Nereden buluyorlar bu adamlari dediginiz sizin yakin arkadasiniz olmali ki buraya konu actiniz.Kesinlikle nereden buluyorlar böyle adamları hiç anlamam
Ben bakmışsam sen de baksaydın buralarda ahkam kesene kadarBakmissin aferin.
Okuyor o da saçma buluyorNereden buluyorlar bu adamlari dediginiz sizin yakin arkadasiniz olmali ki buraya konu actiniz.
Arkd sorunu sacma ya da degil. Hem konuyu acip ay nerden buluyorlar bu tipleri demek ayri ilginc.
Arkd okumayacak mi yorumlari.
Sacma buldugu iliskiye devam ediyor. E biz çıkalım o zaman. Arkd mutluluklarOkuyor o da saçma buluyor
Siz tek bir saçmalıkta bütün ilişkilerinize noktayı koyuyor musunuz? Eğer öyleyse helalSacma buldugu iliskiye devam ediyor. E biz çıkalım o zaman. Arkd mutluluklar
Ha oradan ogrenmisim ha buradan, sazanlar var nasilsaBen bakmışsam sen de baksaydın buralarda ahkam kesene kadar
Hanımefendi kelime kültürünüz yok, sorunsal ne yeaa diye kaldınız, tdk de var mı ya diye saçma sapan bir tavra büründünüz. Gururunuzla gidin haydi konudan. Bana yükselince kültürsüz oluşunuzu yok sayamayacaksınızHa oradan ogrenmisim ha buradan, sazanlar var nasilsa
OlmamalıKim ne zaman isterse o zaman makyaj yapar.
Şimdi bu kavga sebebi mi?
PekiHanımefendi kelime kültürünüz yok, sorunsal ne yeaa diye kaldınız, tdk de var mı ya diye saçma sapan bir tavra büründünüz. Gururunuzla gidin haydi konudan. Bana yükselince kültürsüz oluşunuzu yok sayamayacaksınızKitap okuyun az, hep buralarda gezmeyin bir de size önerim budur.
Biz de onu tartışıyorduk. Hoşgeldiniz! Sizin görüşünüz nedir?Sorunsal
Çocuk makyajı sevmiyormuş, arkadaşım o yüzden yapmıyormuş ancak bugün çıkarken yapası gelmiş. Fotoğraf göndermiş, çocukta demiş ki “benimle buluşurken yapmıyorsun yalnız çıkarken yapıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?” Arkadaşım diyor ki; yani benimle çıkarken dikkat etmiyorsun bu kadar hazırlanmıyorsun demeye getirdi galiba. Böyle egzantrik bir olay işte...Ikisi de haksız
Rica etti de kıramadımEn sevdiğim konular.. arkadaşım şöyle böyle
Rica etti de kıramadım
E çocuk makyaj sevmiyorsa kızda yapmak istememiştir onun yanında dikkat ediyor oluyor işteÇocuk makyajı sevmiyormuş, arkadaşım o yüzden yapmıyormuş ancak bugün çıkarken yapası gelmiş. Fotoğraf göndermiş, çocukta demiş ki “benimle buluşurken yapmıyorsun yalnız çıkarken yapıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?” Arkadaşım diyor ki; yani benimle çıkarken dikkat etmiyorsun bu kadar hazırlanmıyorsun demeye getirdi galiba. Böyle egzantrik bir olay işte...
İşte saçmalık burada başlıyor; çocuk tutarsız biraz. Hem yapma diyor hem de benim yanımda dikkat etmiyorsun diyorE çocuk makyaj sevmiyorsa kızda yapmak istememiştir onun yanında dikkat ediyor oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?