Sen birşey yapma. Burda konu aç gerisini KK halleder.Benim bir arkadaşım var. 19 yaşında. Bir ilişkisi var ve erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşıyor. Korunuyorlar tabi. Erkek arkadaşı bir süredir ona şöyle diyormuş: " Korunmayı bırakalım, bir bebek sahibi olalım. Ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Eğer hamile kalırsan sonuna kadar arkandayım diyormuş. Arkadaşım çok saf onun gözünü nasıl açabilirim? Bir erkek neden böyle bir şey söyler?
Şaka gbi ikisideBenim bir arkadaşım var. 19 yaşında. Bir ilişkisi var ve erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşıyor. Korunuyorlar tabi. Erkek arkadaşı bir süredir ona şöyle diyormuş: " Korunmayı bırakalım, bir bebek sahibi olalım. Ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Eğer hamile kalırsan sonuna kadar arkandayım diyormuş. Arkadaşım çok saf onun gözünü nasıl açabilirim? Bir erkek neden böyle bir şey söyler?
arkadaşın gerekeni açmış gözünü de açmayın artık yahuBenim bir arkadaşım var. 19 yaşında. Bir ilişkisi var ve erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşıyor. Korunuyorlar tabi. Erkek arkadaşı bir süredir ona şöyle diyormuş: " Korunmayı bırakalım, bir bebek sahibi olalım. Ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Eğer hamile kalırsan sonuna kadar arkandayım diyormuş. Arkadaşım çok saf onun gözünü nasıl açabilirim? Bir erkek neden böyle bir şey söyler?
Nicedays gecen gunki konundan sonra bu konulari kasitli actigini dusunuyorum yalan ustune yalan soyluyorsun bu da yalandir
Ne demek istiyorsunuz? Nick değiştirirken size mi soracağım, pardon? Kibledim sizi.Bu seferde böyle bir konu mu açayım dedin ? Nicki de değiştirmişsin,çakılmasın diye.
Evet benim. Ne dediginizi gerçekten anlamadim. Sizin konu açma hakkiniz kadar benim de hakkim var. Arkadaşim bana böyle bir şey anlattı ben de buraya konu actım. Kimseye bir zarari olduğunu düşünmüyorum.Nicedays sen misin? Cocugum niye yapiyorsun boyle seyler ?
Nick degistirirken bize soracaksiniz demedikNe demek istiyorsunuz? Nick değiştirirken size mi soracağım, pardon? Kibledim sizi.
Ne demek istiyorsunuz? Nick değiştirirken size mi soracağım, pardon? Kibledim sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?