Arkadaşımın Sanalı

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Bu konuyu arkadaşım için açıyoruz, cevap yazarsanız seviniriz. Arkadaşım sanaldan tıp son sınıf öğrencisi biri ile görüşmeye başladı kendisi ile aynı yaştalar. Arkadaşım öğretmen. Beş aydır görüşüyorlar sanaldan. Çocuk ilk başta tusu bahane etmiş zamanım Yok demiş, beş aydır sınav sonucunu bekliyorlar pratısyen hekim ataması oldu şimdi de bulunduğum ilden(arkadaşımla farklı şehirdeler arası da var baya)çıkamam diyormuş. Uzmanlık yerim belli olsun biraz daha zaman ver bana demiş. Arkadaşım kaç defa rest çekti ama çocuk bi şekilde mesaj atarak arayarak gönlünü alıyor. En son çok fazla çevrimiçi olmuş çocuk,, bu sefer arkadaşım sinirlenmiş kızmış ona, sen bana hesap sorma sanalda bu kadar oluyor demiş o da cevap olarak. Arkadaşımda öyle mi demek tamam reele geçince mesaj at o zaman demiş ,o da bekler misin demiş ,yine iki gün geçmeden çocuk mesaj atmış beni engelledin mi yoksa diye. Arkadaşım da vazgeçmiyor bir türlü hırs yaptı resmen çocuğu başka teklifler geliyor ama. En azından bi yüzyüze görseydim beş ayımı verdim diyor. Bu çocuğun derdi ne kızlar sizce bence yedekte tutuyor arkadaşımı ama birde sizden duysun

TUS önemli bir sınav o zamana kadar ertelemesini anlarım ama tus sonuçları bile açıklandı. Yerinin belli olmasına gerek yok bu defa da yok taşınma yok yerleşme işi var diyecek. Ben yedekte tuttuğundan ziyade özgüvensiz biri olduğunu düşündüm.
Arkadaşınız bu kadar takıntı yaptıysa çocuğun gelmesini beklemesin o gidip görsün.

Dur şimdi diyormuş zamanı var diyormuş,ben bir ara evlidir bu kesin demiştim ama stalkladı bişi çıkmadı

Yani adi ustunde sanal, gercek degil; sanal iliskiye anlam yuklemek, zaman verdim demek bana cok sacma geliyor. Tanimadigin, etmedigin, gormedigin birine anlam yuklemek cok garip gercekten karsinda etten kemikten bir insan yok ki.
Bence bu arkadasimiz sanal dunyadan cikip gercek dunyaya donsun, gercek iliskiler yasasin. 5 ay elinde telefon tanimadigin biriyle mesajlasmak bana cok sacma geliyor.

Millet 25 yıl aynı evin içinde bir yuvaya emek veriyor da bazen gözü görmüyor,elinde telefon whatsaptan mesaj yazarak emek vermek diye bir sey yok.

Açık yaziyorum arkadaşınız "doktor"u baskasina kaptırmamak icin böyle sacma bir iliskiye sans vermeye calisiyor ama bence "umduğunu " bulamaz.

Doktor başka taliplisi de var bu biri hem gerçekte ama fiziğini beğenmemiş onun. takıntı yaptı o çocuğu bence böyle dengesizlikleri ile kızı bağladı adam resmen ya

Dur şimdi diyormuş zamanı var diyormuş,ben bir ara evlidir bu kesin demiştim ama stalkladı bişi çıkmadı
Bence hiç normal değil.
Bir doktor bir öğretmen sanalda bu kadar uzun süre nasıl uzak kalabildi anlam veremedim. Dediğim gibi ben olsam gelmiyorsa ben giderdim.
Gelme gelemezsin derse de yoluma bakardım.

Doktor başka taliplisi de var bu biri hem gerçekte ama fiziğini beğenmemiş onun. takıntı yaptı o çocuğu bence böyle dengesizlikleri ile kızı bağladı adam resmen ya
Taliplisi nedir ya arkadaşın da yedekte tutmuş diğer doktoru. Kişi kendinden bilirmiş. Arkadaşınız da değişikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…