Arkadaşımın makyaj sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz tek bir saçmalıkta bütün ilişkilerinize noktayı koyuyor musunuz? Eğer öyleyse helal
20 21 yaşlarındayken sacma gelen her seyi cikarirdim hayatimdan. Bu disiplin sayesinde daha kaliteli hayat yaşama sansimizi artirdigimizi düşünürüm. Insanlarla iliskimiz yasam kalitemizi etkiler nede olsa.

Her sorunsal kelimesi iceren konuda "sorunsal ne ya" "böyle bir kelime mi var" "ayy ogretmenmissin daha boyle bir kelime olmadigini bilmiyorsun" tadinda yorumlar oldugu icin yazma geregi duydum;

Fransizcadaki "problematique" kelimesinin birebir cevirisidir. TDK tarafindan da taninir.

Biz de onu tartışıyorduk. Hoşgeldiniz! Sizin görüşünüz nedir?
Selam, ben sorunsal sıfatından tiksinen bir kadınım.
Tartıştığınızı görmemiştim. N'aber?

Konunuzla ilgili ise;
Çok gereksiz bir tartışma olmuş. Bu kadar basit bir meseleyi aralarında çözemiyorlar ya da anlaşamıyorlarsa ve dediğiniz gibi erkek arkadaşı da tutarsızsa neden hala birlikteler?

Asil mesele sorunsal olmus:) konu sahini nerden sorunsal yazdim diye lanet ediyordur simdi

Ne zmn makyaj yapicani ona mi sorcak? Manyaga bak hele

Hey! Ben de sorunsal kelimesiyle arasında çok sıkı bir bağ olan kadınım.. Sorunuz gelince; seviyorlarmış efendim, ondan ötürü olacak...

Ah siz çok yaşayın morportakal.

Konuya gelince abartilacak bir mevzu degil bence canım isteyince yapiyorum istemeyince yapmiyorum gibi bir aciklama yeterli bence.

Bu kk de kendini kültürlü ufku geniş bilgili cool gibi göstermek icin genelde söylenen belirli bazı cümleler var iyiki de öğrenilmiş habire tekrarlanıp duruluyor.

Az biraz kitap okuyun boş zamanınız cok herhalde sosyal çevrenizi genisletin tiyatro sosyal aktivelere katılın bla bla bla

Yani boyle söylenince söyleyen kişi yapıyormuş gibi bir izlenim yaratmaya mi calisliyo nedir baska taktiklere geçsek artik hep aynı senaryo hep

Konuya gelince abartilacak bir mevzu degil bence canım isteyince yapiyorum istemeyince yapmiyorum gibi bir aciklama yeterli bence.
İlişki dinamiklerini pek bilmiyorum. Ama tahmin edersiniz ki bura Türkiye, erkek egemen bir toplum. Makyaj yap denirse yapılacak, çıkar denirse çıkarılacak.

En büyük derdiniz bu olsun ne diyeyim. Bu nedir ayol yaşlar 21 22ymiş bir de. Her şey biyolojik yaş değil demek ki. Sevgili derdine düşeceğine az kendini geliştirip önemsesin sevgili arkadaşınız.

Branş nedir sayın hocam .

Ben yaptığımı söyledim hanımefendi. Tiyatroya gidin, tırmanın, yüzün demedim. Diyemem de, çünkü kendim yapmıyorum. İlber Ortaylı çok okuyun okuduğunuz okullar size yetmeyecek çocuklar demiş, ki Türkiye Cumhiyeti’nin kurucu Kemal Atatürk her bulduğu fırsatta kitap okumuş. Demek ki bir alamet var diyerek ben de kitap okuyorum, kötü bir öneri sunduğumu da düşünmüyorum. Okuyalım güzelleşelim Saygılar

Hey! Ben de sorunsal kelimesiyle arasında çok sıkı bir bağ olan kadınım.. Sorunuz gelince; seviyorlarmış efendim, ondan ötürü olacak...
"Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir" diyorlar demek ki... Peki o halde anlaşamadan sevişmeye devam etsin sizin sevgi pıtırcıkları

Oo piti piti
Arkadaşımın makyaj seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…