- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Bana kalırsa çocukta mantık şu: düğünde onun çok daha fazlasını harcayacağı için bu miktarı önemsemiyor gibi ama arkadaşım gerçekten üzüldüÜç kişiyi yurt dışına gönderecek parayla, hele de şu dövizle, muazzam bir düğün yapılabilir. Eğer aralarında yakın zamanda bir soğukluk veya kavga vesaire olduysa çocuğun oyalıyor olması mümkün.
Zaten olmayacağı belli oldu sonradan en başında düşünüyorlardı temmuz ayını.Ya ayrıca Temmuz’da düğün yapacak adam şimdiye çoktan mekan filan ayarlamış olmalıydı zaten yapmayacağı belliymiş
İnanın bende inanılmaz sinir oldum.Gazlıyorum şimdi onu mutlaka tepkini göster diye.Ne demek beni ilgilendirmez asıl en çok arkadaşınızı ilgilendirir. Ben düğün erteleyim para yok diye görümcekler yurtdışlarına tatillere gitsin düşünürken bile cinlerim tepeme çıktı arkadaşınız iyi sabırlı
Ben olsam yapıştırmıştım cevabını zaten.Ama kendisi biraz çekingen.Hem eğer kız kardeşlerinin şu durumda gezmesine bile laf söylemeyecek kadar pısırıksa arkadaşınızın uyarmasında ve konuşmalarında fayda var. Şimdiden düğün arefesinde görümcelik yapacaklarsa tepkisini koymalı
Ben olsam yapıştırmıştım cevabını zaten.Ama kendisi biraz çekingen.
Değil mi? Düğün tarihinin en az 4 5 ay önce belli olması gerekmez miYa ayrıca Temmuz’da düğün yapacak adam şimdiye çoktan mekan filan ayarlamış olmalıydı zaten yapmayacağı belliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?