Arkadaşımın Kızlık Zar Problemi

Harfiyen katılıyorum, herşeyi biliyosunuz, korkmadan bunları yaşayabiliyosunuz ama iki üç damla kanında peşine düşüyosunuz.
Ne olacak yani kızlığın bozulmadıysa bile vicdanın rahatlayacak mı bu kadar şeyi yaşadıktan sonra
Gerçekden böyle düşünen kirli zihniyetleri gördükçe nutkum tutuluyo :26: :26: :26:

şu olaydaki mantığı çözsem telaşın nedenini anlıcam sanırım madem seviyor madem sevişiyor çırılçıplak kalınmış ooh ne güzel ama girmesin bekaret gitmesin! resmen böyleleri lazım bizim türk erkeklerine çünkü vermeyince kezban verince neyse söylemeyeyim. kadınlarda bir tuhaf oldu artık kafaları karıştı erkeklerin dediklerinden.. bir şeyi ya istersin yaparsın ya istemezsin yapmazsın. hayret bişi valla..
neyse soruya geliyorum bozulmamıştır türk filmi de mi izlemediniz çarşafın kan olması lazım

bu sorunla karşı karşıya kalan sen misin arkadaşın mı?
(gerçi bunu sorun da etmiyorsunuz ki bazı şeyler yaşanmış)
annesine sorsun ,ablası varsa ona sorsun,onlar mutlaka bir yol gösterirler diye düşünüyorum

bozulmuş desek ne olacak bu duruma gelmeyi göze almışsa sorun yok demek..

Son düzenleme:
Arkadaşınızın derdi sizi mi gerdi? Bıktık bu arkadaşlardan.

Ayrıca o kadar korkuyorsa azıcıkta olsa girmeyecek. Namus sadece zarla olmuyor.

fazla yoruma girmek istemiyorum yerince mantikli buldugum yorumlar var :))

7 cesit kizlik zari var dolayisiyla kanama olabilir olmusda olabilir yada hic kanamaz..
en iyisi bir kadin doktoruna gidip ögrenmek. hic basini agritmasin.

olmazsaolmaz şu arkadaşının durumu hakkında biraz daha bilgi versene.
Son durum nedir?
Ne yapmaya karar verdi arkadaşın?

Hayir birde kendisi aynayla bakiyor, ugrasiyor anlamiyor. Biz burdan (nasil bir teknoloji gelistirmisiz ki) klavye basindan nasil anlayacagiz onu cok merak ediyorum.

Fiziksel zar gitmis mi bil(e)mem ama ruhunun bakire olmadigi kesin.

ya bu azıcık ucundan muhabbetinin manası ne ? orada duruyo mu yani
gözümün önüne geliyo çok komik ya

içeriği nıye sıldınız ne oldu faydalı olamadıkmı arkadaşınızın arkadaşının arkadaşına

Kaç santim girdim takribi sınır 1.64 cm eğer aştı ise sıkıntı ve 2.6 cm buldu ise bu işlem hamilelik oranı %68.11 dir. NAsıl bir sorudur bu ya ?

Arkadaşına söyle kontrole gitsin ağdadan mı olmuş başka bir şeyden mi belli olur. Her şeyi yaşayayım kızlığım sonraya kalsın diyor ise sevgili uyanık arkadaşın anal oral takılsın bari ani bir harekete bakar sonra genitale koşar kaç para toplamam lazım diye.

içeriği nıye sıldınız ne oldu faydalı olamadıkmı arkadaşınızın arkadaşının arkadaşına

nedeni bu olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…