısınız :) çok merak iyi olmaz derler.

Kadını erkeği fark etmez. Seversin deli gibi aynı eve girince fark edersin ki ben ne yaptım. durum şundan ibaret demekki erkek ile kadın artık eskisi gibi birbirlerini sevmiyorlar. Erkek zaten sevmemiş kadında artık sevilmediğini hissetmiş demekki 2 tarafta mutlu değil. sen demedin ki ark. eşine aşık çok sever. madem sevmiyor, sevilmiyorum diye gururumu incindi. sevmiyorsa alsın çantasını gitsin. hazır baheneside var. sırf seviyor beni kul köle olur benim için diye mi evlenmiş o kadınla... tutupta size anlatmasıda saçma belli mi gün gelir senden bile süphe eder. sen sen ol kimseye akıl verme. sonra kabak senin başına patlar.

Genel çoğunluk benimle aynı görüşe sahip,eşimin benimle ilgili bir sorunu çalıştığı yerdeki bir bayana anlatması beni deli eder,ne alaka ya!sonuçta bir bayansınız iş yeri arkadaşınızla bu ne samimiyet,sırf bu sebepten kocayı boşarım ben ya,mantığım almıyor,işim gereği bayanların az olduğu bir kurumda çalışıyorum,hiç kimseylede bu derece bir samimiyetim yok,kimseninde kalkıp bana karısıyla olan problemini anlatmasına tahammül edemem ,siz bence arkadaşınızın sorununu bırakında ,hele bir kendi durumunuzu sorgulayın,başkalarının hayatınıda bu kadar dahil olmayın derim ben.sizin eşiniz sizle olan sorununu bir bayan arkadaşına anlatsa ne düşünürsünüz? ben bırak arkadaşı aileme anlatmasına tahammül edemem

ah ah siz dert ortakları yok mu benimde abla dediğim kişi eşimle dertleşe dertleşe sonunda sevgili oldu uzak durun insanların ailesinden adamcağız böyle bir drumda belki sana yakınlaşack bu konu için bu kadar emek harcadığına göre seninde içinde adama karşı bir sempati var... kendi eşine anlat bakalım ben böyle bu arkadaşla dertleşiyorum diye!!!!!
insanlar ne kadar da meraklı oldu bayanlar erkeklere erkekler bayanlara evliliklerinin sıkıntılarını anlatıyor....bizim kadında eşinden dert yana yana eşime yamandı bu ne yaaa hiç etik değil... adamın annesi babası yokmu hiçbir erkek arkadası yok mu samimi direksiyonu onlara devredin

kadın ınat ıcın evlenmıs olabılır bekledıgı bı ınsan vardı muhtemelen ondan bırsey goremeyınce esıne yakınlastı evlenmeyı sagladı dıye dusundum...
arkadaslara katılıyorum sız cok fazla ılgılenmmeyın bu konuyla ne yapıyorlarsa yapsınlar sonra sızın adınız kotuye cıkar

:9: konuyu tekrar okudum. acep ben mi yanlış anladım konu sahibi erkek gibiymiş yazmış...

Konu sahibini erkek sandım ben :D kadının halinden kadın anlar deyince kendisi farklı cinstennmiş gibi düşündüm sanırım :D

Son düzenleme:
Siz tek taraflı arkadaşınızın anlattığı kadar biliyorsunuz herşeyi.O evde neler oluyor, neler eksik bir de karşı taraftan dinlemek lazım.

YAPTIĞINI ASLA TASNIF ETMIYORUM ama onu face'de aramalara iten, evinde mutfağında yemek yapmaktan uzak tutan ne olduğunu sormak lazım.
Demek ki ortada bir duygu eksikliği var, demek ki kadın mutsuz.

İllaki öğrenmek istiyorsa karşısına alıp konuşacak, konuşulamayacak şekildeyse uzman desteği alsınlar.

..

Eğer ben sevmiyordum, yalvarmasına yakarmasına kanarak evlendim sözünü kullanıyorsa arkadaşınız demek ki hala eksi duyguları.
Bu eksik duygularla o kadını kendine ne kadar iyi hissettirebilir ki.

Ayrıca sizinle bu kadar bunları paylaşmasınıda anlayamadım.. Her ne kadar da yakınsanız bu etik değil.

Merhaba arkadaşlar.
Yeni üye oldum dışarıdan uzun zamandır takip ediyordum. Evliliğimde yaşadığım sorunlarda hepinizin tecrübelerinden yararlanıyorum. şükürler olsun bir sorun yok.
Sorun iş yerindeki çok sevdiğim bir arkadaşımın sorunu. Buraya konu açmamın nedeni ise, garibim kimseye anlatamıyor işin içinden çıkamıyor. Bende çözüm üretemedim. Kadınlar olarak bir kadının bunları neden yaptığını irdelemek, amacının ne olduğunu çözmek için buraya konu açtım. Bu kadın ne yapmak istiyor düşünceleriniz yazarsanız bana da burya erkek olduğu için yazamayan arkadaşıma da çok yardım etmiş olursunuz. Onun için elimden başka bir şey gelmiyor.

Sorun şu:

Arkadaşım evleneli 2 yıl oldu. Eşinin babası hasta ve maddi manevi elinden geldiğince yardım ediyor. Evine bağlı. dışarda zaman geçirmez direk evine gider alkolü vs. hiç yoktur. Ama eşi evini boşluyor her dakika babasıgilde zaman geçiriyormuş. O da çalışıyor ama eve doğru düzgün yemekte yapmıyormuş. Hergün geçimsizlik kavga vs. Arkadşım bana güleryüz göstermedi hiç, hep sinir kapris iki kelime konuşamıyoruz diyor.
İşin daha ilginç tarafı. arkadaşımın gönlü çok olmamasına rağmen kız evlenmeden önce çok peşinde koşmuş, kovmasına, küfürler etmesine seni istemiyorum demesine rağmen kadının ısrarı ve çok seviyorum sözlerine aldanıp evlenmişler.
buraya kadar işin idare edilebilir kısmı.İş burdan sonra değişiyor.
arkadaşım eşinin facebook hesabına bakarken. taaa şubatta (o zaman 1 yıllık evliler) gönderilmiş bir mesaj buluyor rastlantı üzeri. Bir kadın arkadaşımın eşine; bir daha eşimi telefonla arama, aradığın taktirde eşine söylerim diye tehdit ediyor mesajda.
arkadaşım mesajı görür görmez eşine soruyor, eşi aramadığını aksine o beni rahatsız edince beni rahatsız etme demek için aradığını söylüyor. Bu mesajın tarihi şubat, arkadaşım aralık sonunda görüyor mesajı. bu tarihten sonra erkekle karısı veya o adamın karısıyla karısı arasında ne geçtiğini bilmiyor. Söylemiyorda karısı.
ikinci kısmı ise
aralık ayının başında arkadaşım evde kapattırdığı interneti tekrar açtırmış. Bu olayı yaşayınca web geçmişine bakmış neler olmuş diye. Birde ne görsün. Karısının sözünü ettiği kişinin facebook adresini hemen hemen her hafta didik didik ziyaret ettiğini görmüş. Aynı şekilde adamın karısının adresine de bakıyor.

bir güzel kavga etmişler. kadın meraktan baktığını söylemiş. adam da ortaokuldan erkek arkadaşıymış kadının. Arkadaşım şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda. boşansa içi elvermiyor, kendine kabul ettiremiyor. böyle bir durumda karısının yaptığı bütün pislikler ortaya çıakcak. Boşanmasa gururuna yediremiyor.

Ne yapayım diye kara kara düşünüyor.
Sizce bu kadının derdi ne olabilir. Deli gibi seviyorum dediği halde bunları neden yapar ve sebep oalrak senin ilgisizliğin vs. der. Arkadaşımı iyi biliyorum karısının babasının hastalığı süresince hastanede kalan bir adam ve cebindeki kuruşa kadar hastaneye vermiş bir adam.

arkadaşımın bilmediği başka şeylerde varmıdır sizce kadınla adam arasında ve kadının derdi ne olabilir neden yapmış olabilir.
ben çıkamadım işin içinden boaşda diyemiyorum boşamada ama adam gözümün önünde eriyor.

Belki de zamanında bu kadar sevip peşinde koştuğu adamdan istediği ilgi ve sevgiyi göremeyince 180 derece dönüp intikam almaya, adama çektirmeye niyetlenmiştir.

Şimdi diğer cevapları okudum da arkadaşlar güzel bir noktaya parmak basmış, nasıl gözden kaçırdım bilemiyorum.:37:

O arkadaşınıza deyin ki, belki de hanımı da kocasından dertlidir, eski arkadaşıyla dertleşiyordur, o beyin de hanımı yanlış anladığından facebook üzerinden böyle bir mesaj yollamıştır.Ne var bunda olamaz mı, kendisi sizle dertleşiyor ya.:49:

Bence siz de bu işe burnunuzu sokmayın, o erkek arkadaşınız sizi hanımının haberi olmadan özeline dahil etmiş hiç doğru bir şey değil bu.

İnşallah erkeksinizdir de banlanmadan cevap almak için böyle bir senaryo yazmışsınızdır.:20:

Edit:Ohoo konu çözülmüş bile sayın Kazen tarafından, boşu boşuna yazdık çizdik yine.
Yalnız sözkonusu olan üyenin erkek arkadaşı değil de kendisiyse, o zaman bir erkek olarak banlanması lazım gelmez mi?

Son düzenleme:
Back
X