Arkadaşımın karısının yaptıkları. Fikir verin(Bir erkeğin düştüğü halleri de görün)

Oturup tarafsız olarak baksın arkadaşınız bence. Nerde hata yaptımda karım başkasına baktı diye

Sizde kadını sadece düğünde görmüşsünüz, dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez

neden küfür ettiğini bilmiyorum. flört döneminde ne yaşandı bilmiyorum ama sonuç olarak evlenmişler. Demekki kadın eskiye rağmen arkadaşımı istemiş.
Dediğiniz doğru arkadaşımda da hatalar olabilir ama tanıdığım arkadaşım.
1. aldatmadığından eminim.
2. zamanında evine gittiğinden eminim. hovardalık yapacak biri eğil.
3. alkol kumar gibi bir şeyinin olmadığını biliyorum.
4. karısına şiddet uygulayacak bir erkek değil biliyorum.
bunları biliyorum çünki 5 senedir tanıyorum.
bunlardan sonra kadının bu hareketlerini yapmasını gerektirecek ne sebep kalıyor ki. bunu soruyorum size işte. Dediğiniz gibi unutamamış olabilir sanırım.

vallla adam özelini anlattmış bravo.ama burnumu kötü kokular gelmiyor değil.bence köklü bi araştırma yapması lazım.zira sonu iftiraya gidebilir.allah muhafaza

bende aile içi sorunların 3. bir kişiye anlatılmasını çok yanlış buluyorum.
hele ki bir arkadaşa...böyle bir konuyu..
konuya gelince aralarında bişey olup olmadığı belli değil.
ama niye facebook hesabına sürekli bakmış anlam veremedim
evde can sıkıntısından, meraktan olabilir.

Küfürler etmiş,kovmuş,seni istemiyorum demiş ve gönülsüzce evlenmiş!

Sebep:kadının ısrarı ve çok seviyorum sözlerine aldanmış...

Yanlış başta başlamış..

bence arkadaşlar hepimizin tarafsız bakması gerek. Ben sorunu anlattım. Ama sorunu ve kadının yaptığını nedenlerini irdelemek yerine arkadaşımı suçlar pozisyon aldınız çoğunuz. Beklemediğim bir şey.
erkek aldatmadıysa, içki kumar vs. birşeyi yoksa hangi bahane bir kadının bunları yapmasını gerektirirde arkadaşım kendine baksın bunu anlamadım. Biraz objektif olalım.

neden küfür ettiğini bilmiyorum. flört döneminde ne yaşandı bilmiyorum ama sonuç olarak evlenmişler. Demekki kadın eskiye rağmen arkadaşımı istemiş.
Dediğiniz doğru arkadaşımda da hatalar olabilir ama tanıdığım arkadaşım.
1. aldatmadığından eminim.
2. zamanında evine gittiğinden eminim. hovardalık yapacak biri eğil.
3. alkol kumar gibi bir şeyinin olmadığını biliyorum.
4. karısına şiddet uygulayacak bir erkek değil biliyorum.
bunları biliyorum çünki 5 senedir tanıyorum.
bunlardan sonra kadının bu hareketlerini yapmasını gerektirecek ne sebep kalıyor ki. bunu soruyorum size işte. Dediğiniz gibi unutamamış olabilir sanırım.

arkadaşım bu kadar kesin konuşma, insan kardeşinin evinde neler geçtiğini bilemez..
kaldı ki iş arkadaşı..

tabi sen arkadaşını tanıdığın kadarıyla konuya vakıfsın,bizlere de bu biçimde aktarıyorsun,doğru olduğunu varsayarak yani..

arkadaşım bu kadar kesin konuşma, insan kardeşinin evinde neler geçtiğini bilemez..
kaldı ki iş arkadaşı..

tabi sen arkadaşını tanıdığın kadarıyla konuya vakıfsın,bizlere de bu biçimde aktarıyorsun,doğru olduğunu varsayarak yani..

doğruda söylüyorsun evet. dediğin gibi. ancak o kadar bilirim ve doğru olduğunu kabul ederek yardım etmeye çalışıyorum.

canım biraz açabilirmisin. Pek anlayamadım. Sanırım önemli bir noktaya değindin ama

canım eğer erkek evine bağlıysa kadından şüpheleniyorsa hani alttan bi araştırma yapması lazım diye düşünüyorum.yoksa içini kemirir durur.ama tam tersi durum varsa kadına yazık direk iftira olacak

canım eğer erkek evine bağlıysa kadından şüpheleniyorsa hani alttan bi araştırma yapması lazım diye düşünüyorum.yoksa içini kemirir durur.ama tam tersi durum varsa kadına yazık direk iftira olacak

anladım canım. eğer söylediğin gibi arkadaşım uydurmuyorsa bu kanıtlar varsa iş işten geçmiş zaten.

evlilik bence çok sağlam temeller üzerine kurulmalı iki tarafta bişeyler yaşadıysa evlenmeden önce değil hayatından kafasından dahi silmeli geçmişte kalanları aldatma gibi bişey olmuşsa bu insanın önce kendine saygısı olmadığını gösterir inşallah böyle bir durum yoktur Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın benim de işyerimde bir arkadaşımı nişanlısıyla sürekli ayrılmayı dahi düşündü sıkıntısı vardı ailevi proglemleride morali çok bozuktu ve bu nedenler işinede yansıdı ve gönderildi burdan sizi çok iyi anlıyorum

sizce arkadaşalr bu olanlardan sonra "fiziksel bir temas" ne bileyim buluşma vs. olmuşmudur. Yani düşününce şubatta adamın karısı kocamı rahatsız etme diye mesaj atıyor, arkadaşım taa aralıkta adamın sayfasını gezdiğini görüyor. Uzun bir süre. Hala varlığını koruyorsa aklıma kötü şeyler geliyor.
haklısınız tavsiyede falan bulunmayacağım hiç aklıma gelmeyen şeyleri söylediniz.

sizce arkadaşalr bu olanlardan sonra "fiziksel bir temas" ne bileyim buluşma vs. olmuşmudur. Yani düşününce şubatta adamın karısı kocamı rahatsız etme diye mesaj atıyor, arkadaşım taa aralıkta adamın sayfasını gezdiğini görüyor. Uzun bir süre. Hala varlığını koruyorsa aklıma kötü şeyler geliyor.
haklısınız tavsiyede falan bulunmayacağım hiç aklıma gelmeyen şeyleri söylediniz.

kusura bakmayın ama biz size nasıl yardımcı olabiliriz?
burada yazdığınız iki cümleyle yukarıda sorduğunuz soruya nasıl cevap vereceğimizi düşünüyorsunuz
Diğer arkadaşların yorumlarını okuyorumda gerçekten size bu konunun içinde olmamanızla ilgili çok güzel tavsiyelerde bulunmuşar
lütfen arkadaşım, birebir yaşamadığınız olayları mış,muşla buraya yazıp, bizden alacağınız eksik, yanlış ve faydasız fikirlerlerle duruma çok üzüldüğünüz arkadaşınıza fayda yerine zarar vermeyin

Bence siz yardım etmeyin. Karı-koca arasına rüzgar bile girmezmiş
o rüzgar değil ,şeytan canımmm..:29:

fiziksel temasını arkadaşın bilemedikten sonra, biz nasıl buradan, vardır ya da yoktur diyelim..
içine kurt düştüyse araştırsın..

kendimi senin yerine koydum.:44:
bana yakın bir erkek iş arkadaşım gelip bunları anlatsa ne yaparım diye.:44:
ben kesinlikle yorum yapmazdım eşiyle ilgili.sonuçta onu tanımıyorum.ne yaşadığını ne hissettiğini ne durumda olduğunu bilmiyorum.hepimiz kadınız ve biliyoruz ki akşam eve vaktinde gelmeyle kötü alışkanlığın olmamasıyla koca olunmuyor.niyeyse hep iyi niyetlilerin başına patlar kabak.sonra onlar düzelir ben kötü olrum diye eşi hakkında yorum yapmazdım..:20:
söyleyeceğim tek şey "hatalar karşılıklıdır arkadaşım o bunları yaparken kendini sorguladın mı hiç? sen de hiç mi hata yok. tamam içkin yok kumarın yok babasına baktın maddi manevi yanlarında oldun ama eşin ne alemdeydi bu arada? ona ilgin, sevgin ne durumdaydı? eve gelmiyor evle ilgilenmiyor hep ailesinin yanında yemek bile yapmıyor da eve gelir gelmez internette eski erkek arkadaşını mı araştırıyor? sen evde karınla iki çift laf ettin mi? kadınların doğası farklı.eve gelmeyle, alkol vb kullanmamayla kötü alışkanlığın olmamasıyla gerçekten eş olunmuyor ki" derdim.:47:

ama dediğim gibi eşiyle ilgili yorum yapmaktan kaçınırdım.:20:

eşi neden böyle yapıyora gelince: heyecan,ilgisizlik, boşluk,eskiyi unutamama hepsi olabilir.:53:

neyse ben sizden kadının ruh hali ile, neden yapmış olacağı ile ilgili yorum bekelrken bolca nasihat aldım. Tamam arkadaşlar ben konuyu açmadım sizde görmediniz. Kapatın gitsin. Nerde hata yaptım bir anlasam. yok karışma yok sana düşer mi yok erkek şööyle böyle. kadın yaptıkalrını yazıyorum ve bir kadın olarak bir kadının bunları neden yapıyor olabileceğini soruyorum size siz konuyu değiştirip öyle yada böyle bana getiriyorsunuz. Ben olayların arasında olmadığımı defalarca yazmam mı gerekecek. ne gönül ilişkim var nede buna bir niyetim. Sadece arkadaşıma bu çıkmaz için yardım etmek istiyorum konu bundan ibaret. Bana niye nasihat ediyorsunuz anlamıyorum, nerde duracağımı gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Kimseninde arasına, evine karıştığım yok. Adamcağız kendini yedi bitirdi, niye diye soruyor belki bir cavap bulurum diye buraya yazdım ama aldığım tepkilere bakarmısınız.

neyse konuyu kapatalım arkadaşalar. Cevap yazacaksanızda başta yazdığım problemlerle ve hatalarla ilgili, kadının niye böyle bir tutum sergilediğine yönelik cevaplar yazın.

arkadasinizin icinde suphe varsa arastirir elinden geleni yapar.
burda ne bayan arkadaslarimiz vardi suphelendikleri durumlarda didik didik edip herseyi ortaya cikaran
gerekirse dedektif tutsun.
ama soyle de bisey var;
arkadasinizin esini sadece dugunde gormussunuz
yapisi,karakteri hakkinda hicbir fikriniz yoktur buyuk ihtimalle.
yani anlatilanlarin gercekten dogru olduguna emin misiniz?

Son düzenleme:

canım bunun fziksel temasla ilgisi kalmamış ki .aldatma benim için tektir.aldatıyorsa fikren yada bedenen olmuş farketmez yani.arkadaşın biran önce araştırsın.yoksa biz kadının burda günahına girecaz offf ya

Back
X