- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Mimoza ciccegim
-
Evet yeni girdi ama ufak yerde yasiyolar.Onlarda buyuk.sehirden geldiler kimseleri yok.Kadin 1 2 defa arkadasima kahve icmeye gelicem diyince arkadasimda bisey diyememis.Esiylede zaten ayni is yernde surekli bir aradalar aslinda gereksiz amimiyet kurmaz esi ama kadin bir tuhafAdam ise yeni girmemis mi? Bu ne samimiyet. Bunlarin isi gucu yok ozel hayatlarini mi konusuyor? Patron da tuhaf, arkadasinin esi de...arada sınır kalmamis.
Evet baya tehlikeli kendisi esiyle ilgili dert yaninca arkadasimda teselli etmek icin aman butun erkekler ayni demis.Hemen gidip x karin seni bosiycak demis.Bu arada patron tehlikeli bir kadin. Her kotuluk beklenir. Hem laf tasiyor, hem de laflari carpitiyor. Cok tehlikeli.
Arkadasimdq yapi olarak cok girisken hemen kaynasan biri degil ama kadin gelicem diyince gelme diyememis.Niyetini anlayinca artik kesinlikle.evime almam diyoyeni tanidigim,ailem ve arkadaslarim disindaki herkesle aramda bi mesafe var.genelde beni soguk bulurlar bilincli sekilde boyle davraniyorum.boyle vicik iliskilerden nefret ederim.patronun ne isi var surekli onlarin evinde
Aynen yapar mı yaparEvet bende oyle dedim arkadasima merkezi bir yerde is yerleri yani kafeler dukkanlar yan yana isik bulamayinca kendini disari atar x bana saldirdi der bak dikkatli olun dedim arkadasimda oyle dusunuyo biraz daha gozlemleyip cikmayi dusunuyorlar
Yani ortada bisey yokken karin seni bosiycak diyen kadindn beklerim benAynen yapar mı yapar
Esi patronuna ayrilmak istiyorum dememis. Patron kadin arkadasimin butun erkekler ayni dedigi icin gidip x karin seni bosiycak demisEsiniz patronuna neden sizden bahsediyor hemde ayrılmak istiyorum diye. Ayrıca siz niye kocalarınızı çekiştiririyorsunuz? Kötü kokular geliyor burnuma. hiç hoşuma gitmezdi bu olaya bir dur derdim ve o isten ayrılmasını isterdim. Evet is bulmak zor ama bi gidişle aldatilacakmissiniz gibi hissettim
Esi patronuna ayrilmak istiyorum dememis. Patron kadin arkadasimin butun erkekler ayni dedigi icin gidip x karin seni bosiycak demis
Aynen öyle canım. Derhal uzaklaştırsın eşini ordan ama taktiksel davranmalı. Afedersin eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmesin ve o kadını da bir daha evine asla sokmasın. Kaleyi içten fethedip yıkmaya çalışıyor o.Slm kk nin guzel kadinlari
Konuyu arkadasim adina aciyorum uyeligi olmadigi icin benden rica etti ama yorumlarinizi takip edicek.
Arkadasimin esi yeni bir ise girdi.Is yerinde kadin patronla calisiyolar.Bir gece patronun acil isi sebebiyle arkadasimin esi 12 ye kadar yardimci olmak zorunda kalmis.O gece bu kadin arkadasimin esine arkadasim icin x senin gibi bir kocasi oldugu icin cok sansli demis.Arkadasim esi ona soylediginde cok rahatsiz olmus ama esine de belli etmemis.Bunun uzerine kadin patron arkadasimin evine bir iki defa kahve icmeye gelmis,ve aralarinda erkeklerden konusmuslar.Arkadasim konusma arasinda kiskanctir demis.Patron bu sozu direk gider gitmez arkadasimin kocasina evdekilerde senin kiskanclik huyundan cok rahatsizlar demis.Buna benzer bir olayda patron kadin kendi esinin sevmedigi huylarindan bahsederken arkakadasimda butun erkekler ayni gibisinden bisey soylemis.Patron kadin bu defada esin seni bosamayi dusunuyo demis.Arkadasim bunu bana anlatti benmi abartiyorum yoksa bu kadin esimle arami bozmayami calisiyo dedi.Isin icinden cikamadik bende sizin degerli fikirlerinizi almak istedim.Kizlar acaba bizmi abartiyoruz yoksa boyle bir sey varmi bana pek iyi niyetli gelmedi degerli fikirlerinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?