- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Polise sikayet edeceksin ilkogretim zorunlu
Hey Allahım daha neler. Cehennemlikmiş hemerhaba,
az önce bir arkadaşım başka bir konu için beni aradı laf lafı açarken okul çağına gelen kızını sordum hani nasıl gidiyor okulu diye kocasının okutmayacağını söyledi bir haftadır bu konuda tartıştıyorlarmış kocası bi tarikat gibi bişeye üye olmuş bir süredir orada çocuğunu okula gönderen cehennemliktir demişler adam da ben cehennemde yanmak istemiyorum diye kızı okuldan almaya kalkmış.
üzüldüm durumuna yardım etmek istiyorum nasl yardım edebiliriz bu yobaz adamı nasıl ikna edebiliriz fikirleriniz varmı?
zipzipe özel adamın yaşını bilmiyorum
henüz bir girişimi olmamış ama adam kararlı pazartesi gidip alacam okuldan demiş.
sen tarikata dahil olan kisilerle arkadaslik yapmazsin, yeme bizi. sirf burda insanlar yobazlar soyle muslumanlar boyle desinler diye actigin bariz belli bu konuyu.
ben hala oyle bir kadinin varligina inanmiyorum. belki baska uye acsa evet ama sen olunca niyet aciga cikiyor.kadın tarikat üyesi değil ki kocası üye olmuş yeni. kadın da hiç hoşnut değil.
internette aradım bayağı böyle düşünen tip var benim konu açmama gerek kalmamış.
ben hala oyle bir kadinin varligina inanmiyorum. belki baska uye acsa evet ama sen olunca niyet aciga cikiyor.
Sacmalamayi keserek büyük bir yardımda bulunmuş olursun...merhaba,
az önce bir arkadaşım başka bir konu için beni aradı laf lafı açarken okul çağına gelen kızını sordum hani nasıl gidiyor okulu diye kocasının okutmayacağını söyledi bir haftadır bu konuda tartıştıyorlarmış kocası bi tarikat gibi bişeye üye olmuş bir süredir orada çocuğunu okula gönderen cehennemliktir demişler adam da ben cehennemde yanmak istemiyorum diye kızı okuldan almaya kalkmış.
üzüldüm durumuna yardım etmek istiyorum nasl yardım edebiliriz bu yobaz adamı nasıl ikna edebiliriz fikirleriniz varmı?
zipzipe özel adamın yaşını bilmiyorum
Yine sibel yine alt metni 'Muslumanlar cok kaka insanlar' olan bir konu. Konu basligini 'Allah tum Muslumanlarin belasini versin' koy da sen de rahatla biz de rahatlayalim.
Alirsa zaten senin birsey yapmana gerek kalmaz okul yonetimi hemen ilgileniyor polisle evden aliyorlar baba hakkinda islem baslatiliyor hapis veya para cezasi var cok cok yapabilecegin takipte kal okul yonetimini haberdar et kacinci sinif ogrencisihenüz bir girişimi olmamış ama adam kararlı pazartesi gidip alacam okuldan demiş.
Kendi dinine kufreden bari Musluman olmasa... deniyor senin bu durumuna.kendi dinime niye küfür edeyim?
Kendi dinine kufreden bari Musluman olmasa... deniyor senin bu durumuna.
Allah Allah, baska bir konuda da Hz Muhammed'e Hira Magarasinda vahiy gelmesi olayiyla dalga gecip, inanmaz cumleler kurmustun. E hani Kuran'a inaniyordun?ben kuran müslümanlığına inanırım başka müslümanlık icat edenlere bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?