- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
He ya, bende onu diyom beş ayını vermiş...5 ayımı verdim derken ?
Whatsapp mesajlaşmalarını mı kastediyor?
Dur şimdi diyormuş zamanı var diyormuş,ben bir ara evlidir bu kesin demiştim ama stalkladı bişi çıkmadıTUS önemli bir sınav o zamana kadar ertelemesini anlarım ama tus sonuçları bile açıklandı. Yerinin belli olmasına gerek yok bu defa da yok taşınma yok yerleşme işi var diyecek. Ben yedekte tuttuğundan ziyade özgüvensiz biri olduğunu düşündüm.
Arkadaşınız bu kadar takıntı yaptıysa çocuğun gelmesini beklemesin o gidip görsün.
Aynen5 ayımı verdim derken ?
Whatsapp mesajlaşmalarını mı kastediyor?
He ya, bende onu diyom beş ayını vermiş...
Ne demekse?
Doktor başka taliplisi de var bu biri hem gerçekte ama fiziğini beğenmemiş onun. takıntı yaptı o çocuğu bence böyle dengesizlikleri ile kızı bağladı adam resmen yaMillet 25 yıl aynı evin içinde bir yuvaya emek veriyor da bazen gözü görmüyor,elinde telefon whatsaptan mesaj yazarak emek vermek diye bir sey yok.
Açık yaziyorum arkadaşınız "doktor"u baskasi a kaptırmamak icin böyle sacma bir iliskiye sans vermeye calisiyor ama bence "umduğunu " bulamaz.
Bence hiç normal değil.Dur şimdi diyormuş zamanı var diyormuş,ben bir ara evlidir bu kesin demiştim ama stalkladı bişi çıkmadı
Taliplisi nedir ya arkadaşın da yedekte tutmuş diğer doktoru. Kişi kendinden bilirmiş. Arkadaşınız da değişikmiş.Doktor başka taliplisi de var bu biri hem gerçekte ama fiziğini beğenmemiş onun. takıntı yaptı o çocuğu bence böyle dengesizlikleri ile kızı bağladı adam resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?