• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın kocası.. Ne yapacagımı şaşırdım?

Sonradan kabak sizin başınıza patlayabilir .

aynı sizin gibi düşünüyorum. olaylara karışmak istemediğini belirtmeli ve kocasını suçlar gibi değilde biraz kendi sözlünüzü öne sürerek anlatabilirsiniz. ama saklamayın bence çünkü öğrenirse suçlusunki sakladın diyebilir.

kesinlikle çok doğru söylemişsiniz...
kocasını suçlar gibi asla değil... her hangi bir ima yapmadan...
güya sözlüsü rahatsız oluyormuş, evlilerin ilişkisine karışılmazmış gibi bir yol izlemek gerek ;)

kocasını suçlayacısı bir tavır sergilediği zaman, sen benim kocamı ne sanıyorsun ne ima ediyorsun, diyerek arkadaş konu sahibine ters tepki verebilir...

kusura bakmayın ama ne demeye gidip arkadaşınızın evinde kalıyorsunuz hem de yeni evli bir çiftin evinde?ne gerek var bu kadar samimiyete anlamıyorum.uzak durun adamdan,tersleyin,olsun bitsin.

kesinlikle çok doğru söylemişsiniz...
kocasını suçlar gibi asla değil... her hangi bir ima yapmadan...
güya sözlüsü rahatsız oluyormuş, evlilerin ilişkisine karışılmazmış gibi bir yol izlemek gerek :KK66:

kocasını suçlayacısı bir tavır sergilediği zaman, sen benim kocamı ne sanıyorsun ne ima ediyorsun, diyerek arkadaş konu sahibine ters tepki verebilir...

:KK50: aynen

Uzak dur sen ayartın sanar arkadasın kocasının yazdıgı msj görse bence evlerine gitme arkadasınlada telde görüş sadece kocasınıda engelle ulasamasın

Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Ne yapcağımı sasırdım bende.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
konustum anlatmadı dedim. 15 dk kadar konustuk kapadım ben sonra
Ertesi gün bana whatsapptan yazmıs napıyosun diye.
Napıyım yurttayım X enişte dedim
Bana enişte deme X de sadece dedi
Neden eniştem değilmisin dedim
Olsun söleme dedi

Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
canm en uygun olanı kayıtlarda duruyorsa eğer arkadaşını en uygun şekilde uyar bence. Çunku sana asılan başkasına da asılacaktıryanı arkadaşın öyle yada böyle aldatılacak sen olmasan başkası arkadaşım ıçın sustum dıye bışey yok ona gerçekten değer verıyosan uyaracaksın haksızlığa yanlışa susmak ona ortak olmaktır hem ılerde duymayacagının ışlerın daha kotu olayacagının garantısını kımse veremez aynı şey sozlun ıçınde geçerlı.....

Yapacak bir şey yok. Olur olmaz bir sebeple arkadaşınla arana mesafe koyacak ve enişte beyle görüşmeyi keseceksin. Numarasını engelle bide. Artık bütün telefonlarda var bu özellik.

Eğer arkadaşının sana inanacağını düşünüyorsan, anlat bu durumu ona. Gerçi inanmayacak olsa da anlat ama olayı sana çevirmesinler diye öyle söyledim.

Ama arkadaşlığınız süremez artık. Boşanması lazım. Allah kolaylık versin kıza, ne diyeyim.

whatspdan engelle telide engelle bu herif sana dupe duz asiliyo

Hem arkadaşınızdan hem de sozlunuzden gizlediyseniz, birşeylerin yanlış olduğunun farkındasiniz demektir.

Adamin niyeti ne olursa olsun vicdanen rahat etmeyeceginiz bir durum yaşanmasına izin vermeyin.

Ben olsam evine bile gitmezdim + msj attığında cevap vermezdim. Sözlünüze durumu anlatın arkadaşınızı bilemem...

En korktuğum şeydir arkadaşımın eşi ile arkadaşımdan daha çok samimi olmak !! Allah muhafaza ..

Dünyanın olayı sanki. Adam pismiş kızın ne suçu var?
Benim de 10 yıllık samimi arkadaşım var, eşimle de tanıştırmıştım zamanında. Büyük kavgalarımız olup ayrıldığımızda falan ya eşim arardı arkadaşımı, ya arkadaşım eşimi arardı. Eşim de bir güzel beni kötülerdi; Koalina şöyle agresif, böyle inatçı vs vs... Sonuç olarak arkadaşım arayı bulurdu, söylemese de ben konuştuklarını anlardım söylediklerinden.
Adam geçmişi sorgulama olayında kendini belli etmiş ama...

Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
Olsun söleme dedi

Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
İçim bunaldı okurken. Sen saf mısın, yoksa saf gibi mi davranıyorsun?

Benim 10 yıllık arkadaşım hiçbir kötü niyeti olmadan eşimle bu şekilde konuşsa çaktırmadan hayali bozuk olan aramızı düzeltme niyetine girse ben çok kızarım. “Konunun muhatabı ben değilim beni arama ararsan X le konuşurum” deseydin bence aramazdı. 15dk ne konuşabilirsin ki karısını kötüleyen bir adamla.

Valla bu tip adamlar zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıverir sen kendini aklayamazsın.Bana baktı göz kırptı evimizde kaldı dese nolacak.Zaten yeni evli arkadaşınız elbette kocasına inanmak isteyecektir.Dikkat edin siz harcanmayın arada

Önce mutlaka mesajları kaydet. Ya da görüntüsünü al elinde olsun ne olur ne olmaz. Allah göstermesin arkadaşına yanlış şeyler anlatmasın sonra. Sözlünüze bu olaydan bahsetmeniz en doğrusu olacaktır. Mesajları filan da göstermenizi öneririm. Arkadaşınıza söyleyip söylememeniz size kalmış. Karşıdaki ahlaksız sizi suçlayabilir ama dediğim gibi kayıtlar elinizde olsun. Allah yardımcınız olsun.

Neden evli arkadaşinizin evinde yatiya kaldiniz bu hos degil bence.bir de arkadasinizin esinin telefon numarasinin sizde olmasi whatsapp arkadasi olmaniz gereksiz.

Terslemeyerek,dertlerini dinleyerek,bana eniste deme lafina verdiginiz cevapla tamamen istemem yan cebime koy durumu sergilemissiniz.cunku bu durumda normal bir bayanin yapacagi arkadasini cekistiren kocayi sertce uyarip mesafe koymaktir.hatta yazismalari arkadasina gosterip haberi olmasini saglamaktir.boyle durumlarda hicbisey yapmamak acik kapi birakmak anlamina gelir.bu durumu da sozlunuze nasil aciklarsiniz bilemem.neden terslemediginizi bilmek isteyecektir zira

Olsun söleme dedi

konuşmayacaksın engelle numarasını adam enişte deme bana demiş sen hala adama cevap veriyosun. numarasını engelle

Back
X