Tek tek mesajlarını bulmakla uğraşmıcam o yüzden direk yazıyorum:
-Yüzbeş kere söyledim burda onun boşanmış olması burda konu değil yada benim evlenmek isteyip istememem diyen sensin ama konunun başı ve sonunda bunlardan uzun uzun bahseden de sensin. Hatta ortamın nasıl gerginleştiğini yazmamışsın bile. Biz orda yaşananları görmediğimizden sadece yazılana yorum yapabiliyoruz.
- etrafımdakiler koca delisi olup kendini rezil konuma düşürüyor ben onlardan farklıyım diyen sensin. O zaman neden çevrende bu rezil insanları tutuyorsun? Ben sana varoş demedim çevreni sen anlattın ben sonucu söyledim küçümseyen sen oluyorsun yani. Üste
-artık arkadaşım da değil yanımda bir çalışan dediğin kadın için mi ilk mesajında neden böyle yapıyor benim soğuk davranmam gerekirken o soğuk davranıyor diye soruyordun? Artık arkadaşın olmayan biri için mi bu tantana?
-zor günlerinde destek olduğun kişi sana “erkek arkadaşın sana evlenme mi teklif etti?” diyerek nasıl laf sokmuş oldu hala bi türlü anlamadım. Üstelik tüm ilişkini anlattığın biri. Göz mü süzdü? Çatalını sana doğru salladı mı yoksa dilini filan mı çıkardı ne etti yani hangi cümlesinden çıkardın? Kadının aşk hayatını, yalnızlığını, senin merhametinle onun yanında olduğunu anlatana kadar şunu bi açıklayabilseydin ben de dahil kimse sana bişey demezdi.
- tüm bunlar karşısında gerçekleri duymak zor gelince yok sen prenses misin yok sen yaralısın anladım seni filan demek

kendi hayatıma bakıyorum, dümdüz yani böyle alengirli bişey bulsam anlatayım dicem ama tamam ben yaralıyım yeter ki sen gönlünü ferah tut ve bir kez daha koca meraklısı değilim de ki millet senin kendini rezil konuma düşüren çevrendekilerden ne kadar farklı olduğunu görsün