- 18 Aralık 2010
- 1.340
- 3.859
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmezBirincisi insanlığın nerde denilecek kadar ortada vahim bi durum yok ..o kızın kendisi bile ciddi değil gönül eğlendiriyor cinsel hayatlarida var baktı adam başka hesaplarla iletişime geçmiş kiskandi yada ego yapti bende ciddiye alıp tavsiye veriyorum bak şunu yap tepkisini ölç neymiş kezban gibi onu yapamazmis Allah aşkına sevgili olan bi insanin birlikte çekildiği fotoyu profil yapmasinin neresi kezbanlik ..adamin tepkisini gordukten sonra vazgeçtim desin koymasın...bitti. bu kadarrr..bide kibirli değilim de
Ok giderimGelinlik bakana evleniyor musun diye sorulur.
Bir psikologa gidin bence, buna cidden bozulduysanız.
Elbette kimseyi ilgilendirmez ama gelip buraya biz uyelerden fikir isterse kendisi ilgilenmemizi istiyor demektir..bu kullanma kelimesi bu sitede kim bilir kaç kere soylenmistir siz yeni uyesiniz galiba haberiniz yok hatta bence sizin dünyadan haberiniz yokKimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez
Kimse kimseyi kullanmaz bu arada
İki kişi ister sevişir bu kadar
Neyse ben daha fazla tartışmıyorum
Çünkü zihniyetlerimiz çok farklı
Gelinlik bakmadım
Arkadasım dedi bu gelinlik sana yakışır diye
Bende yok ben bunu isterim dedim
Biliyor evlilik teklifi yok olsa yüzük olur dimi
Zaten ortada herşeyimi anlatıyorum
Öyle bir yola girsek haberi olur Yani aynu ortamda
Üff tamam ben alındımKim bilir onu anlatmadiniz? Kadin nereden bilsin? Iyimserlik ile sormus, halen tutturuyorsun laf atti diye. Yahu "teklif mi aldin"nin neresi laf sokmak?
Evlilik düsünmeyen biri olarak bu tür konularda baya alinganmissin.![]()
Anlatamıyorum galiba yazdıklarınızın benim söylediğimle alakası yokki. Arkadaşınız ondan birşey sakladığınızı, söylemediğinizi düşünüyor. Bunun neresini anlamak zor? Gönlünü alacağınıza kullandı diyorsunuz acayipsinizEvlenmeyi niye istemeyeyim ki bu arada
İsterim tabi ama şu an değil
Ben kendimi farklı biri olarak göstermiyorum
Evlenmeyi isterim ama evlenicem diye kimseye baskı yapmam
Evlenicem diye yanlış bir adama kapılmam
Mantıklı biriyim
İmalı sorusunu anladım ben
Herseyimi bilen benimle çalışan biri evlenmeye karar verseydim haberi olurdu
Evet olabilirYani sözde evliligi vs cok sallamiyosunuz dusunmuyosunuz ancak böyle soruyu direkt bir laf sokmak olarak algilamaniz aslinda bu konuya takildiginizi gösterir bence. Biraz kendinizi kandiriyor olabilir misinizarkadasinizin sordugu sorunun şokluk falan bir durumu yok. Belki yine kendiniz kuruyorsunuzdur kadin size soguk falan degildir. Cok abartarak anlattiginiz onlarca satirda dise dokunur tek bir sey yok bence...
Yok öyle birşey olamaz zaten kendi evleniyor nişanlıevlenip boşanmasının konuyla alakası ne ki?
öyle bir yazmışsınız ki sizi kıskanıyor kendi boşandı diye sizin ciddi ilişkinizin evliliğe gitme ihtimalini kıskanıp size imalı laf sokuyor falan dememizi istiyorsunuz.
belki imasının sebebi herşeyi söylüyor ama evleneceğini ben kıskanırım zannedip gizliyor ben boşandım diye onu kıskanırım sanıyor diyeydi ondan küstü. olamaz mı?
Belki yanlış anlamıştır.Gelinlık fln bakınca.Sonuçta ınsanların dusuncelerı degısebılıyor.Herkese iyi hafta
7 aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi şu an düşünmüyoruz ikimizde .ben yapı olarak hemen evlenelim moduna giren bir tip değilim .çok da meraklı değilim .ki bir kadın olarak ne zaman evlenicez hadi beni oyalama ben koca bulucam yaşım geldi geçiyor kafasında asla olmadım olmayacağım da.çünkü ben 1 kez kısmetse evlilik yapmak istiyorum bu hayatta ve doğru kişi olsun istiyorum.
Neyse bir arkadasım la bir konu açıldı.aaa ardebade bu gelinlik sana çok yakışır bak balık modeli ince uzunsun ya kalçan belirgin falan dedi bende şöyle baktım yok ya bu değil ben sana göstereyim ben şunu istiyorum falan dedim resmen geyik yapıyoruz orda
Ordan diğer bir arkadasım atladı.seninki sana evlenme mi teklif etti diye imalı bir şekilde şok oldum .döndüm hayır öylesine gösterdim dedim.evlenme teklifi etmediğini şu an böyle birşey düşünmediğimizi gayet net biliyor
İş arkadasım sonuçta bu kişi .kendisi sorunlar yaşamış hayatta boşanmış şimdi tekrar evleniyor bu arada.
Elimden geldiği kadarıyla onu dinlemişimdir geçmişte hep güzel olumlu şeyler söylemişimdir artık herkes bunaldı onun boşanma hikayesinden .kimse dinlemiyor bile.bir tek ben yanında oldum bu kadar.
Böyle birden gerginleştirdi ortamı.şu an böyle soğuk bana karşı .ne olduğunu anlayamadım bile.
Benim tavırlı olmam gerekirken o tavırlı bana
Ona ilişkimi herseyimi anlattım yanımda oldu dinledi akıl verdi
Neden böyle oldu anlamadım
Benden yaşça büyük biri .hep yalnız kaldığı için üzülüyordum çünkü çok geçinemez burdakilerle
Açık açık konuşsam mı bilemedim.
Çok garip gerçekten bu kadınlar...
Kiz kınama kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler.Ayy ne kıskanıcam
Evlenip boşanmak güzel birşey mi
Saldırganlık yapmıyorum insanların yüzüne canım cicim derken arkadan sallayan insanları ,Sakin ol ya
Bu ne hırs
Ne oluyoruz?
Etmesin evde kalayım off yani
Saldırganlığa bak
Aynen bunda utanılacak bisey yok ..ama şimdi öyle dememek lazım yani maazallah kezban gibi görünür filan aboov nerde o asil kız filan hem ilerde beş cayinda anlatacak " ayy kızlar biliyor musunuz hiç aklımda yoktu bi anda çıkardı tek taşı..cok romantik tiii...ayyyy"
Onu geçtim konunun en başında evlenmek istemiyorum düşünmüyorum vs vs gereksiz ön Bilgi neden veriyor ki? Evlenmek istemek kötü bişey veya insanı basit gösteren bişey önyargısı var çünküKalp bencok doğru bende buna benzer yazdim ama yazmasamda olurmuş.
Aynen evlenmek istiyor ama burnu yere dusmesin diye millete kızıyorbir insan neden gelinlik secer ya böyle düşüncesi yoksa
![]()
Onu geçtim konunun en başında evlenmek istemiyorum düşünmüyorum vs vs gereksiz ön Bilgi neden veriyor ki? Evlenmek istemek kötü bişey veya insanı basit gösteren bişey önyargısı var çünküben nişanlıyken bile kafamda bi gelinlik modeli yoktu mesela :))
Sen neye alındın anlamadımSaldırganlık yapmıyorum insanların yüzüne canım cicim derken arkadan sallayan insanları ,
İnsanların üzüldüğü ve yumuşak karnı olan şeyleri kızdığnda ortaya koyanları sevmiyorum hepsi bu.