- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Sibel hanım, 33 yaşında plaza hanımefendisi kolunda "only god can judge me " dövmesi var, ve enetelektüel birikimi 3. sayfa haberlerinden oluşuyor.
bazı şehirlerimiz 5.dünya ülkesi gibi yeminle..aslında hepbirlikte yaşıyoruz..1. dünya ülkeliler 5. dünya ülkeliler..bazıları sanki ben uyduruyormuşum gibi lanse etmiş hayır böyle düşünenler var internette arayın bakın bi haber vereyim örnek olarak.
http://www.gazetevatan.com/-okula-gitmek-gunah---142725-yasam/
Senin gibi vatan posta okumuyorum ben sibeeeelll tavsiyelerim de ufku olan yazarlar olacak, benim entelektueliteme yetismek icin once o eskortcu yobazci uyusturucucu cevrenden cikman lazim kenarin dilberi seniyoo şimdi araştırırken buldum. sen çok okuyorsun herhalde biliyorsun yazarları falan. magazin sever ev hanımı tirpleri bunlar.
Sibel hanım, 33 yaşında plaza hanımefendisi kolunda "only god can judge me " dövmesi var, ve enetelektüel birikimi 3. sayfa haberlerinden oluşuyor.
Senin gibi vatan posta okumuyorum ben sibeeeelll tavsiyelerim de ufku olan yazarlar olacak, benim entelektueliteme yetismek icin once o eskortcu yobazci uyusturucucu cevrenden cikman lazim kenarin dilberi seni
hayde breSenin gibi vatan posta okumuyorum ben sibeeeelll tavsiyelerim de ufku olan yazarlar olacak, benim entelektueliteme yetismek icin once o eskortcu yobazci uyusturucucu cevrenden cikman lazim kenarin dilberi seni
Ayy konu yine geldi koca parasina dayandi. Sana bir koca bulalim da parasini ye de dus su ev hanimlarinin yakasindan.bende okuyorum hergün bizim ofise geliyor bütün gazeteler sen entelektüel ol koca parası yeme ben razıyım :))
Ayy konu yine geldi koca parasina dayandi. Sana bir koca bulalim da parasini ye de dus su ev hanimlarinin yakasindan.
ben de su an calismiyorum ciciskom.. ama calismadan da insnlar beyinlerini kullanabiliyo, gelisebiliyo falan.. sen neden bu kadar dert edindin ev hanimlarinin kultur seviyesini anlamadim.. haa soyle bi soz vardi: 'kim ne hakkinda atip tutuyosa onda o yok'bende okuyorum hergün bizim ofise geliyor bütün gazeteler sen entelektüel ol koca parası yeme ben razıyım :))
varoşlarda kadının sözümü geçiyor allah aşkına..en iyisi onları görmezden gelelim bazıları gibi..Bu cocugun bir annesi yok mu?
Annesi kesinlikle izin vermemelis, gerekirse biosanmali, adam cocugunun hayatini karartiyor cunku.
daha ot olamamış tipler bahçemde ağaç olmaya kalkmasın :)
Koca yiyici nedir ya allasen?oo koca yiyici ev hanımları alınıyor bakıyorum entelektüel kimliğine uydumu şimdi
Atara atar gidere gider, plazaa çocuğuz şeklimiz yeterr! Okkee?
anaaamAyy konu yine geldi koca parasina dayandi. Sana bir koca bulalim da parasini ye de dus su ev hanimlarinin yakasindan.
Koca yiyici nedir ya allasen?
hohhooooooooodaha ot olamamış tipler bahçemde ağaç olmaya kalkmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?