Arkadaşimin mesleği sebebiyle nişanlisinin ailesi eziyor.

Bankacılık polislikten iyi bence. Ben polis eş istemem mesela.

Bu kız bu aptal kadın yüzünden ağlıyorsa daha çok ağlar. Üzmeyecek bilenecek. Kinlenecek. Zamanı geldiğinde haddini bildirecek. Ağlamasın öyle ezik ezik.

Saçmalık nişanlısı da ne boş adammış küt diye söylemiş arkadaşınız hayat böyu tavır yapacak. Etkilenmemiş miş etkilenseydi bari. Aslında ben başta bankacı aile polisi eziyor sandım. Velhasıl bankacılık iyi meslek.

Son zamanlarda bu erkeklerin ağzı ne kadar gevşek yahu.
Kacinci konu bu mevzuda acilan.
Valla bunu gelip nişanlısına söyleyen insanda demek ki aynı fikirde.Bak olmasi gereken bu ama ben seninleyim yine de der gibi nişanlısıni eziyor.
Normal birinin annesine cevabını verip bu konuyu hiç nisanlisina aktarmamasi gerekir bana göre.

Nişanlı da ego şişirmek için anlatmış herhalde alttan alttan "Baaak benim mesleğim seninkinden iyi" hesabı. Polis eşi olanlar ya da polis olanlar beni yanlış anlamasın ama bankacılığa kıyasla çok da über süper değil yani, hatta bence bankacılık daha avantajlı. Klasik "oğluşum da oğluşum" mantıksızlığında bir kaynana, anasından dolayı totosu kalkmış bir nişanlı... Arkadaşınıza sabır dilerim ayrılma niyeti yoksa, resti çekmezse daha çok ağlar.

Bankacılar çok hoş oluyor ya. Hem sınavları bile çok zor. Ayrıca yükselirse deli para alıyorlar. Neyin kiyaslamasini yapmış kv ne kadar saçma

Şimdiki kv ler çalişan gelin bulunca dipleri düşer.Bitaraftan da istemem yan cebime koy hesabı.Kendi oğlu bi zahmet daha fazla kazansın zaten.

Valla meslekle çok alakası Yok oğlan anaları kendilerine ingiltere prensesinden aşağısını gelin olmaya layık görmüyor , kaynananın ne dediği çok önemli değil de oğlandan emin mi arkadaşınız? Bu kadar saçma salak bir konuşmayı koşup sevdiğine yetiştiren bir oğlan pek olmamış gibi geldi.

Benim de eşim polis benim annem eşimin mesleğini sevmedi istemedi hiç , bir kere demedim eşime annem senin mesleği aşağı gördü diye. Sadece nöbetin vs çok olacak , ben tek kalıcam diye çekiniyor ondan soğuk bakıyor dedim.

Hayır neyin kafası yani polise meslek beğendirmemek. Bütün gün itle kopukla uğraşan , gecesi gündüzü belli olmayan , bir gidip 3 ay gelmeyen , tatil adına planın p sini yapamayan bir meslek varsa o da polistir. Ki polisin eğitim seviyesi oxford da bizim mi haberimiz Yok? Arkadaşın hiç boşuna heba etmesin gözyaşlarını , oğlana da ayar versin ananla her konuştuğunu koşup bana yetiştirme sonunda arada sen kalırsın , çok pişman olursun desin

Polislik zor bir meslek ama polis olmak çok kolay asıl bankaya herkesi almıyorlar. Ama hemşireler daha iyi kazanıyorlar belki alınan maaşa takmıştır annesi.

Nişanlısı neden söylüyor bunu amaç ney dengesizlik annesinde değil sadece

Ben bir polis eşi olarak derim ki arkadaşın başını yakmış. ( tövbe tövbe ) ne geceleri belli ne gündüzleri ne hafta sonu ne resmi tatil ne bayram ne seyran yıllık iznini bile kafasına göre kullanamayan bir meslek. Yani bence sorun edilecekse arkadaşın etsin. Ayrıca iki gönül bir olunca samanlık seyran olur .

Kimseyi kucumsemek degil kesinlikle ama bazi ailelerin, cocuklari çoğu kişinin artik kolayca olabildigi mesleklere sahip olduklarinda bi havaya girip cumhurbaskani olmus gibi davranmasi bana cok avam geliyor..
Her meslegin zorluğu, saygi duyulacak yanlari var mutlaka ama haddi de aşmamak lazım..
Hani klişeler vardir ya, hemşire kız öğretmen kız ile evlenin, isleri daha rahat vs gibi; ezmek degil de bunu mu kastetti ki kadin? Yine de doğru degil tabiki, orasi ayri..

Meslek önemli değildir de adamlik , karşılıklı saygı sevgi çok daha önemlidir.

Kayananın nişanlı iken gelin adayını beğenmemesi gelini çok yipratiyor, uzuyor. Arkadaşınızı çok çok iyi anliyorum. Benim kaynana da nişanlı iken eşime iyi düşün oğlum anlaşamazsiniz deyip deyip durmustu. Eşim evleneceğim dedi şükürler olsun evlendik ve cok mutluyuz. Kaynana da diğer gelinler de senin gibi olsa diyor şimdi. Hanfendi nişanlı iken beni nasıl aglamisti unuttu gitti.a ama o günleri hatirladikca üzülmuyor değilim.

Arkadaşınız üzerini kapatsin artık konunun. Ben üzerini kapatmistim 1 hafta agladiktan sonra. Kalbimde temiz yere koydum kaynanayi. Eşimin annesi sonuçta. Benim de aile huzurum için kalpte temiz yere koymak lazım diye dusunmustum. Bu konuları düşündükçe kendi kendime zarar verdiğimi fark etmiştim. Ama şu var tam olarak içten bir şekilde anne kız ilişkisine giremedim. Hak etmediğini düşündüm. Gereken mesafe her zaman oldu aramizda. Mesafe de işe yarıyor gerçekten.

Arkadaşınız inşallah evlendiginde çok çok mutlu olur da kaynana da söylediklerine pişman olur inşallah.

Ayrica kendi oğlu da sanki tip okumuş da doktor olmuş bir havalar bir havalar maşallah. Bazı erkek anneleri sanki dünyada bir tek kendi anne gibi davranıyorlar ya sinir oluyorum. O kızın da bir annesi var. Yazık değil mi o kıza da.

Arkadaşınızın nisanlisi da annesinin söylediğini getirmiş kıza söylemiş ya aslında burada hata yapmış. Soylememesi gerekirdi.

İzlediğimiz dizilerden böyle oluyor sanırım, meslek meslektir hatta yüz kızartıcı suç işlemediğin sürece bir sorun yok temizlik yapmakta hizmet sektörü, bankacılıkta, hatta polislikte bana göre bi farkı Yok. Ama bu erkek anneleri neden böyle davranıyorlar kendilerinin de bir kadın olduğunu unutup anlamıyorum, devlet memuru olsun diye demiştir sanıyorum belki ama devlet memurluğunuzda artık garantisi Yok, benim eşim polis ben iç mimarım ve ilk başlarda o kadar zorlandım ki, polis eşi olmak zor, onun eve geldiğinde mutluluğu önemli her durumda destek olacak birisi gerisi hikaye, bunu acı bir şekilde tecrübe kazanarak anlamaz umarım annesi

Siz cahil olmayan halk olarak cevap verir misiniz merak ettim 'bi şey sanmak' ne demek? Siz bu mesajınızı yazınca cahillikten mi çıktınız?

Benim eşimde polis biz ne bayram biliriz ne özel gün, ne hafta sonu hatta bu günlerde en çok eşim çalışır, dolu dolu kar yağar ben işe gidemem o gider, yürüyecekti olsa gitmek zorundayım der, akşama kadar hırsızı, uğurusuzu hepsi başında, en ufak bi şey olduğunda 155 ararsınız sonra da ''cahil halk bi şey sanmaya başladı'' dersiniz hiç çekinmeden... Siz ne sanarsanız sanın ama bu ülkenin polisi de askeri de bi şey değil çok şey, her gün canlarını veriyorlar düşünmeden, her gün ölüme gidiyorlar ama 'cahil halkın bi şey sanmasından' ileri gidemiyorlar çok yazık cidden....

Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.

Ben

de ynilarini dedim. Oglu sanki doktor mu. Benim arkadasim 4 sene okudu hazirlikla 5, ama polisler 2 sene okuyor. Haklisiniz alik kriterleri cok dustu.

2 sayfada 2 kere sanki doktor mu vurgusu, doktor olanlar gelsin şöyle hepimizi bir ezsin

Bir daha diyorum sen de kafa olarak o aile gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…