Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı sizin gibi düşünüyorum. olaylara karışmak istemediğini belirtmeli ve kocasını suçlar gibi değilde biraz kendi sözlünüzü öne sürerek anlatabilirsiniz. ama saklamayın bence çünkü öğrenirse suçlusunki sakladın diyebilir.
kesinlikle çok doğru söylemişsiniz...
kocasını suçlar gibi asla değil... her hangi bir ima yapmadan...
güya sözlüsü rahatsız oluyormuş, evlilerin ilişkisine karışılmazmış gibi bir yol izlemek gerek
kocasını suçlayacısı bir tavır sergilediği zaman, sen benim kocamı ne sanıyorsun ne ima ediyorsun, diyerek arkadaş konu sahibine ters tepki verebilir...
canm en uygun olanı kayıtlarda duruyorsa eğer arkadaşını en uygun şekilde uyar bence. Çunku sana asılan başkasına da asılacaktıryanı arkadaşın öyle yada böyle aldatılacak sen olmasan başkası arkadaşım ıçın sustum dıye bışey yok ona gerçekten değer verıyosan uyaracaksın haksızlığa yanlışa susmak ona ortak olmaktır hem ılerde duymayacagının ışlerın daha kotu olayacagının garantısını kımse veremez aynı şey sozlun ıçınde geçerlı.....Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Ne yapcağımı sasırdım bende.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
konustum anlatmadı dedim. 15 dk kadar konustuk kapadım ben sonra
Ertesi gün bana whatsapptan yazmıs napıyosun diye.
Napıyım yurttayım X enişte dedim
Bana enişte deme X de sadece dedi
Neden eniştem değilmisin dedim
Olsun söleme dedi
Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
İçim bunaldı okurken. Sen saf mısın, yoksa saf gibi mi davranıyorsun?Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
Olsun söleme dedi
Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
konuşmayacaksın engelle numarasını adam enişte deme bana demiş sen hala adama cevap veriyosun. numarasını engelleArkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Olsun söleme dedi