- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Monsterrmilk
Hemen firar etsin arkadaşın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sanal aleme güvenmiyorum. Bu çocuk belki tıp bile okumuyor, hatta nişanlı bile. Emin misiniz yani çocuğun dediği gibi olduğundan.Bu konuyu arkadaşım için açıyoruz, cevap yazarsanız seviniriz. Arkadaşım sanaldan tıp son sınıf öğrencisi biri ile görüşmeye başladı kendisi ile aynı yaştalar. Arkadaşım öğretmen. Beş aydır görüşüyorlar sanaldan. Çocuk ilk başta tusu bahane etmiş zamanım Yok demiş, beş aydır sınav sonucunu bekliyorlar pratısyen hekim ataması oldu şimdi de bulunduğum ilden(arkadaşımla farklı şehirdeler arası da var baya)çıkamam diyormuş. Uzmanlık yerim belli olsun biraz daha zaman ver bana demiş. Arkadaşım kaç defa rest çekti ama çocuk bi şekilde mesaj atarak arayarak gönlünü alıyor. En son çok fazla çevrimiçi olmuş çocuk,, bu sefer arkadaşım sinirlenmiş kızmış ona, sen bana hesap sorma sanalda bu kadar oluyor demiş o da cevap olarak. Arkadaşımda öyle mi demek tamam reele geçince mesaj at o zaman demiş ,o da bekler misin demiş ,yine iki gün geçmeden çocuk mesaj atmış beni engelledin mi yoksa diye. Arkadaşım da vazgeçmiyor bir türlü hırs yaptı resmen çocuğu başka teklifler geliyor ama. En azından bi yüzyüze görseydim beş ayımı verdim diyor. Bu çocuğun derdi ne kızlar sizce bence yedekte tutuyor arkadaşımı ama birde sizden duysun
Bu adamlar tıp okuyo ya ona şaşıyorum.
Hımmm internetten tanışma. Olabilir tabi,zamaninda bende tanışmıştım ama ilk baktığım sey yaptığı iş oluyordu,tipi,yaşı,memleketinden önce. 2.de yaş tabi
Avukat,doktor,öğretmen,devletin herhangi bir memuru,polis,asker,mühendis,vs ise görüşmeyi kesiyordum.
Reel e bile dokmeden bu tip olay 3 4 kez başıma geldi. Ben çünkü başkasının altında çalışan,maaşlı erkek istemiyordum. Bekarken de erkek adam evde oturur,kiralardan para yer,ya da araba galerisi,otoparkci,bar ya da cafe sahibi,kendine ait baska bir dükkanı olur. Bir yerde çalışıp 10 bin tl maas alacağına kendi isyerinde 5 bin kazansin diyordum. Annem babamda tip tip bakıyorduVe öyle de oldu. Allah gönlüme gore verdi
evet benim dusunceler fena, diycegim tek sey,o arkadaşını bana yolla ben onun beyin kıvrımlarına girerim. Boyle salak salak insanlarla konuşmasın o cocuk yalancinin teki hem ne doktoru yaa...pis terledigini,evde burnunu karıştırdığını,kıllarını falan düşünsün
ben ondan soğuturum onu . O cocukta para mara varmi ne ayak ki acaba tipini de begenmemis zaten yol versin canim yaaaa
boyle birinin nesini hırs yapcak allasen
Ben biraz hırslıydım. Hala öyleyim.nişanlıydık,babamin kiracısı esime is buldu. Esim is falan aramiyordu yalniz zaten isi vardi kendine ait,ek gelir olur diye,cv mv yolladi bide
ben 3 gece uyuyamadım.. Ter basti kocam sabah 8 de ise gidecek aksam 6 da eve gelcek olamaaaaaaz diye
nitekim de olmadi. Oh be. Salak salak bide olur aslinda yaaa diyordu sırıtıyordu ay iyi ki olmadi.
o kiz kesin guzeldir o oglana gore icime oyle doğdu ogretmenmis yani öğrenci hayati yaşamış biseyler biliyordur yasi benden küçük.. Söyle o pislikten uzak dursun sanaldan bu kadar oluyor diyen pislikten. Getir o cocugu el hareketi cekcem
kizlarimiz aklini kullanirsa mutlu olurlar. Iyi geceler
Bir tıp fakültesinin bulunduğu semtte x kafesinde garsonluk yaptım üniversite okurken yarı zamanlı. Her neyse çok çapkın oluyorlar anlatamam afedersiniz hunharca kız düşürüyorlar ve çok büyük bir egoya sahipler bu yüzden de kızlara çok çekici geliyorlar esasen. Konu sahibine de tavsiyem arkadaşın o şahsı bıraksın. Oturdukları yerden bile kız buluyorlar öyle diyim! Hem de ne çeşit beğenilerse. Tabi kızlarımızın da tip tıp ve statü meraklarıBu adamlar tıp okuyo ya ona şaşıyorum.
Asıl arkadaşına sor derdi ney diyeBu konuyu arkadaşım için açıyoruz, cevap yazarsanız seviniriz. Arkadaşım sanaldan tıp son sınıf öğrencisi biri ile görüşmeye başladı kendisi ile aynı yaştalar. Arkadaşım öğretmen. Beş aydır görüşüyorlar sanaldan. Çocuk ilk başta tusu bahane etmiş zamanım Yok demiş, beş aydır sınav sonucunu bekliyorlar pratısyen hekim ataması oldu şimdi de bulunduğum ilden(arkadaşımla farklı şehirdeler arası da var baya)çıkamam diyormuş. Uzmanlık yerim belli olsun biraz daha zaman ver bana demiş. Arkadaşım kaç defa rest çekti ama çocuk bi şekilde mesaj atarak arayarak gönlünü alıyor. En son çok fazla çevrimiçi olmuş çocuk,, bu sefer arkadaşım sinirlenmiş kızmış ona, sen bana hesap sorma sanalda bu kadar oluyor demiş o da cevap olarak. Arkadaşımda öyle mi demek tamam reele geçince mesaj at o zaman demiş ,o da bekler misin demiş ,yine iki gün geçmeden çocuk mesaj atmış beni engelledin mi yoksa diye. Arkadaşım da vazgeçmiyor bir türlü hırs yaptı resmen çocuğu başka teklifler geliyor ama. En azından bi yüzyüze görseydim beş ayımı verdim diyor. Bu çocuğun derdi ne kızlar sizce bence yedekte tutuyor arkadaşımı ama birde sizden duysun
Bir tıp fakültesinin bulunduğu semtte x kafesinde garsonluk yaptım üniversite okurken yarı zamanlı. Her neyse çok çapkın oluyorlar anlatamam afedersiniz hunharca kız düşürüyorlar ve çok büyük bir egoya sahipler bu yüzden de kızlara çok çekici geliyorlar esasen. Konu sahibine de tavsiyem arkadaşın o şahsı bıraksın. Oturdukları yerden bile kız buluyorlar öyle diyim! Hem de ne çeşit beğenilerse. Tabi kızlarımızın da tip tıp ve statü merakları
Takıntı yaptı bence o biraz buradaki yorumların hepsini de dedim ne diyim ki başka ya üzülüyor da insan kıyamıyor ama yapacak bişi de yok tam unuttu bitti diyoruz adam çıkıyor meydana bi şekilde kandırıyor yineYedekte tutuyor.Cani sıkılınca da konusuyor.Arkadasinizda bunu flort ediyoruz saniyor.Arkadasi olarak aklini erdirin konu sahibiiiii.