Yo 21 22 aslındaYaslar 15 mi????
Tartışma sebepleri bence saçma olmuş demek ki o gün makyaj yapmak istemiş canı yapmış belki canı sıkıldı kafasını dağıtmak için yapmış da olabilir.Kız arkadaşım sevgilisi ile ufak bir tartışma yaşamış hesabı olmadığı için benden rica etti bundan dolayı yazıyorum arkadaşım erkek arkadaşı ile son zamanlarda düzenli olarak buluşmaya başlamış ve arkadaşım makyaj sevmediğini söylerek pek makyaj yapmıyormuş bir gün erkek arkadaşı olmadan dışarı çıkmış erkek arkadaşına da bie fotoğraf atmış bu fotoraf sayesinde erkek arkadaşı arkadaşının makyaj yaptığını farketmiş ve neden bulustugumuzda ısrarla yapmamana rağmen ben yokken yaptın diyerek bie tartışma başlamış sizce kim hakli erkek arkadaşınin bu yaptığı gereksiz bir kuruntu mu yoksa gerçekten onun yerine başkalarının yanında makyaj yaptigi için haklı mi ?
(Bunu çocuk yazıp gönderdi paylaşmam için düşük olmuşsa cümleler affola)
Bence de ama çocuk benim için kendine bakmıyorsun demeye getirmiş sanırsam...Tartışma sebepleri bence saçma olmuş demek ki o gün makyaj yapmak istemiş canı yapmış belki canı sıkıldı kafasını dağıtmak için yapmış da olabilir.
Kesinlikle nereden buluyorlar böyle adamları hiç anlamamKendi bedeni ile ne yapıp yapmaması konusunda fikir alan kız suçlu.
Ayrılsın daha "insan" birisini bulsun. Sorunu kökten çözdüm.
Kıskanmak değilmiş benim için kendine bakmıyorsun gibi bir tavra girmişAyrıca şu size karışan kıskanan erkekleri seviyor diye düşünmekten vazgeçin.
Sorunsalın ne olduğunu mu anlamadınız, kelimeyi miSorunsal ne ya ?
Bence de ama yaşanılıyormuş demek ki...Ay yorum yapayım dedim ama yok yani ne saçma şeyler
Kelimeyi. Var mi tdk'da boyle bir kelime ? Neden sorunu degil de sorunsali?Sorunsalın ne olduğunu mu anlamadınız, kelimeyi mi
Evet var bakarsan görürsünKelimeyi. Var mi tdk'da boyle bir kelime ? Neden sorunu degil de sorunsali?
Neden?Erkek hakli
Bakmissin aferin.Evet var bakarsan görürsünHa eğer bakamayacaksan ben açıklayayım çözümsüz, çözümü belirsiz olan demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?