Arkadasimin kocasinin patronunun soyledikleri

Yok ben arkadasimin esini uzun zamandir taniyorum hic boyle bir durum sezmedim adam kendisi de sasirmis hatta aramizimi bozmaya calisiyor acaba diye arkadasima soylemis

Kadında bir sıkıntı var o zaman.Ya eşi işten çıksın ya da imkanı yoksa ben olsam gider kocasına söylerdim böyle böyle diyor diye.

Kucuk bir koyde yari resmi bir kurumda calisiyorlar ifsa olmamk adina ayrinti veremiyorum 3 kisi calisiyorlar arkadisimin esi kadin patron ve patronun esi o yuzden ortam samimi sehir disindan gelip yerlestikleri icin kimseyi tanimiyorlar o yuzden arkadasim ve esi iyi niyetli olarak yardimci olmak istemisler
Çözüm olarak görüşmemek bir seçenek değilse, görüşürken çok dikkatli olması lazım. Diken üstünde oturacak, dokuz düşünüp bir söyleyecek hatta hiç söylemeyecek. Eşi de iş yerinde her olanı gelip evde anlatmayacak.

Çözüm olarak görüşmemek bir seçenek değilse, görüşürken çok dikkatli olması lazım. Diken üstünde oturacak, dokuz düşünüp bir söyleyecek hatta hiç söylemeyecek. Eşi de iş yerinde her olanı gelip evde anlatmayacak.
Evet oda oyle diyo bir daha muhattap olmam esininde soylemesini istiyo esi art niyetli oldugunu anlamadan olagan bir sey gibi anlatmis arkadasim suphelenmis ama esine belli etmemiski bir daha olursa gelip anlatsin diye

Seviyesiz, zevzek zevzek konuşan bir kadın ve üstelik patron konumunda. Derhal bu işten ayrılsın adam.Ailesine zarar getirecek insanların nesine yardımcı olmaya çalışacak ki.Beklemeye ve düşünmeye gerek bile yok bana kalırsa.

X
Seviyesiz, zevzek zevzek konuşan bir kadın ve üstelik patron konumunda. Derhal bu işten ayrılsın adam.Ailesine zarar getirecek insanların nesine yardımcı olmaya çalışacak ki.Beklemeye ve düşünmeye gerek bile yok bana kalırsa.
Zaten uzun bir issizlikten sonra buldular bu isi ihtiyaclarida var su anda isten ayrilsa bir daha is bulmasi zaman alicak
Ama mesafe koyacagini soyluyo arkadasim eside oyle.demis biraz zamana birakicaklar arkadasim bir daha boyle bir sey yasarsak isten ayrilcaz diyo

Slm kk nin guzel kadinlari
Konuyu arkadasim adina aciyorum uyeligi olmadigi icin benden rica etti ama yorumlarinizi takip edicek.
Arkadasimin esi yeni bir ise girdi.Is yerinde kadin patronla calisiyolar.Bir gece patronun acil isi sebebiyle arkadasimin esi 12 ye kadar yardimci olmak zorunda kalmis.O gece bu kadin arkadasimin esine arkadasim icin x senin gibi bir kocasi oldugu icin cok sansli demis.Arkadasim esi ona soylediginde cok rahatsiz olmus ama esine de belli etmemis.Bunun uzerine kadin patron arkadasimin evine bir iki defa kahve icmeye gelmis,ve aralarinda erkeklerden konusmuslar.Arkadasim konusma arasinda kiskanctir demis.Patron bu sozu direk gider gitmez arkadasimin kocasina evdekilerde senin kiskanclik huyundan cok rahatsizlar demis.Buna benzer bir olayda patron kadin kendi esinin sevmedigi huylarindan bahsederken arkakadasimda butun erkekler ayni gibisinden bisey soylemis.Patron kadin bu defada esin seni bosamayi dusunuyo demis.Arkadasim bunu bana anlatti benmi abartiyorum yoksa bu kadin esimle arami bozmayami calisiyo dedi.Isin icinden cikamadik bende sizin degerli fikirlerinizi almak istedim.Kizlar acaba bizmi abartiyoruz yoksa boyle bir sey varmi bana pek iyi niyetli gelmedi degerli fikirlerinizi bekliyoruz.
Patron kadınla sohbeti bıraksın. Eşi de, kendisi de aile hayatını patronu ile konuşmasın. Rahatsız olmakta haklı mı ne var bilemiyorum. Şimdilik takipte kalsın.

X
Zaten uzun bir issizlikten sonra buldular bu isi ihtiyaclarida var su anda isten ayrilsa bir daha is bulmasi zaman alicak
Ama mesafe koyacagini soyluyo arkadasim eside oyle.demis biraz zamana birakicaklar arkadasim bir daha boyle bir sey yasarsak isten ayrilcaz diyo
Anlıyorum. İşsizlik gerçekten büyük sorun.Ama,inşallah bu kadın başlarına daha büyük işler açmaz.Dikkatli olsunlar.Adamın tavrı bu konuda net olmalı.İşsiz kalmayı istemediği için herşeyi görmezden geldiğini düşüncesine kapılırsa, karşısındaki bunu kullanarak dahada abartabilir.

A
Cekistirmek degilde laf arasinda arkadasim onun art niyetli oldugunu anlamadim diyo konusurken x biraz kiskanctir demis.kadin onu kullanmis.Evede sadece bir iki defa gelmis patron oldugu icin bisey diyememis isede yeni girmis oyle samimi falan degiller zaten o olaydan sonra mesafe koymus

Mesafe konulmus ise, baska yapilcak birsey yok zaten. Hiçkimse bir evlilik bozamaz, eger o evlilikte bulunan sahislar buna izin vermiyorsa.

Ha patronun yaptiklarini elbette tasvip etmiyorum fakat diger taraftanda ekonomi çok kötü gidiyor. Esi en fazla baska bir is arayabilir ve ancak buldugunda istifa edebilir. Baska bir is bulmadan istifa etmek akil kari degildir.

Anlıyorum. İşsizlik gerçekten büyük sorun.Ama,inşallah bu kadın başlarına daha büyük işler açmaz.Dikkatli olsunlar.Adamın tavrı bu konuda net olmalı.İşsiz kalmayı istemediği için herşeyi görmezden geldiğini düşüncesine kapılırsa, karşısındaki bunu kullanarak dahada abartabilir.
Arkadasimin kocasinin tavri zaten net gibi adam oylr civik samimi olan birisu degil gayet insanlarla konusmayi bilen kadinlarla fazla samimi olmayan birisi biz uzun zaman dan beri ailecek gorusuyoruz kadin nasil boyle bir hisse kapildi bilmiyorum zaten adamdan isik goremeyince aralarinizi bozmaya calisiyor gibi geldi bana

Patron ile dedikodu yapmak mıı ? 🙄🙄 Herkes sınırını bilse hiç kimsenin huzuru bozulmasa keşke.
Aslinda dedikodu yapmak degil
Kadin kendisi esiyle ilgili konusunca arkadasimda x de biraz kiskanctir demis yani sir sayilmaz bence bunu alalade biirine bile soylenebilir ama kadin bunu koz.olarak kullanmis kadinin ici bozuk

Bu kadın en ufak bir sözü boşanmak istiyor şeklinde anlatabiliyirsa adama iftira da atabilecek türden kanımca. Iş bulmak zor ama bence işten çıksın. Kadın belli ki ara bozuyor ve adamda gözü var.

Bu kadın en ufak bir sözü boşanmak istiyor şeklinde anlatabiliyirsa adama iftira da atabilecek türden kanımca. Iş bulmak zor ama bence işten çıksın. Kadın belli ki ara bozuyor ve adamda gözü var.
Evet bende oyle dedim arkadasima merkezi bir yerde is yerleri yani kafeler dukkanlar yan yana isik bulamayinca kendini disari atar x bana saldirdi der bak dikkatli olun dedim arkadasimda oyle dusunuyo biraz daha gozlemleyip cikmayi dusunuyorlar

Adam ise yeni girmemis mi? Bu ne samimiyet. Bunlarin isi gucu yok ozel hayatlarini mi konusuyor? Patron da tuhaf, arkadasinin esi de...arada sınır kalmamis.

Back
X