Arkadaşımın kocası kızını okutmayacakmış

Bu cocugun bir annesi yok mu?

Annesi kesinlikle izin vermemelis, gerekirse biosanmali, adam cocugunun hayatini karartiyor cunku.

yoo şimdi araştırırken buldum. sen çok okuyorsun herhalde biliyorsun yazarları falan. magazin sever ev hanımı tirpleri bunlar.
Senin gibi vatan posta okumuyorum ben sibeeeelll tavsiyelerim de ufku olan yazarlar olacak, benim entelektueliteme yetismek icin once o eskortcu yobazci uyusturucucu cevrenden cikman lazim kenarin dilberi seni

Senin gibi vatan posta okumuyorum ben sibeeeelll tavsiyelerim de ufku olan yazarlar olacak, benim entelektueliteme yetismek icin once o eskortcu yobazci uyusturucucu cevrenden cikman lazim kenarin dilberi seni

bende okuyorum hergün bizim ofise geliyor bütün gazeteler sen entelektüel ol koca parası yeme ben razıyım :))

bende okuyorum hergün bizim ofise geliyor bütün gazeteler sen entelektüel ol koca parası yeme ben razıyım :))
Ayy konu yine geldi koca parasina dayandi. Sana bir koca bulalim da parasini ye de dus su ev hanimlarinin yakasindan.

ben de su an calismiyorum ciciskom.. ama calismadan da insnlar beyinlerini kullanabiliyo, gelisebiliyo falan.. sen neden bu kadar dert edindin ev hanimlarinin kultur seviyesini anlamadim.. haa soyle bi soz vardi: 'kim ne hakkinda atip tutuyosa onda o yok'

Ayy konu yine geldi koca parasina dayandi. Sana bir koca bulalim da parasini ye de dus su ev hanimlarinin yakasindan.
anaaam
hakikaten neydi bi ev hanimlarini bi yerin dibine sokamadi.. bi de belirtmis: office'geliyo gazeteler.. (ingilizce yazdim ki, calismasam da ENTELEKTUEL oldugum anlasilsin, kulturumle dovdum yine )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…