Arkadaşımın karısının yaptıkları. Fikir verin(Bir erkeğin düştüğü halleri de görün)

yada bunları yaşayanın benim arkadaşım olduğunu düşünerek değilde çevrenizde böyle bir durumla karşılaşsanız sebeplerini dökmek anlamında düşünün.

o rüzgar değil ,şeytan canımmm..:29:

fiziksel temasını arkadaşın bilemedikten sonra, biz nasıl buradan, vardır ya da yoktur diyelim..
içine kurt düştüyse araştırsın..
anladım canım:29:
neyse ben sizden kadının ruh hali ile, neden yapmış olacağı ile ilgili yorum bekelrken bolca nasihat aldım. Tamam arkadaşlar ben konuyu açmadım sizde görmediniz. Kapatın gitsin. Nerde hata yaptım bir anlasam. yok karışma yok sana düşer mi yok erkek şööyle böyle. kadın yaptıkalrını yazıyorum ve bir kadın olarak bir kadının bunları neden yapıyor olabileceğini soruyorum size siz konuyu değiştirip öyle yada böyle bana getiriyorsunuz. Ben olayların arasında olmadığımı defalarca yazmam mı gerekecek. ne gönül ilişkim var nede buna bir niyetim. Sadece arkadaşıma bu çıkmaz için yardım etmek istiyorum konu bundan ibaret. Bana niye nasihat ediyorsunuz anlamıyorum, nerde duracağımı gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Kimseninde arasına, evine karıştığım yok. Adamcağız kendini yedi bitirdi, niye diye soruyor belki bir cavap bulurum diye buraya yazdım ama aldığım tepkilere bakarmısınız.

neyse konuyu kapatalım arkadaşalar. Cevap yazacaksanızda başta yazdığım problemlerle ve hatalarla ilgili, kadının niye böyle bir tutum sergilediğine yönelik cevaplar yazın.

Türkçe meali: Kısaca herkes size ne? demek istiyor. Tepki değil bu...

bide tabvsiyem arkadaşın sürekli kendine neden diye sormasın.çünkü kimse kadının ruh halini ne hissettiğini bilemez.beni sevmiyormuydu falan demeside saçma olur şu saaten sonra

Son düzenleme:
Hiçbir yorumuma cevap alamasam da soracağım yine...
Aralarında fiziksel temas olup olmayacağına kadar soruyorsunuz?
Anladım arkadaşınız, sizin için değerli de, siz bunları konuşabiliyorsanız arkadaşınızla eğer bu evlilik bitmiş zaten?
Neyi sorguluyorsunuz.
Yineliyorum adamın yapacağı belli boşansın.
Bunca şey olmuş, faceler, internet geçmişleri.
Adam gözüyle mi görmeli illa?
Bunu mu bekliyor?
Bu evliliğni neresi düzeltilecek?
Arkadaşınız bunları size anlatacağına gidip avukata anlatmalıydı.
Normal ve doğru olan budur bana göre...

pessss diyorum ve başka bir şey demiyorum.
o hale getirdiniz ki sadece sen arkadaşınla yatırorsund bu evliliği bitirmek istiyorsun demediğiniz kaldı. yazık ya konuyu nerden nereye getirdiniz. Onca konu var. neler var neler de herkes benim konuya gelince ahkam kesmeye akıl vermeye başladı. Hata etmişim. Bir erkek sitesinde açsaydım bu konuyu emin olun daha mantıklı tepkiler alırdım. Arada fikir veren arkadaşları ayrı tutuyorum. Herkes namus timsali maaaşallah

Yapılan yorumları kaldıramıyorsan konu açmayacaksın bu 1,sana arkadaşınla yatıyorsun diyen olmadı olamazda,bunu düşünende bir tek sensin bu 2,herkes akıl vermekte sizin deyiminizle ahkam kesmekte özgür siz beğensenizde beğenmesenizde bu 3,erkek sitesinde açsanız bizden dahada ağır tepkiler alırsınız ama oradaki herkes kadını suçlardı bu 4,herkes namus timsali lafınızda pek manidar geldi bana,Yorumlarımızdan anlaşılacağı üzere bizler akıllı,mantıklı,sağduyu sahibi kadınlarız buda 5.

o hale getirdiniz ki sadece sen arkadaşınla yatırorsund bu evliliği bitirmek istiyorsun demediğiniz kaldı. yazık ya konuyu nerden nereye getirdiniz. Onca konu var. neler var neler de herkes benim konuya gelince ahkam kesmeye akıl vermeye başladı. Hata etmişim. Bir erkek sitesinde açsaydım bu konuyu emin olun daha mantıklı tepkiler alırdım. Arada fikir veren arkadaşları ayrı tutuyorum. Herkes namus timsali maaaşallah

Bu nasıl bir üsluptur ?
Dediğiniz çirkin şeyi kimse size demek şöyle dursun ima bile etmedi..
Konuya tam olarak vakıf değilsiniz.
Sadece arkadaşınızdan dinlediniz.
Belki arkadaşınız doğruyu söylemiyor.
Sizde arkadaşınızın eşi hakkında yanlış düşüncelere kapılmışsınız.
Bu hem etik değil, hem de dinimizce çok büyük günah.

Terbiyesizliğe gerek yok !

Siz konu arkadaşımın diyerek yalana başladınız ! Burada yorum yapan herkes inanın artık kurt oldu ve konunun odak merkezi siz olduğunuzu biliyorlar ! Üstüne üstlük yorumları kaldıramıyor birde insanların naumslarına dil uzatıyorsunuz !

Bakın burada size yorum yapanlar çakal ! Sizin gibi binlercesi konu açtı nedense hep bu konular onlarında arkadaşlarının başına geldi bir kişi de çıkıp bunu ben yaşadım diyemedi !

Şimdi uslubunuzdan dolayı üyeliğiniz ceza aldı bilginize

Siz konu arkadaşımın diyerek yalana başladınız ! Burada yorum yapan herkes inanın artık kurt oldu ve konunun odak merkezi siz olduğunuzu biliyorlar ! Üstüne üstlük yorumları kaldıramıyor birde insanların naumslarına dil uzatıyorsunuz !

Bakın burada size yorum yapanlar çakal ! Sizin gibi binlercesi konu açtı nedense hep bu konular onlarında arkadaşlarının başına geldi bir kişi de çıkıp bunu ben yaşadım diyemedi !

:46::46::46:teşekkürler kazen:42:

tek taraflı dinlememek gerekir. ayrıca bu erkeklerin de hep bahaneleri vardır. bir kadın kocasına surat asıyorsa o adam bi halt etmiştir. ama erkek ya işine gelmediğinden ya da anlamadığından "karım bana surat asıyor" der. bu adam bir de evinin sırrını gidip de başka bir kadına anlatıyorsa ben iyice şüphelenirim adamdan.

ben bunu bilir bunu söylerim ki bir adam dışarıdan ne kadar iyi olsa da onun ne olduğunu gidin evde karısına sorun... erkekler asıl yüzlerini karılarına gösterir. evde çocuğundan karısından iki lokmayı esirgeyip, hakaret edip dışarıda ele güne yardıma koşan erkekler var. bu adamlara da sorsan eşleri onların kıymetini bilmiyordur.

ben bu adama hiç acımadım hiç de inanmadım.

tek taraflı dinlememek gerekir. ayrıca bu erkeklerin de hep bahaneleri vardır. bir kadın kocasına surat asıyorsa o adam bi halt etmiştir. ama erkek ya işine gelmediğinden ya da anlamadığından "karım bana surat asıyor" der. bu adam bir de evinin sırrını gidip de başka bir kadına anlatıyorsa ben iyice şüphelenirim adamdan.

ben bunu bilir bunu söylerim ki bir adam dışarıdan ne kadar iyi olsa da onun ne olduğunu gidin evde karısına sorun... erkekler asıl yüzlerini karılarına gösterir. evde çocuğundan karısından iki lokmayı esirgeyip, hakaret edip dışarıda ele güne yardıma koşan erkekler var. bu adamlara da sorsan eşleri onların kıymetini bilmiyordur.

ben bu adama hiç acımadım hiç de inanmadım.

size katılıyorum benım eşimde gidip bizim problemlerimizi başkasına anlatıp rahatlıyomuş banada anlamsız surat asardı bende ne oldu dıye dusunurdum,başkasına anlatıcana bana anlatsa olay bitecek ,büyütülcek bişeyde yoktu aslında..şimdi okadın yüzünden benim yuvam çıkmazda birde iyi bişey yaptığını sanıyolar,güya dertleşip fikir veriyomuş senın ne haddıne kı benım evlılığime karışıyosun sen kımsın...bence adamın eşi duysa benımle aynı düşünür..eğer çıklmaz bir durum varsa büyüklere danışılır olmazsa ayrılırsın..bu ne şimdi..

size katılıyorum benım eşimde gidip bizim problemlerimizi başkasına anlatıp rahatlıyomuş banada anlamsız surat asardı bende ne oldu dıye dusunurdum,başkasına anlatıcana bana anlatsa olay bitecek ,büyütülcek bişeyde yoktu aslında..şimdi okadın yüzünden benim yuvam çıkmazda birde iyi bişey yaptığını sanıyolar,güya dertleşip fikir veriyomuş senın ne haddıne kı benım evlılığime karışıyosun sen kımsın...bence adamın eşi duysa benımle aynı düşünür..eğer çıklmaz bir durum varsa büyüklere danışılır olmazsa ayrılırsın..bu ne şimdi..

konu sahibinin ne samimiyetine ne de yazdıklarına inanmadığım için ilk okuduğumda yorum yapmamıştım, sürekli objektif değerlendirin objektif değerlendirin deyip kendi istediği gb yorum gelmeyince bozulup sağa sola saldıran birinin anlattıklarına ne derece güven olur bilmiyorum zaten!
10umutsuz, yorumunuza sonuna kadar katılıyorum, adam gidecek benimle ilgili problemleri iş arkadaşına hem de karşı cinsten bi iş arkadaşına anlatacak! olacak şey mi?
ne o adamın ne de buraya konu açanın iyilik meleği olduğuna inanmıyorum!
:47::47::47:

canım iyi niyetinle konuyu açmışsın belli ama sen uzak dur derim.ben eşimin gidipde başka bi bayana özelimizi anlattığını duysam kıyameti koparırırm.arkadaşın sana kendi gibi anlatmış.belki karısı farklı anlatacaktır.kadının etik olmayan şeyler yapmış belli ben bu durumu affedemezdim.arkadaşın eğer affederse hiç bir zaman yakasını bırakmayacak bir kuşkuyla yaşayacak.

Son düzenleme:

Zaten konu içeriğinde ''arkadaşım '' diye bahsedilince, üstüne üstlük bir de arkadaşı (!) için bunca mücadele verip anlatmaya çalışanlar falan herşeyi belli ediyor..

Hep zaten arkadaşların başına gelir bu gibi durumlar :1:

Zaten konu içeriğinde ''arkadaşım '' diye bahsedilince, üstüne üstlük bir de arkadaşı (!) için bunca mücadele verip anlatmaya çalışanlar falan herşeyi belli ediyor..

Hep zaten arkadaşların başına gelir bu gibi durumlar :1:

bugün üye olmuş ve ilk konusu arkadaşı hakkında?

insanlar başkalarının hayatlarına müdahale etmemeli gerekirse özellerini şahıs anlatmaya calışsa bile dinlememeli....
artı elin adamını bu kadar neden kendine dert edindindin sasırtıcı doğrusu .....
yok yemeden içmeden kesilmiş gözümğn önünde eriyo falan ... hiç gerek yok .. ölmez korkma koca adam kendi basının caresine bakabilir ....
siz kendi yuvanız eşinizle ilgilenin ... elalemi dert edinmeyi bırakıp ....kendi hayatınızı yaşayın yoksa dert babası olursunuz

konu bastan basa sacmaa.. her insan dört dörtlük degildir.. hele evlilikte bütün hatalar karsiliklidir.. arkadasiniz anlattiginiza göre süt dökmüs kedi misali.. madem öyle cook cook iyi biri kadin niye surat assin hadi onu gectimm basta istemiomus niye evlenmiss belkilerle yuva kurulurmu? hadi onuda gectim bir problem varsa kari koca arasinda cözülür asilmayacak gibiyse ayrilmaya karar verirler.. en nefret ettigim tipp karisiyla konusmazken problem yokmus gibi davranip arkadasina , anasina bilmem nesine anlatan erkekler bi problem varsa karsilikli cözülür birilerine anlatilarak degill..

HAA BIRDE KADIN KOCASINI KISKANMISTIR TABI ONDAN ARASTIRIYORDUR BENIM ESIM YAPSA BEN DE DÜSÜNÜRÜM ARASTIRIRIM BELLI ETMEDEN FACEBOOKA GÜVEN OLMAZ NETICEDE.. bunu altinda birsey aramaya gerek yok kadin icgüdüsü..

Son düzenleme:

haklısın eşine de o arkadaşı diye geçinen insana da kızmakta. bana bir erkek arkadaşım gelse karısını anlatsa "bana anlatma, ailenin sırrını ben dahil kimseye verme git eşinle konuş. kavga da etseniz birbirinize anlatın " derim. eşim de yapsın istemem. dertleşmek ayrı. biz kadınlar da burada dertleşiyoruz. ama hemcinsimizle. şimdi biz gidip bir erkeğe kocamızın hatasını anlatsak adam ne der "kadın bana iş atıyor"... erkekler işte, hem bizim gibi detaylı düşünmeyi beceremezler hem de eksikliklerini kabul etmezler. ayrıca erkekler kesinlikle kendi yaptıklarını anlatmaz. kadın baştan başlar anlatmaya. erkek ise en son kadının onu kızdıran hareketini anlatır sadece.

Back
X