- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Sibeeeeeellllll senin kariyerin benim kariyerimin onunde diz coker tovbe ister seni gidi varosun dilberi seniii herkesi kendi bacin arkadaslarin gibi evde magazin izleyip koca bekleyen vasatlar mi sandin sen annemmbende okuyorum hergün bizim ofise geliyor bütün gazeteler sen entelektüel ol koca parası yeme ben razıyım :))
dur ben bi porsiyon koca yiyip geliyimKoca yiyici nedir ya allasen?
Erkin Koray da yollamamış, Günahından değil sistemi beğenmediğinden. Önceden yollamayabiliyordun, artık cezası var. Kafasına göre yollamamazlık yapamaz.
yalnız bir yeri düzelteyim ben plazada çalışmıyorum.
Koca yiyici sibeeelloo koca yiyici ev hanımları alınıyor bakıyorum entelektüel kimliğine uydumu şimdi
O da kendisi eğitecektir heralde, yada dışardan okutmayı düşünüyordur.Erkin koray kendi eğitti bu adam onu da yapmayacak 12 yaşına geldimi evlendirir.
http://www.uzmantv.com/kizinizi-neden-okula-gondermediniz
Offf cok feciii nutkum tutuldu bu ozlu soz karsisindadaha ot olamamış tipler bahçemde ağaç olmaya kalkmasın :)
Koca yiyici sibeeell
Kendi kocasini wcde buyuk abdestini yapiyo diye yemis gecen topicte bizim kocalara sulandi
O da kendisi eğitecektir heralde, yada dışardan okutmayı düşünüyordur.
Ustune ketcap koy daha lezzetli oluyordur ben bi porsiyon koca yiyip geliyim
fit seni napsin 33luk kokozburada mis gibi fit tipler varken senin pörsümüş kocana kaldım sanki
Nihayetinde yapamayacağı, yaparsa cezasını çekeceği şeylerden bahsediyoruz. Nasılsa irtibat halindesin. Öyle hatalar yaparsa şikayet edersinöyle birisi değil hemen evlendirme derdinde.
fit seni napsin 33luk kokoz
kenarin dilberiiiii varosun guluuu kknin bitanecik sibeliiiiikıskanç kokona seni çatla e mii
kenarin dilberiiiii varosun guluuu kknin bitanecik sibeliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?