- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Pırlanta takısı var yüzüğü 250 bin tl değerinde
Temmuz ayını düşünüyorlardı ama olmayacağı belli oldu sonradan zaten.Bekliyorlar.
Maşallah adam arkadaşınıza bir yüzük için 250 bin vermiş. .Mümkünse arkadaşınız kardeşlerine yaptığına karışmasın o mu gözüne batmış. .Pırlanta takısı var yüzüğü 250 bin tl değerinde
Normal bir kuyumcudan almadılar.Yurtdışından özel geldi.3 karat falan heralde.O zaman az daha beklesin
Çocuk haklı
250 bin ₺ sadece yüzüğe veriyorsa tatil masrafı bunun onda biridir ancak.
Kaç karat yüzük bu arada? D rengidir herhalde???
Peki söyleceğim kendisine.Maşallah adam arkadaşınıza bir yüzük için 250 bin vermiş. .Mümkünse arkadaşınız kardeşlerine yaptığına karışmasın o mu gözüne batmış. .
Olmadı yüzüğünü sattırsın düğününü yaptırsın.
Belli ki Nisanlisinin bir düşüncesi var gidip tatil olayını konuşmasın.
Demek ki trilyonluk düğün hayali var, onu bekliyor damat.Pırlanta takısı var yüzüğü 250 bin tl değerinde
Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.
Yazdıklarınıza bakılırsa ben sizde kötü niyet ve kıskançlık sezdim.Tamamen böyle söylüyor nişanlısı ticaret yapıyor ve yüklü bir miktar bekliyor şuan.
Alakası bile yok neden kıskanayım?? Kendisi gelip ağlayarak benimle evlenmek istemiyor mu acaba dediği zaman bende yapamıyorsan ayrıl dedi ne dememi bekliyorsunuz.Hadi ilk mesajımdan onu anladınız diyelim.İkinci mesajımda para bekliyor demişim bunda ne kıskançlık gördünüz onu anlamadım.Kaldı ki hepsini okutacam zaten ona.Yazdıklarınıza bakılırsa ben sizde kötü niyet ve kıskançlık sezdim.
Umarım arkadaşınız sizinle olan arkadaşlığını bitirir.
Konu sahibinin kendisi aslinda bence bu durumu yaşayan...Yazdıklarınıza bakılırsa ben sizde kötü niyet ve kıskançlık sezdim.
Umarım arkadaşınız sizinle olan arkadaşlığını bitirir.
İnanın bende inanılmaz sinir oldum.Gazlıyorum şimdi onu mutlaka tepkini göster diye.
Adamın açıklamaları gayet mantıklı ve makul iken, 250 bin tl lik yüzük sahibi kızın 30-40 binlik tatil için nişanlısından ayrılması için 2 aydır GAZ VEREN ARKADAŞ kötü niyetlidir, net.Ya çocuğun beklediği bir takım şeyler varmış işle alakalı.Onlar olduğu zaman hemen yapıcam diyor.Yani nisan gibi belli olmuş evet.Ben hatta o zaman ayrıl demiştim.
Aksine nişanlısı zengin değil ve çoğu hayali gerçekleşmediği için kızgın diye hatırlıyorum ben.Konu sahibinin kendisi aslinda bence bu durumu yaşayan...
Zira kendisinin de nisanlsi oldukca varlikli ve kendisinin de yüzüğü oldukça pahali olduğunun konusu geçmişti buralarda
Neyse...
Bıraksın adamı ondan bir cacık olmazMerhaba kızlar bu soruyu arkadaşım için soruyorum kendisinin üyeliği yok ancak cevapları ileticem kendisine.
Sorun şu nişanlısının durumu iyi ancak şu sıralar biraz sekteye uğradı.Ekonominin durumu malum.Normalde temmuzda düğünleri vardı yani düşünüyorlardı ama yapamıyorlar.Çünkü nişanlısı durumumu biraz düzelteyim diye oyalıyor( bana göre)
Ancak bu zaman zarfında düğün yapamıyorum diye dert yanıp 3 tane kız kardeşini yurtdışına tatile gönderse 1 haftalığına(maddiyat tamamen abiye ait) birşey deme ihtiyacı hisseder misiniz?
Kendi bir çift laf söylemek istiyor ancak yanlış anlaşılmak istemiyorum beni ilgilendirmez onların paraları diyor.
Bende söyle diyorum bana göre haksızlık yani.
Sizce ne yapmalı?
Benim düğün tarihim 29 eylül arkadaşlar:).Salonum tutuldu herşey ayarlandı.Ayrıca benim tektaşım 2 karat :) ve 250 bin tl değil sakin olalım lütfen :).Benim o dönemim geçti.Aksine nişanlısı zengin değil ve çoğu hayali gerçekleşmediği için kızgın diye hatırlıyorum ben.
Benim düğünüm 29 eylül arkadaşım.Herşeyim ayarlandı bende bir sıkıntı yok.Ayrıca yüzüğüm 2 karat ve 250 tl değil keşke olsa:).Konu sahibinin kendisi aslinda bence bu durumu yaşayan...
Zira kendisinin de nisanlsi oldukca varlikli ve kendisinin de yüzüğü oldukça pahali olduğunun konusu geçmişti buralarda
Neyse...
Peki neden arkadaşınızın kafasını karıştırıyorsunuz?Benim düğünüm 29 eylül arkadaşım.Herşeyim ayarlandı bende bir sıkıntı yok.Ayrıca yüzüğüm 2 karat ve 250 tl değil keşke olsa:).
Nişanlısı oyalıyor olabilir.
Bu arada arkadaşınız şimdiden daha resmiyette bir şey yokken abilerinin kız kardeşlerine yaptığı jesti kıskanmasın.
Bu yaz düğünü olacak kişi şimdiden gelindiğini almış. Düğün yapacağı yeri çoktan ayarlamış olmalıydı.
Bu hikayede eksik bir şeyler var gibi..
Ya çünkü sürekli ağlamaklı hergün arayıp dert yanıyor.Birazda üzdüğü noktalar var ondan bende yapamıyosan bitir diyorum bu kadar.Yoksa kendisi 32 yaşında insan yani ne istiyorsa onu yapar.Peki neden arkadaşınızın kafasını karıştırıyorsunuz?
Umarım arkadaşınız sizi dinleyecek kadar saf değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?