Saçmalık nişanlısı da ne boş adammış küt diye söylemiş arkadaşınız hayat böyu tavır yapacak. Etkilenmemiş miş etkilenseydi bari. Aslında ben başta bankacı aile polisi eziyor sandım. Velhasıl bankacılık iyi meslek.Hanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Valla bunu gelip nişanlısına söyleyen insanda demek ki aynı fikirde.Bak olmasi gereken bu ama ben seninleyim yine de der gibi nişanlısıni eziyor.Son zamanlarda bu erkeklerin ağzı ne kadar gevşek yahu.
Kacinci konu bu mevzuda acilan.
Nişanlısı neden söylüyor bunu amaç ney dengesizlik annesinde değil sadeceHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Ben bir polis eşi olarak derim ki arkadaşın başını yakmış. ( tövbe tövbe ) ne geceleri belli ne gündüzleri ne hafta sonu ne resmi tatil ne bayram ne seyran yıllık iznini bile kafasına göre kullanamayan bir meslek. Yani bence sorun edilecekse arkadaşın etsin. Ayrıca iki gönül bir olunca samanlık seyran olur .Hanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Biz de evden işe işten eve.Cok heyecanli bir hayati var bol aksiyon
Cok monoton cooookBiz de evden işe işten eve.
Siz cahil olmayan halk olarak cevap verir misiniz merak ettim 'bi şey sanmak' ne demek? Siz bu mesajınızı yazınca cahillikten mi çıktınız?vallahi nokta atışı yaptın. Çevik kuvvet nişanlısı :)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Polislere artık iyi eğitim verilmiyor ki sayıları çoğalsın diye herkesi alıyorlar. Ama şu son olaylardan sonra sanırım halk gözünde değeleri yükseldi, cahil halk bişey sanmaya başladı polisleri.
Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.
Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.
Ben
de ynilarini dedim. Oglu sanki doktor mu. Benim arkadasim 4 sene okudu hazirlikla 5, ama polisler 2 sene okuyor. Haklisiniz alik kriterleri cok dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?