Arkadaşımın Kızlık Zar Problemi

niye kızın üstüne bu kadar gidiyorsunuz ki anlamıyorum. türkiyede bu tarz konular tabuyken, kimliği belli olmayan ortamlarda bile insanlar "ben değil, bir arkadaşım" paravanını kullanmak zorunda hissediyor işte kendini. bu durum gerçekten üzücü. bir de bir arkadaş "annesine, ablasına sorsun" yazmış... malesef konu iki bacak arası oldu mu anne, abla, kardeş bile söz konusu kişiye anlayışla yaklaşmaz. bu konu hakkında değil ama genel olarak şunu söylemek istiyorum; bu ülkede kadınların kadınlara yaptığı kötülüğü erkekler yapmıyor.

İçeriği şimdi başka bir konudan esinlenerek tekrar doldurmayı denemelisin.
Bu sefer daha yaratıcı ol, özgün ol ki atmasyon yaptığın belli olmasın.
Kimse aptal değil.
aynen. oradan esinlenmiş burada aynısının benzerini yazıyor. herkesi inandıracak güya.

Kızlık zarı bu kadar sorun ise yaşamayacak yaşıyor ise kişi kendi görüşüdür kendi hayatı istediğini yaşar ama arkasında duramıyorsa yaşamayacak yok yaşarım diyorsa gelip zar zorunum var demeyecek diyor ise zaten ilk önce kendini eziyordur başkasının laflarınıda ağır olsa da kabul ediyorum demektir bu. Ki böyle güçlü kadınlar zaten konu açma gereği duymaz bu benim hayatım kime ne der dimdik arkasında durur okul bitince yada evlilik zamanı diktirmeye koşmaz şunu bunu yapmaz.

Tamam da biz burdan nasil anlayabiliriz. Jinekolog olsa bile burada "bir gormem, muayene etmem lazim" der. Birde cok acik secik yazmis ben bunu hos karsilamadim. Birde bu kadarini yaptiktan sonra bakire olsan ne olur olmasan ne olur.

Kedisi bile arkasında durmadı sildi konuyu. Siz neyi savunuyorsunuz

altını çizmek istediğim bir bakış açısı, çizdim

iki bacak arası bu form da çok konuşulur
hamilelik, jinekoloji , korunma yöntemleri, vs vs
o neden annesi ve ablasıyla konuşamıyormuş acaba
yani konuşulamayan bacak arası değil yapılan eylem gidip ne dicek ben bir adama azıcık ucundan verdimmi dicek

Son düzenleme:

Ne alakası var ki yüklenilmekle. Hayır bir de arkadaşım adı altında hem de alaycı bir tavırla " azcık ucundan" diyerek bizlere yazan kendisi
Kadınların kadına düşmanlığı söz konusu değil burada
Kadınlarımız bu kadar saf olmaktan ne zaman vazgeçecekler
Madem yaptığının arkasında duramıyorsun eyvah diyorsun neden yapıyorsun?
Bu dünya da kimse kimseye toplu iğnenin başı kadar bile iyilik/kötülük yapamaz. Kişi her ne yaparsa kendine yapar

Şahıs buraya gelip açık saçık normal olmayan bir durumu paylaşırsa herkes yüklenir bu kadar net
Ya yapma ya da ağlama...

Son düzenleme:
sonra anneside kızıcak neden yarım iş tutuyon diye yerse anlatsın

Cart diye sesmi yok artık ciddimisin sen.?

bedava jinekologluk mu yapicaz burdan
dr a gidip sor arkada$im
sende ne guzel ayrintilara sahipsin yanlaridaymi$in gibi anlatiyorsun bravo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…