- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Temmuz’da düğün yapmak için ocaktan mekan tuttuk onu da Cumartesi istiyorduk mekana uymadı Pazar yaptık düşün yaniDeğil mi? Düğün tarihinin en az 4 5 ay önce belli olması gerekmez mi
Olmayacağı sonradan belli oldu zaten ilk başlarda düşüyorlardı temmuz ayını.Değil mi? Düğün tarihinin en az 4 5 ay önce belli olması gerekmez mi
Balkan değil şekerim italya birde düşün:) çok büyük haksızlık bana göreMisal balkan turu 500 euro 3 × ee yemek hediye arkadasin hesaplasin bii kacc milyar ediyor. O nisanliyada demedigim kalmazdii
Temmuz ayını düşünüyorlardı ama olmayacağı belli oldu sonradan zaten.Bekliyorlar.Nişanlısı oyalıyor olabilir.
Bu arada arkadaşınız şimdiden daha resmiyette bir şey yokken abilerinin kız kardeşlerine yaptığı jesti kıskanmasın.
Bu yaz düğünü olacak kişi şimdiden gelindiğini almış. Düğün yapacağı yeri çoktan ayarlamış olmalıydı.
Bu hikayede eksik bir şeyler var gibi..
Vayy anamm vayyyBalkan değil şekerim italya birde düşün:) çok büyük haksızlık bana göre
Olmayacağı ne zaman belli oldu? Mesela nisanda mı?Olmayacağı sonradan belli oldu zaten ilk başlarda düşüyorlardı temmuz ayını.
Bizim de öyle oldu. Eylül diye düşündük. Biraz geç kalmıştık istediğimiz güne bulamamıştık.Temmuz’da düğün yapmak için ocaktan mekan tuttuk onu da Cumartesi istiyorduk mekana uymadı Pazar yaptık düşün yani
Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.Olmayacağı ne zaman belli oldu? Mesela nisanda mı?
Nasıl anlayamadım? 50 tl lik hediye mi istesin ?Ben konuşmadan önce o tatil parasına eş bir hediye almasını isterdim, denemek için.
Eğer ikiletmeden alırsa masraflı düğün istiyor diye düşünür, ufak bir düğün isterdim.
Para yok muhabbeti yaparsa, o zaman açarım bayramlık ağzımı.
Hayır, tatil değerinde.Nasıl anlayamadım? 50 tl lik hediye mi istesin ?
Işte tam da benim dediğim gibi. Nisana kadar davetiyeler bile basilmaliydi.Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.
Pırlanta takısı var yüzüğü 250 bin tl değerindeHayır, tatil değerinde.
Misal 3 görümcenin tatil masrafı 20 bin tl.
Arkadaşınız o civarda pırlanta takı istesin.
Tamamen böyle söylüyor nişanlısı ticaret yapıyor ve yüklü bir miktar bekliyor şuan.Nişanda aileler konuşmamış mıydı düğünü şu zaman yaparız diye?
Biraz can sıkıcı olmuş ertelenmesi
Düğün dışında eksik olan neler var mesela? Eşyalar alındı mı? Evi var mı çocuğun yoksa kiralanacak mı?
Turla gitse otel artı konaklama kişi başı 5000₺ tutsa. Oradaki ekstralar yeme içme 3000₺ olsa. Kişi başı 8000₺
Üç kardeş 24bin ₺ eder.
Çok bir şey de alınmaz bu parayla aslında.
Ticaret yapıyorsa belki daha yüklü bir miktar bekliyordur. Onunla yapacaktır.
Yani arkadaşınız konuyu açacaksa bile hesap sorar tarzda değil de nişanlısının kafasındaki hesabın nasıl olduğunu öğrenmek amacıyla sorabilir. Böyle yaklaşsın. Senin kafandaki plan nasıl aşkım, babam niye uzadı diye soruyor diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?