Arkadaşımın nişanlısı?!?

Sizce tepki göstermeli mi ?

• Evet

OY: 60 75,0%
  • Hayır

OY: 20 25,0%

• Ankete Katılan
    80
Nişanlısı oyalıyor olabilir.

Bu arada arkadaşınız şimdiden daha resmiyette bir şey yokken abilerinin kız kardeşlerine yaptığı jesti kıskanmasın.

Bu yaz düğünü olacak kişi şimdiden gelindiğini almış. Düğün yapacağı yeri çoktan ayarlamış olmalıydı.

Bu hikayede eksik bir şeyler var gibi..

Temmuz ayını düşünüyorlardı ama olmayacağı belli oldu sonradan zaten.Bekliyorlar.

Ben konuşmadan önce o tatil parasına eş bir hediye almasını isterdim, denemek için.
Eğer ikiletmeden alırsa masraflı düğün istiyor diye düşünür, ufak bir düğün isterdim.
Para yok muhabbeti yaparsa, o zaman açarım bayramlık ağzımı.

Nasıl anlayamadım? 50 tl lik hediye mi istesin ?

Nişanda aileler konuşmamış mıydı düğünü şu zaman yaparız diye?

Biraz can sıkıcı olmuş ertelenmesi

Düğün dışında eksik olan neler var mesela? Eşyalar alındı mı? Evi var mı çocuğun yoksa kiralanacak mı?

Turla gitse otel artı konaklama kişi başı 5000₺ tutsa. Oradaki ekstralar yeme içme 3000₺ olsa. Kişi başı 8000₺

Üç kardeş 24bin ₺ eder.

Çok bir şey de alınmaz bu parayla aslında.

Ticaret yapıyorsa belki daha yüklü bir miktar bekliyordur. Onunla yapacaktır.

Yani arkadaşınız konuyu açacaksa bile hesap sorar tarzda değil de nişanlısının kafasındaki hesabın nasıl olduğunu öğrenmek amacıyla sorabilir. Böyle yaklaşsın. Senin kafandaki plan nasıl aşkım, babam niye uzadı diye soruyor diyebilir.

Hikayede eksik bir şeyler var.
Adamın 3 kişiyi kendi parasıyla tatile gönderdiği kesin mi? Nerden biliyorsunuz?
Bu tatiller ne zaman ayarlandı? Belki problem olmayan zamanda alındı bitti.
Evli değiller, bir şey değiller. Adam kardeşlerine bir şey yaptıysa da kendi kesesinden yaptı. Hesap sorulacak bir şey yok yani. Eğer ki adam maddi durumu bozulurken kendi cebinden 3 yurtdışı tatili aldıysa, sizinkiyle evlenmek onun önceliği değil demektir. Herkes düğün diye ölmüyor sonuçta. Arkadaşınız da ona göre yolunu çizer.

Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.
Işte tam da benim dediğim gibi. Nisana kadar davetiyeler bile basilmaliydi.

Tamamen böyle söylüyor nişanlısı ticaret yapıyor ve yüklü bir miktar bekliyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…