Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

leilaqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
168
2
66
İzmir
yeni tanıştığım bir arkadaşın lanet olası nişanlısı az önce evlenince taşınacakları eve başka bir kız getirdi; perdenin açık olduğunu fark etmediler, çok yakın davrandılar(!) ben tam karşıda oturduğum için tanık oldum. sizce ne yapmalıyım. düğünlerine 15 gün var : ( çaresiz kaldım şu an. afalladım. haber vereyim mi sizce hemen ? yoksa yarın mı söylesem ?

Önce bir emin ol kim olduğu konusunda belki kardeşi yada akrabasıdır öyle değilse bence mutlaka söyle ileride daha kötü olmalarından iyidir

resimlerini cekmeye calis , daha sonra arkadasina sor, belki kuzenidir, yengesidir.degilse gorduklerini anlat.bence arkadasinin bilmeye hakki var.

hemen bişeyler kaydetmen lazım ama kendini deşifre etmeden

sonra mazallah senin başına bela falan olur :40:

hatta arkadaşının gelme imkanı yok mu gelse de kendi görse:26:

yada bi ara yokla bakalım nişanlın nasıl napıyo nerde gibilerinden:44:

çok vahim konu yakın arkadaşın ise tabiki söylemek durumndsn düğün fılan fasa fiso bilmeye hakkı var..tabi nasıl söylenir bilemem farklı tepkiler verebilir ksıkanıyormşsn gibi inaanmayablr iftira deneblir yani bunlara da hazırlıklı ol anlatrsan..çok berbat durum keşke görmesn daha iyyidi bence ben de nişanlıyım kendimi okızın yerine koyuyorum da offf son dakak golünü atmış adam:43: ama inanaamz yani konduramaz da..nabzına göre şerbet ver işte..nişanlınla ran nasıl evlnck kadar güvendnmi erkkrle güvnlmıo da pek öle damardan gir filan..:50:

hemen bişeyler kaydetmen lazım ama kendini deşifre etmeden

sonra mazallah senin başına bela falan olur :40:

hatta arkadaşının gelme imkanı yok mu gelse de kendi görse:26:

yada bi ara yokla bakalım nişanlın nasıl napıyo nerde gibilerinden:44:

komşu olacağımız için tanıştık. taşınırlarken denk geldim ; bazı eşyaların taşınmasında yardımcı oldum falan... samimiyetimiz bundan ibaret.
ama karar verdim arayıp söyleyeceğim.

komşu olacağımız için tanıştık. taşınırlarken denk geldim ; bazı eşyaların taşınmasında yardımcı oldum falan... samimiyetimiz bundan ibaret.
ama karar verdim arayıp söyleyeceğim.

hımm anladım söylerken kelimelerini dikkatli seçmeye çalış ki sonra üzülen olmayasın

onlar barışır da sen arabozan olduğunla kalırsın :31:

hımm anladım söylerken kelimelerini dikkatli seçmeye çalış ki sonra üzülen olmayasın

onlar barışır da sen arabozan olduğunla kalırsın :31:

ben bir travmaya sebep olmamak için ikilemdeyim zaten. rehberde ismini buldum arama tuşuna bassam mı diye düşünüyorum hala. canlı canlı göreceğine fotoğrafları mı göstersem

en azından söylediğinde sana iftara atıyosun zannı yüklenmemiş olur bu fatolarla

sen yine de çek gece modunda gündüz modunda ne bileyim çek de belli belirsiz dursun tel de

evde başka tel yok mu onunla çeksen:26:

burda erkek olsaydı "söyleme karışma" derdi..ama hepimiz bayanız ve "söyle bilmesi gerek" diyoruz..erkekler öyle dediği için aklımız karışıyor aslında..yoksa kadın erkek ayrımı değil bu..aldatmanın her türlüsü kötüdür sadece cinsel değil..ve aldatılanı uyarmak gerekir her daim..evleneceksin 15gün kala üstelik taşınacağınız eve bir kadın getiriyor..evlenecek kız orayı yuvam diye görüyor erkekse ev işte diyor..midesiz iğrenç adam...sinir bozucu.............

ben bir travmaya sebep olmamak için ikilemdeyim zaten. rehberde ismini buldum arama tuşuna bassam mı diye düşünüyorum hala. canlı canlı göreceğine fotoğrafları mı göstersem

eğer imkanı varsa canlı görmeli ki

ona göre anında görüntü yapıp baskın yapsın eve :31:

hem kendi görünce inanması daha kolay olur:31:

Zaman kaybetmeden haber verin ama yeriniz de olsam gizli bir numaradan arar söylerim.Barışırlar sizi de iftiracı diye yaftalarlar böyle çok oluyor.Bu arada videoda çekebilirsiniz mümkünse.

Son düzenleme:
Back
X