Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden küfür ettiğini bilmiyorum. flört döneminde ne yaşandı bilmiyorum ama sonuç olarak evlenmişler. Demekki kadın eskiye rağmen arkadaşımı istemiş.
Dediğiniz doğru arkadaşımda da hatalar olabilir ama tanıdığım arkadaşım.
1. aldatmadığından eminim.
2. zamanında evine gittiğinden eminim. hovardalık yapacak biri eğil.
3. alkol kumar gibi bir şeyinin olmadığını biliyorum.
4. karısına şiddet uygulayacak bir erkek değil biliyorum.
bunları biliyorum çünki 5 senedir tanıyorum.
bunlardan sonra kadının bu hareketlerini yapmasını gerektirecek ne sebep kalıyor ki. bunu soruyorum size işte. Dediğiniz gibi unutamamış olabilir sanırım.
vallla adam özelini anlattmış bravo.ama burnumu kötü kokular gelmiyor değil.bence köklü bi araştırma yapması lazım.zira sonu iftiraya gidebilir.allah muhafaza
arkadaşım bu kadar kesin konuşma, insan kardeşinin evinde neler geçtiğini bilemez..
kaldı ki iş arkadaşı..
tabi sen arkadaşını tanıdığın kadarıyla konuya vakıfsın,bizlere de bu biçimde aktarıyorsun,doğru olduğunu varsayarak yani..
canım biraz açabilirmisin. Pek anlayamadım. Sanırım önemli bir noktaya değindin ama
doğruda söylüyorsun evet. dediğin gibi. ancak o kadar bilirim ve doğru olduğunu kabul ederek yardım etmeye çalışıyorum.
canım eğer erkek evine bağlıysa kadından şüpheleniyorsa hani alttan bi araştırma yapması lazım diye düşünüyorum.yoksa içini kemirir durur.ama tam tersi durum varsa kadına yazık direk iftira olacak
sizce arkadaşalr bu olanlardan sonra "fiziksel bir temas" ne bileyim buluşma vs. olmuşmudur. Yani düşününce şubatta adamın karısı kocamı rahatsız etme diye mesaj atıyor, arkadaşım taa aralıkta adamın sayfasını gezdiğini görüyor. Uzun bir süre. Hala varlığını koruyorsa aklıma kötü şeyler geliyor.
haklısınız tavsiyede falan bulunmayacağım hiç aklıma gelmeyen şeyleri söylediniz.
o rüzgar değil ,şeytan canımmm..Bence siz yardım etmeyin. Karı-koca arasına rüzgar bile girmezmiş
sizce arkadaşalr bu olanlardan sonra "fiziksel bir temas" ne bileyim buluşma vs. olmuşmudur. Yani düşününce şubatta adamın karısı kocamı rahatsız etme diye mesaj atıyor, arkadaşım taa aralıkta adamın sayfasını gezdiğini görüyor. Uzun bir süre. Hala varlığını koruyorsa aklıma kötü şeyler geliyor.
haklısınız tavsiyede falan bulunmayacağım hiç aklıma gelmeyen şeyleri söylediniz.