Arkadaşımın kocası kızını okutmayacakmış

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
merhaba,

az önce bir arkadaşım başka bir konu için beni aradı laf lafı açarken okul çağına gelen kızını sordum hani nasıl gidiyor okulu diye kocasının okutmayacağını söyledi bir haftadır bu konuda tartıştıyorlarmış kocası bi tarikat gibi bişeye üye olmuş bir süredir orada çocuğunu okula gönderen cehennemliktir demişler adam da ben cehennemde yanmak istemiyorum diye kızı okuldan almaya kalkmış.

üzüldüm durumuna yardım etmek istiyorum nasl yardım edebiliriz bu yobaz adamı nasıl ikna edebiliriz fikirleriniz varmı?

zipzipe özel adamın yaşını bilmiyorum

Hey Allahım daha neler. Cehennemlikmiş he
Tabiki polise şikayet edeceksiniz durduğunuz kabahat

henüz bir girişimi olmamış ama adam kararlı pazartesi gidip alacam okuldan demiş.

alamaz alsa da okul müdürü polise haber veriyor sanırım ... baktınız onlar vermedi siz şikayet edin ... bi halt edemez ... nasıl bi tarikatmış o öyle ... karısı şikayet etsin o saçma topluluğu ... çocuğu okutan cehennemlik olurmuşmuş .. mantığa bak hey yarabbim .... bide buna inanan o kadar indan ... tövbe yarabbim tövbe ...

polise şikayet ederek arkadaşına bir iyilik yapabilirsin. sonuçta eğitim zorunlu ve her çocuk bu haktan faydalanacaktır. zorlada olsa.

sen tarikata dahil olan kisilerle arkadaslik yapmazsin, yeme bizi. sirf burda insanlar yobazlar soyle muslumanlar boyle desinler diye actigin bariz belli bu konuyu.

kadın tarikat üyesi değil ki kocası üye olmuş yeni. kadın da hiç hoşnut değil.
internette aradım bayağı böyle düşünen tip var benim konu açmama gerek kalmamış.

kadın tarikat üyesi değil ki kocası üye olmuş yeni. kadın da hiç hoşnut değil.
internette aradım bayağı böyle düşünen tip var benim konu açmama gerek kalmamış.
ben hala oyle bir kadinin varligina inanmiyorum. belki baska uye acsa evet ama sen olunca niyet aciga cikiyor.

Sacmalamayi keserek büyük bir yardımda bulunmuş olursun...

henüz bir girişimi olmamış ama adam kararlı pazartesi gidip alacam okuldan demiş.
Alirsa zaten senin birsey yapmana gerek kalmaz okul yonetimi hemen ilgileniyor polisle evden aliyorlar baba hakkinda islem baslatiliyor hapis veya para cezasi var cok cok yapabilecegin takipte kal okul yonetimini haberdar et kacinci sinif ogrencisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…