Arkadaşımın kızıyla iligili sorunu

(yaşım 25 değil 17)

ben annemle herşeyimi konuşabilmek isterdim ama herşeyimi konuşamıyorum

erkek arkadaş meseleleri olmuştu mesela 1 yıl önce ben anneme onları bu sene anlatmıştım =) zamanı geçti kızamaz diye..

evet 14 yaş erken ama kızmasına gerek yok.bunun erken olduğunu söyleyip kısıtlama getirse daha iyi olur.mesela dışarda görüşmelerini azaltarak..

faturalı hatta evet katılıyorum ben de istiyodum bir ara ama kendime hakim olamayıp fazla konuşabileceğimi de biliyordum ve vazgeçtim istemekten üstelik anneme hakta verdim.

karşısına geçip bu parayı kazanmak için ne kadar uğraştıklarını anlatsa tabi kızmadan bence daha etkili olur..bir süre alışveriş yapılmasın ona mesela

ayrıca konu ne kadar kaymış öyle..

Bende aynısını soracaktım?
kusura bakmayın biraz geç oldu cevabım.... Kızıyla konuştu güzelce..Telefondan internete falan girmiş birazda o yüzden fatura çok gelmiş.Kızı " bu kadar yüklü fatura geleceğini tahmin etmediği üzgün olduğunu söylemiş...Faturalı hat yerine kontörlü hat alındı şimdi..Arkadaşım erkek arkadaş için henüz erken olduğunu böyle şeyleri hayatında sıraya koyması gerektiğini söylemiş.o da bitirmiş ilişkisini..Yani sonuç tatlıya bağlandı..Zor iş bunlar gerçekten.Çocuk yetiştirmek çok ince bir çizgi...

telefon dökümünü baktı..hep mesajlaşma...onada bişey demiyor...yani sonuçta erkek arkadaşı varsa tabiki mesajlaşır konuşur ama..böyle düşüncesizce hareket etmesine kızıyor...

bence çok erken bi yaş buna karsı sert değil ama yapıcı bi tavırla yaklaşılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…