Arkadasımın laf sokması ...ve soğuk davranışları...

Onu geçtim konunun en başında evlenmek istemiyorum düşünmüyorum vs vs gereksiz ön Bilgi neden veriyor ki? Evlenmek istemek kötü bişey veya insanı basit gösteren bişey önyargısı var çünkü :KK70: ben nişanlıyken bile kafamda bi gelinlik modeli yoktu mesela :))
Ben gereksiz mi dedim ya

Kiz kınama kınadığın başına gelmeden ölmezsin derler.
Ne ayıp.
Kötü bir şeyde değil iyi de üzücü bir şey sadece ama hayat arkadaşı bulmuş tekrar hatta evlenme teklifi bile almış, evleniyor kadın. Ne alaka şimdi evlenip boşanmış deyip duruyorsun.
Arkadaşı değilsin sen o kadincagizin keşke o da bilse
Offff sende boşanmışsın belli
Ne bu alınganlık be
Ben boşananlara birşey mi diyorum
Bir sürü boşanmış arkadasım var
Kompleksli misin?
Demek istediğim o ayrılıkları zamanında hep yanındaydım çünkü depresyondaydı
Bu kadar yakınındayken bana dönüp bana laf sokması ben anlarım ne niyetle söylendiğini
Şaşırttı beni
Konuma yazıp yazıp duruyorsun
Cevap vermiyorum hala aynı uslupta devam ediyorsun
Yok ben evlenmek istiyorum da istemiyormuş gibi yapıyorum yok boşananlara laf söylemişim kınamışım bilmem ne
Okuduğunu anla önce
Daha da cevap vermiyorum sana
Yaz dur kendi kendine
Evlensin zaten evlenmesi için ben sürekli konuştum kararsızdı çünkü
Sen ne konuşuyorsun?
Kendin gibi fesat kompleksli sandın heralde beni
Önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek
Buda sana bir tavsiye benden
Yoksa çoook boşanırsın daha
Hadi iyi günler

Ben gereksiz mi dedim ya
Ben gereksiz dedin demedim, konunun başında
evlenelim moduna giren bir tip değilim .çok da meraklı değilim .ki bir kadın olarak ne zaman evlenicez hadi beni oyalama ben koca bulucam yaşım geldi geçiyor kafasında asla olmadım olmayacağım
açıklamalarını gereksiz buldum. Evlenmek istemek kimseyi koca meraklısı yapmaz bana göre ama yukarıda yazdıkların evlenmek isteyenleri küçümsediğini ve böyle anlaşılmaktan çok korktuğunu düşündürüyor. Sakin ol yani asıl konuyu (arkadaşınla aranda geçen saçma diyalog) anlatarak başlasaydın da kimse sana koca meraklısı demezdi. Konu arkadaşınla aranızın bozulmasıyken burada anlatırken bile bize evlilik meraklısı olmadığını ispatlamaya çalışman gereksiz.

ben arkadaşına cevap verirken de buradaki gibi gereksiz bir alınganlık gösterdiğini düşünüyorum. Kız senin evlilik düşünmediğini bilebilir ama erkek arkadaşının evlenme teklif etmesi senin düşüncenden bağımsız bir olay neticede. Sen normal ve önyargısız bi şekilde hayır öylesine gösterdim desen ortam niye gerginleşsin ki? Sanki kızın hayali senin evlenme teklifi almandı da hayır öylesine diyince bozuldu ortamı gerdi😀😀😀 yani konunu bi okursan anlattığın şeyin çok mantıksız olduğu görülüyor. Kız kötü niyetli olsa evlenme teklifi almamana sevinir bile ortamı niye gersin? Bence sen kimse sana öyle dememişken bile takındığın “evlilik meraklısı değilim tamam mı, yaşım geliyor diyip koca bulma meraklısı değilim tamam mı” tribinden çıkıp sorular altında gizli anlam ima arayışından vazgeçersen kimseyle bi problem yaşamazsın. Hele olayı anlattıktan sonra kuzum özel yaşamı hakkında verdiğin ultra gereksiz diğer ayrıntılara girmiyorum bile:KK51:

Ben gereksiz dedin demedim, konunun başında
açıklamalarını gereksiz buldum. Evlenmek istemek kimseyi koca meraklısı yapmaz bana göre ama yukarıda yazdıkların evlenmek isteyenleri küçümsediğini ve böyle anlaşılmaktan çok korktuğunu düşündürüyor. Sakin ol yani asıl konuyu (arkadaşınla aranda geçen saçma diyalog) anlatarak başlasaydın da kimse sana koca meraklısı demezdi. Konu arkadaşınla aranızın bozulmasıyken burada anlatırken bile bize evlilik meraklısı olmadığını ispatlamaya çalışman gereksiz.

ben arkadaşına cevap verirken de buradaki gibi gereksiz bir alınganlık gösterdiğini düşünüyorum. Kız senin evlilik düşünmediğini bilebilir ama erkek arkadaşının evlenme teklif etmesi senin düşüncenden bağımsız bir olay neticede. Sen normal ve önyargısız bi şekilde hayır öylesine gösterdim desen ortam niye gerginleşsin ki? Sanki kızın hayali senin evlenme teklifi almandı da hayır öylesine diyince bozuldu ortamı gerdi😀😀😀 yani konunu bi okursan anlattığın şeyin çok mantıksız olduğu görülüyor. Kız kötü niyetli olsa evlenme teklifi almamana sevinir bile ortamı niye gersin? Bence sen kimse sana öyle dememişken bile takındığın “evlilik meraklısı değilim tamam mı, yaşım geliyor diyip koca bulma meraklısı değilim tamam mı” tribinden çıkıp sorular altında gizli anlam ima arayışından vazgeçersen kimseyle bi problem yaşamazsın. Hele olayı anlattıktan sonra kuzum özel yaşamı hakkında verdiğin ultra gereksiz diğer ayrıntılara girmiyorum bile:KK51:
Gereksizse niye okuyup yorum yaptın
Destan yazmışsın maşallah:KK70:
Evet meraklısı değilim çünkü çevremdekiler evlenicem diye ölüyor kendini ne rezil durumlara sokuyor
Onlardan farklıyım tabi
Sevdiğim insanla evlenmek isterim ama şu an sırası değil
Bunu bildiği halde en ufak bir hareketi beni evlilik meraklısı şeklinde bozmaya çalışırsa alır cevabını oturur

Ben birşey demedim ki
Gelinlik gösterdim diye
Resmen kadın laf soktu
Umrumda değil o da
Şu an soğuk bana
Demek ki kıskanmış
Kendi hayatında nasıl bir Yanlızlık ve mutsuzluk yasadıysa artık.
Bence tavrını umursama.
Bir süre sonra o da normal davranmaya baslar zaten sen umursamayınca.

Gereksizse niye okuyup yorum yaptın
Destan yazmışsın maşallah:KK70:
Evet meraklısı değilim çünkü çevremdekiler evlenicem diye ölüyor kendini ne rezil durumlara sokuyor
Onlardan farklıyım tabi
Sevdiğim insanla evlenmek isterim ama şu an sırası değil
Bunu bildiği halde en ufak bir hareketi beni evlilik meraklısı şeklinde bozmaya çalışırsa alır cevabını oturur
:D :D gerçekten okuma yazman yok mu yoksa anlamıyor gibi görünmek hoşuna mı gidiyor? :D konunun başında yazdığın şeyler verdiğin ön Bilgi gereksizdi ve seni korktuğun rezil duruma düşürdü malesef diyorum, geçti mi filtreden?

Haklısın belki de her ortamın seviyesi içindeki kişilerle belirlidir. Varoş bi ortamın varsa onlardan farklı olduğunu göstermek için “meraklı değiliiimm “ diye milletle basit sorudan bile arayı bozacağına ortamını değiştir dicem ama o ortamın bi parçası olmasan zaten umrunda olmazdı :)))

Demek ki kıskanmış
Kendi hayatında nasıl bir Yanlızlık ve mutsuzluk yasadıysa artık.
Bence tavrını umursama.
Bir süre sonra o da normal davranmaya baslar zaten sen umursamayınca.
Kıskanmaz çünkü evleniyor kendisi
Onun için evlilik çok önemli olduğu için öyle demiştir kendi zihniyeti
Umursamıyorum artık
Ben sadece ona bu kadar yakınken bana durup dururken laf sokmaya çalışması ortamda rezil etme çabasına bozuldum
Başka bir konuda olabilir bu önemli değil
Bi kere de biraz kilo almıştım etek mi ne giydim aaa göbeğin çıkmış falan demişti
Kendi fiziği çok düzgünmüş gibi
Yapıyor böyle şeyler
Basitlik işte

:KK70: :KK70: gerçekten okuma yazman yok mu yoksa anlamıyor gibi görünmek hoşuna mı gidiyor? :KK70: konunun başında yazdığın şeyler verdiğin ön Bilgi gereksizdi ve seni korktuğun rezil duruma düşürdü malesef diyorum, geçti mi filtreden?

Haklısın belki de her ortamın seviyesi içindeki kişilerle belirlidir. Varoş bi ortamın varsa onlardan farklı olduğunu göstermek için “meraklı değiliiimm “ diye milletle basit sorudan bile arayı bozacağına ortamını değiştir dicem ama o ortamın bi parçası olmasan zaten umrunda olmazdı :)))
Evet ortamım varoş ne yapayım
Bende varoşum
Sende Buckingham prensesisin eminim :KK70:

Kıskanmaz çünkü evleniyor kendisi
Onun için evlilik çok önemli olduğu için öyle demiştir kendi zihniyeti
Umursamıyorum artık
Ben sadece ona bu kadar yakınken bana durup dururken laf sokmaya çalışması ortamda rezil etme çabasına bozuldum
Başka bir konuda olabilir bu önemli değil
Bi kere de biraz kilo almıştım etek mi ne giydim aaa göbeğin çıkmış falan demişti
Kendi fiziği çok düzgünmüş gibi
Yapıyor böyle şeyler
Basitlik işte
Hem basitlik hem de kıskançlık
Mutlu görünüyor olabilir ama evleniyor olması mutlu Olmasını göstermez ki
Demek ki var bir karın ağrısı öyle davranıyor.

Hem basitlik hem de kıskançlık
Mutlu görünüyor olabilir ama evleniyor olması mutlu Olmasını göstermez ki
Demek ki var bir karın ağrısı öyle davranıyor.
Valla canım artık canı cehenneme
Bıktım böyle mutsuz olup etrafındaki insanları bunaltmaya çalışanlardan
Ben yalnızkende mutluyum zaten yapım böyle
Tek başıma sinemaya tiyatroya giderim yürüyüşe alışverişe hatta tatile bile gittim
O yüzden beni bu tip şeylerle kimse vuramaz
Benim bozulduğum şey kendi kendine gelin güvey oluyorsun demeye getirdi
İlişkimi başından beri biliyor.evlilik gibi ciddi bir karar alsam ilk haberi olucağı kişilerden
Çünkü içimde sır tutamam ben
Orda masumane bir hareketimi alıp yanlış yönlere çekip beni ortamdaki kızlara rezil etmeye bozmaya çalışması karekterini ortaya koyuyor
Boşanmış dememe taktı burda millet
Ben boşandığını şu nedenden söyledim
Bu boşanma onu mahvetti ve hep yanında ona olumlu konuşan bendim
Sürekli bunu konuşuyordu insanlar dinlemiyordu bile artık onu
Şimdi o insanlara değer veriyor benlede soğuk sanki birşey yaptık.
Yoksa boşanmak ayıp değil .benim vizyonumda bir kadın böyle düşünemez zaten
Yarın evlenip bende boşanabilirim garantisi yok bunun yani

Evet ortamım varoş ne yapayım
Bende varoşum
Sende Buckingham prensesisin eminim :KK70:
Hayır prenses değilim. Neysem oyum bu yüzden çevrem de ona göre şekilleniyor ve içten içe ben onlardan farklıyım diyerek küçümsediğim ama yanında arkadaş pozu verdiğim insanlar tarafından bozulmuş hissetmiyorum. Sen de prenses gibi görünmeye çalışan Kezban kafasından kurtulduğun vakit böyle dertlerin olmayacak. Selametle..

Valla canım artık canı cehenneme
Bıktım böyle mutsuz olup etrafındaki insanları bunaltmaya çalışanlardan
Ben yalnızkende mutluyum zaten yapım böyle
Tek başıma sinemaya tiyatroya giderim yürüyüşe alışverişe hatta tatile bile gittim
O yüzden beni bu tip şeylerle kimse vuramaz
Benim bozulduğum şey kendi kendine gelin güvey oluyorsun demeye getirdi
İlişkimi başından beri biliyor.evlilik gibi ciddi bir karar alsam ilk haberi olucağı kişilerden
Çünkü içimde sır tutamam ben
Orda masumane bir hareketimi alıp yanlış yönlere çekip beni ortamdaki kızlara rezil etmeye bozmaya çalışması karekterini ortaya koyuyor
Boşanmış dememe taktı burda millet
Ben boşandığını şu nedenden söyledim
Bu boşanma onu mahvetti ve hep yanında ona olumlu konuşan bendim
Sürekli bunu konuşuyordu insanlar dinlemiyordu bile artık onu
Şimdi o insanlara değer veriyor benlede soğuk sanki birşey yaptık.
Yoksa boşanmak ayıp değil .benim vizyonumda bir kadın böyle düşünemez zaten
Yarın evlenip bende boşanabilirim garantisi yok bunun yani
Ben anladım. Seni
Boşanmış olduğunu konunun daha iyi anlaşılması için belirtmişsin.
Kadın mutsuz kısacası. Derdi senle değil kendisiyle.
Kendi içindeki sorunları çözerse etrafına da normal davranmaya baslar.
Anormal davranan birinin davranışlarını kaale alma

Ben anladım. Seni
Boşanmış olduğunu konunun daha iyi anlaşılması için belirtmişsin.
Kadın mutsuz kısacası. Derdi senle değil kendisiyle.
Kendi içindeki sorunları çözerse etrafına da normal davranmaya baslar.
Anormal davranan birinin davranışlarını kaale alma
Kesinlikle öyle
Yok ya öyle bir sinir oldum ama geçti gitti
Bu tip insan çok var en iyisi muhattab olmamak
Teşekkür ederim güzel yorumun için

Hayır prenses değilim. Neysem oyum bu yüzden çevrem de ona göre şekilleniyor ve içten içe ben onlardan farklıyım diyerek küçümsediğim ama yanında arkadaş pozu verdiğim insanlar tarafından bozulmuş hissetmiyorum. Sen de prenses gibi görünmeye çalışan Kezban kafasından kurtulduğun vakit böyle dertlerin olmayacak. Selametle..
Sende yaralısın burdan anlaşılıyor
Şu yazış şeklinden bile sorunların olduğunu görüyorum
Kimseyi aşağılamıyorum ben
Varoş diye aşağılayan ben değilim
Kezban kafası da sana ait maalesef
O yüzden bence kendi hayatına bak
Hayattaki öfkeni burda tanımadığın insanlar üzerinden çıkarma
O kadar önemli değil yani laf sokmak sinir bozmaya çalışmak
Yüzbeş kere söyledim burda onun boşanmış olması burda konu değil yada benim evlenmek isteyip istememem
Burda konu zor günlerinde yanında olup destek verdiğim kişinin durup dururken bana laf sokmaya çalışması ...
Arkadas pozu falan da vermiyorum
Artık arkadasım da değil sadece yanımda çalışan biri koca bir ergen benim için

Sende yaralısın burdan anlaşılıyor
Şu yazış şeklinden bile sorunların olduğunu görüyorum
Kimseyi aşağılamıyorum ben
Varoş diye aşağılayan ben değilim
Kezban kafası da sana ait maalesef
O yüzden bence kendi hayatına bak
Hayattaki öfkeni burda tanımadığın insanlar üzerinden çıkarma
O kadar önemli değil yani laf sokmak sinir bozmaya çalışmak
Yüzbeş kere söyledim burda onun boşanmış olması burda konu değil yada benim evlenmek isteyip istememem
Burda konu zor günlerinde yanında olup destek verdiğim kişinin durup dururken bana laf sokmaya çalışması ...
Arkadas pozu falan da vermiyorum
Artık arkadasım da değil sadece yanımda çalışan biri koca bir ergen benim için
Tek tek mesajlarını bulmakla uğraşmıcam o yüzden direk yazıyorum:

-Yüzbeş kere söyledim burda onun boşanmış olması burda konu değil yada benim evlenmek isteyip istememem diyen sensin ama konunun başı ve sonunda bunlardan uzun uzun bahseden de sensin. Hatta ortamın nasıl gerginleştiğini yazmamışsın bile. Biz orda yaşananları görmediğimizden sadece yazılana yorum yapabiliyoruz.

- etrafımdakiler koca delisi olup kendini rezil konuma düşürüyor ben onlardan farklıyım diyen sensin. O zaman neden çevrende bu rezil insanları tutuyorsun? Ben sana varoş demedim çevreni sen anlattın ben sonucu söyledim küçümseyen sen oluyorsun yani. Üste

-artık arkadaşım da değil yanımda bir çalışan dediğin kadın için mi ilk mesajında neden böyle yapıyor benim soğuk davranmam gerekirken o soğuk davranıyor diye soruyordun? Artık arkadaşın olmayan biri için mi bu tantana?

-zor günlerinde destek olduğun kişi sana “erkek arkadaşın sana evlenme mi teklif etti?” diyerek nasıl laf sokmuş oldu hala bi türlü anlamadım. Üstelik tüm ilişkini anlattığın biri. Göz mü süzdü? Çatalını sana doğru salladı mı yoksa dilini filan mı çıkardı ne etti yani hangi cümlesinden çıkardın? Kadının aşk hayatını, yalnızlığını, senin merhametinle onun yanında olduğunu anlatana kadar şunu bi açıklayabilseydin ben de dahil kimse sana bişey demezdi.

- tüm bunlar karşısında gerçekleri duymak zor gelince yok sen prenses misin yok sen yaralısın anladım seni filan demek😂😂😂😂 kendi hayatıma bakıyorum, dümdüz yani böyle alengirli bişey bulsam anlatayım dicem ama tamam ben yaralıyım yeter ki sen gönlünü ferah tut ve bir kez daha koca meraklısı değilim de ki millet senin kendini rezil konuma düşüren çevrendekilerden ne kadar farklı olduğunu görsün

Tek tek mesajlarını bulmakla uğraşmıcam o yüzden direk yazıyorum:

-Yüzbeş kere söyledim burda onun boşanmış olması burda konu değil yada benim evlenmek isteyip istememem diyen sensin ama konunun başı ve sonunda bunlardan uzun uzun bahseden de sensin. Hatta ortamın nasıl gerginleştiğini yazmamışsın bile. Biz orda yaşananları görmediğimizden sadece yazılana yorum yapabiliyoruz.

- etrafımdakiler koca delisi olup kendini rezil konuma düşürüyor ben onlardan farklıyım diyen sensin. O zaman neden çevrende bu rezil insanları tutuyorsun? Ben sana varoş demedim çevreni sen anlattın ben sonucu söyledim küçümseyen sen oluyorsun yani. Üste

-artık arkadaşım da değil yanımda bir çalışan dediğin kadın için mi ilk mesajında neden böyle yapıyor benim soğuk davranmam gerekirken o soğuk davranıyor diye soruyordun? Artık arkadaşın olmayan biri için mi bu tantana?

-zor günlerinde destek olduğun kişi sana “erkek arkadaşın sana evlenme mi teklif etti?” diyerek nasıl laf sokmuş oldu hala bi türlü anlamadım. Üstelik tüm ilişkini anlattığın biri. Göz mü süzdü? Çatalını sana doğru salladı mı yoksa dilini filan mı çıkardı ne etti yani hangi cümlesinden çıkardın? Kadının aşk hayatını, yalnızlığını, senin merhametinle onun yanında olduğunu anlatana kadar şunu bi açıklayabilseydin ben de dahil kimse sana bişey demezdi.

- tüm bunlar karşısında gerçekleri duymak zor gelince yok sen prenses misin yok sen yaralısın anladım seni filan demek😂😂😂😂 kendi hayatıma bakıyorum, dümdüz yani böyle alengirli bişey bulsam anlatayım dicem ama tamam ben yaralıyım yeter ki sen gönlünü ferah tut ve bir kez daha koca meraklısı değilim de ki millet senin kendini rezil konuma düşüren çevrendekilerden ne kadar farklı olduğunu görsün
Üşenmeden hala paragraflar döşüyorsun
Valla işim var film izlicem burda vakit öldğrmek istemiyorum bu güzel Pazar sabahı
Anlatıyorum anlatıyorum anlamamakta ısrar edip kendince benim sinirimi bozmak istiyorsun
Benim kibirli olduğumu düşünüyorsun ki ben kibirli değilim ama içi boş bir insan da değilim
O savunduğun kız için varoş diyorsun bende o ortama ait olduğum için varoş olduğumu söylüyorsun sonrada bana kalkıp kibirli insan beğenmiyorsun diyorsun
Bak tatlım ben üniversite mezunu modern yurt dışı görmüş biriyim .benim hayatım ve vizyonum farklı evet ama kimseyi hakir görmem bu hayatta.bunuda çevrem çok iyi bilir.zaten kurumumda çaycıdan tut müdürlerime kadar herkesle bir muhabbetim vardır
Tüm ilişkimi bilen birine de evleneceğimi söylerdim öyle bir durum olsa bunu yüz kere söyledim
Gelinlik modeli gösterdim sevgilim olmasada gösteririm yani.bu kadının imalı bir şekilde sen evlilik teklifi mi aldın demesi fesatça birşey
Ben kimin ne olduğunu ne niyetle söylediğini bilecek yaştayım
Tonla inşam tanıdım ama şu bizim kadınların hareketlerini çözemedim
Konuma ısrarla gelip anladığın halde anlamamazlığa vurup bana hakaret edip varoş diyerek konuşan sensin ve problemlisin evet çünkü hayatla barışık olsan bu kadar kafaya takmazsın beni
Ne yazarsan yaz artık sana cevap vermicem çünkü vakit kaybısın cidden
Benim vaktim çok önemli
Boş değilim senin gibi
Senin yada bir başkasının mutsuzluğu beni mutlu etmez bu arada.böyle bir yapım yok çok şükür
Kendini rezil eden Avcı kadınlar var evet onlardan değilim .varoş olması gerekmez bu ortamın en okumuş en kültürlü kadınlarda da var.
Öyle biri değilim dedim sadece.niye bu kadar alındın?
Belkide sende onlardansın
Konu açmıyorsun burda amaç ego tatmini anladık git egonu kocan okşasın biraz
Sinirini benden çıkarma

Offff sende boşanmışsın belli
Ne bu alınganlık be
Ben boşananlara birşey mi diyorum
Bir sürü boşanmış arkadasım var
Kompleksli misin?
Demek istediğim o ayrılıkları zamanında hep yanındaydım çünkü depresyondaydı
Bu kadar yakınındayken bana dönüp bana laf sokması ben anlarım ne niyetle söylendiğini
Şaşırttı beni
Konuma yazıp yazıp duruyorsun
Cevap vermiyorum hala aynı uslupta devam ediyorsun
Yok ben evlenmek istiyorum da istemiyormuş gibi yapıyorum yok boşananlara laf söylemişim kınamışım bilmem ne
Okuduğunu anla önce
Daha da cevap vermiyorum sana
Yaz dur kendi kendine
Evlensin zaten evlenmesi için ben sürekli konuştum kararsızdı çünkü
Sen ne konuşuyorsun?
Kendin gibi fesat kompleksli sandın heralde beni
Önemli olan evlenmek değil doğru insanla evlenmek
Buda sana bir tavsiye benden
Yoksa çoook boşanırsın daha
Hadi iyi günler
Boşanmış bir insan değilim.
Cevap vermiyorum derken? sen yazdın cevap verdim. . Burada konu açıyorsan istedigim gibi yazarım, engelleyebiliyorsan engelle gormezsin beni.
Ben cook bosanir miyim bilmem ama sen bu şekil kötü üsluplu konusmayla zor teklif alırsın.

Tavsiyeye gelince
Doğru insanı bulup teklifi al da öyle tavsiye ver bence. :KK70:
Herkes nerdeyse benim gibi düşünüyor yani problemli olan ben değilim 😀😀

Son düzenleme:
:KK70: :KK70: gerçekten okuma yazman yok mu yoksa anlamıyor gibi görünmek hoşuna mı gidiyor? :KK70: konunun başında yazdığın şeyler verdiğin ön Bilgi gereksizdi ve seni korktuğun rezil duruma düşürdü malesef diyorum, geçti mi filtreden?

:KK48::super:

Üşenmeden hala paragraflar döşüyorsun
Valla işim var film izlicem burda vakit öldğrmek istemiyorum bu güzel Pazar sabahı
Anlatıyorum anlatıyorum anlamamakta ısrar edip kendince benim sinirimi bozmak istiyorsun
Benim kibirli olduğumu düşünüyorsun ki ben kibirli değilim ama içi boş bir insan da değilim
O savunduğun kız için varoş diyorsun bende o ortama ait olduğum için varoş olduğumu söylüyorsun sonrada bana kalkıp kibirli insan beğenmiyorsun diyorsun
Bak tatlım ben üniversite mezunu modern yurt dışı görmüş biriyim .benim hayatım ve vizyonum farklı evet ama kimseyi hakir görmem bu hayatta.bunuda çevrem çok iyi bilir.zaten kurumumda çaycıdan tut müdürlerime kadar herkesle bir muhabbetim vardır
Tüm ilişkimi bilen birine de evleneceğimi söylerdim öyle bir durum olsa bunu yüz kere söyledim
Gelinlik modeli gösterdim sevgilim olmasada gösteririm yani.bu kadının imalı bir şekilde sen evlilik teklifi mi aldın demesi fesatça birşey
Ben kimin ne olduğunu ne niyetle söylediğini bilecek yaştayım
Tonla inşam tanıdım ama şu bizim kadınların hareketlerini çözemedim
Konuma ısrarla gelip anladığın halde anlamamazlığa vurup bana hakaret edip varoş diyerek konuşan sensin ve problemlisin evet çünkü hayatla barışık olsan bu kadar kafaya takmazsın beni
Ne yazarsan yaz artık sana cevap vermicem çünkü vakit kaybısın cidden
Benim vaktim çok önemli
Boş değilim senin gibi
Senin yada bir başkasının mutsuzluğ
Boş değil bomboşsun. Üniversite mezunuyum demişsin elini sallasan üni mezunu zaten, yurtdışına çıkmış olmayı gözünde bu kadar büyütme ezik gösteriyor:)) kaldı ki bu saydığın kendince meziyetlerin seni boş biri olmaktan kurtaramamış tüm ilişkisini samimiyet derecesi ona laf sokmasına izin verecek düzeydeki insanlara anlatan kişiler benim gözümde ne moderndir ne de saygın. Karı koca ilişkisi de bahsettiğin gibi birbirinin egosunu okşama üzerine temelli değil ailenden veya çevrenden böyle gördüysen bilemem ama normal insanlar için böyle değil bil istedim.

Bu arada senin gibi boş değilim dediğin kişi belki eğitim olarak sadece üniversite mezunu olmakla kalmayıp senden çok daha kariyerli, yurtdışına çıkmayı bahsetmeye değer bile görmeyecek kadar içselleştirmiş ve özel hayatını kime ne kadar açacağını bildiği için böyle sorunlar yaşamayan biridir ve yazdıklarına gülüyordur :KK70:

Back
X